Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Igranje igrica sa StarForce3 zaštitom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Igranje igrica sa StarForce3 zaštitom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
M4st3r Phr34k View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M4st3r Phr34k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Igranje igrica sa StarForce3 zaštitom
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 22:36
Neznam koliko ste upoznati sa današnjom problematikom igranja novih igrica,jer su sve manje više zaštićene SF3 zaštitom.Bilo je mnogih pokušaja probijanja te zaštite raznim patchevima, čupanjem cd uređaja iz kompovai tko zna čega sve ne.Meni je to malo dopizdilo, te sam sam pokušao nešto.Na žalost nisam uspio od prve,ali tada mi je uletjela jedna super ekipa hackera iz rusije(BTW veliki pozdrav Moskovskom timu 3l3m3nt4lz) koji mi je pomogao ustupivši mi svoj već prije generirani patch sa sourceom u nadi da ćemo zajedno riješiti problem. Na moju i našu sreću problem njihovog patcha je uspiješno riješen uz malo moje i HierosArchosove pomoći(moj best f**** friend) i taj patch sada radi za nove igrice kao što su Splinter Cell: Chaos Theory, Cross Race Championship 2005 itd.....

Ako Vas više zanima o tome i želite igrati neke od novih igrica s tom zaštitom slobodno skoknite na moj site *www.croclanpussyz.com i malo prosurfajte B4gd4d Forumom(možda nađete nešto što vas zanima.
Registrirani uersi imaju neke privilegije(Hackeri dobrodošli)!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.