| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Turist Aka Force Majeure (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Turist Aka Force Majeure (2014)Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 19:38 |
|
Force Majeure (2014) "Turist" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 120 min Država: Švedska, Francuska, Norveška Jezik: Švedski, Engleski, Francuski, Norveški Režija: Ruben Östlund Scenario: Ruben Östlund Uloge: Johannes Kuhnke ... Tomas Lisa Loven Kongsli ... Ebba Vincent Wettergren ... Harry Clara Wettergren ... Vera Kristofer Hivju ... Mats Švedska porodica putuje na francuske Alpe da bi provela nekoliko dana na skijanju. Sunce sija i predeli su spektakularni. Ali tokom ručka u planinskom resotranu, dolazi do smrtonosne lavine... I dok se turisti nalaze svuda okolo razbacani, majka Eba grozničavo zove muža Tomasa da joj pomogne i zaštiti decu. Tomas se u međuvremenu i sam bori za život.. izvor: filmovanje Prevod uradio ivannis Ažurirao jafforidza - 13.Sijecanj/Jan.2015 u 20:31 |
|
![]() |
|
![]() |
|
dzonipascal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:23 |
|
Pozdrav!
Nov sam na sajtu pa ne znam gde da pitam, mogu li da postavim još jedan titl za ovaj film? Pošto je postojeći titl nekompletan, na osnovu engleskog titla sam napravio nov prevod koji nema "praznina". |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:33 |
U postu PRAVILA ZA POSTAVLJANJE TITLOVA imas slikovno i tekstovno uputstvo kako se postavljaju titlovi. Samo "skrolaj" s misem malo nize pa ces vidjeti. ![]() Ažurirao Kneginja - 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:33 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
dzonipascal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:42 |
|
Pa da, samo sam tamo video da piše da na treba postavljati postojeće titlove, pa sam hteo da objasnim zašto postavljam još jedan. Hvala!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:44 |
Sa "postojecim" se misli na duple, doslovno duple ![]() Isti tajming, prevod, sve, bez ikakvog poboljsanja. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
dzonipascal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 22:53 |
|
Hvala na pojašnjenju.
|
|
![]() |
|
DJIKI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:13 |
|
Ако су вам дивни и застрашујући алпски предели и музика Вивалдија довољан разлог да погледате филм, онда га погледајте, јер то једино и вреди, уз до две смешне сцене. А да, скијаши ће можда имати другачије виђење ствари, свака им част, али ја сматрам да је скијање високо ризична рекреација (питајте горску службу спашавања ако се не слажете) и да за свој грош можеш и у три лепе да идеш, али немаш право да тамо водиш децу. За мене лично - један велики смор од филма. ОБАВЕЗНО ПРЕСКОЧИТИ.
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:25 |
|
Jednostavno predobar
|
|
![]() |
|
aca1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 10.Srpanj/Jul.2017 Status: Offline Points: 500183 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 15:45 |
Po meni jedan od velikih filmova ove dekade. Šta ti se kod njega nije dopalo?
|
|
|
Love is the morning and the evening star
|
|
![]() |
|
DJIKI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 16:41 |
|
Био ми је досадан. Прво сам написала подужи коментар, па схватих да ми није вредан тога и објавих што објавих. Једноставно ми не пашу филмови оваквог типа, не знам ни жанровски како да их дефинишем. Можда као породичну социјално-психолошку студију превазилажења конфликтних ситуација и повратка пољуљане вере у патер фамилијаса, али све ми је то толико неубедљиво.. Рекох већ, ја сам пробирљив тип, али овај филм никакву емоцију у мени није изазвао осим да га што пре избришем. Јер дивна фотографија и злокобно очаравајућа музика су ми већ виђено, па ми овде делују само као колатерална штета тј. покривају непостојећу причу.
|
|
![]() |
|
miodrag.mitic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 13:40 |
|
Baš je super koliko se ukusi razlikuju. Meni je takođe film poprilično neubedljiv. Možda se mi tolko razlikujemo od Šveđana...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |