| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Niño (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Niño (2014)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2014 u 00:42 |
|
El Niño (2014) ![]() IMDb Režija: Daniel Monzón Scenarij: Daniel Monzón, Jorge Guerricaechevarría Žanr: Drama, Triler Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 136 min Ian McShane ... Inglés Luis Tosar ... Jesús Sergi López ... Vicente Bárbara Lennie ... Eva Jesús Castro ... Niño Mariam Bachir ... Amina Moussa Maaskri ... Rachid Eduard Fernández ... Sergio Jesús Carroza ... Compi Dječak El Niño živi u La Linea de la Concepción, u neposrednoj blizini Gibraltara, bavi se popravljanjem i testiranjem glisera. Njegov prijatelj El Compi upozna ga sa mladim Halilom koji ima ujaka Rachida trgovca drogom. te ga nagovori da sa gliserom počne krijumčariti drogu iz Afrike u Španiju. Jesús i Eva policijski su oficiri koji već godinama pokušavaju dokazati da preko Gibraltara vodi jedan od največih kokainskih puteva u Evropi koji vodi veliki krijumčar droge El Inglés. Prevod je najavio: Lepi Dzoni |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2015 u 15:43 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2015 u 00:47 |
|
fILM JE SKORO CISTA DESETKA U SVOM FAHU. Odlican prevod. Titl nije sihronizovan, zuri 20 sekundi!
|
|
![]() |
|
Lepi Dzoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2015 u 06:48 |
|
Misim da nisi izabrao odgovarajuću verziju snimka na koji je titl sinhronizovan.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2020 u 14:33 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |