| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Bells of St. Mary's (1945) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Bells of St. Mary's (1945)Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2014 u 18:57 |
|
The Bells of St. Mary's (1945) ![]() Žanr: Drama, Porodični Trajanje: 126 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Leo McCarey Scenario: Dudley Nichols, Leo McCarey Uloge: Bing Crosby ... otac Chuck O'Malley Ingrid Bergman ... časna sestra Mary Benedict Henry Travers ... Horace P. Bogardus William Gargan ... Joe Gallagher U nastavku filma "Going My Way", Bing Crosby se vraća kao otac Chuck O'Malley. Premješten je u školu koju vodi sestra Mary Benedict (Ingrid Bergman). Otac Chuck O'Malley dodijeljen je kao pastor Katoličkoj školi i mora raditi zajedno sa Sestrom Mary Benedict tvrdoglavom, ali vrijednom ravnateljicom škole. Otac Chuck misli da bi se stara i ruševna škola trebala zatvoriti, a djeca poslati u obližnju školu s modernijom opremom. Mary i ostale redovnice se ne slažu već očekuju Božju pomoć. Točnije, nadaju se da će Horace P. Bogardus, poslovni čovjek, koji je sagradio modernu zgradu u susjedstvu škole, donirati tu zgradu njima. U međuvremenu sve gore zdravstveno stanje sestre Mary Benedict dovodi do komplikacija odnosa između nje i oca Chucka. Film je nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg filma, režisera, glavnog glumca i pjesme. izvor: mojtv Prevod uradio skaroo |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2014 u 21:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |