| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
divX u ST i ZG |
Odgovori
|
| Korisnik | |
netstrider
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2003 Lokacija: Austria Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: divX u ST i ZGObjavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 10:33 |
|
Kad pocne fax, bit cu u ZG, ali sam tu, vise manje i onda cu bit (doma, u Splitu). anime mie priority (jknezevicu35, javi se). Ako ko ima Kenshina na dvdu. Trazim masu animea, pa ako ko ima, nek se javi na mmatijas@hotmail.com (kao i svi zainteresirani za razmjenu u ST i ZG, imam 100 i nesto divXa). Ma, i kupujem ako ko ima sto sa moje want liste. Have listu cu upati kad mi se sredi komp na kojemu stoji (kasno navecer kad se vratim iz vanka). Want:
netstrider |
|
![]() |
|
Kakaroto
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 470 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2003 u 02:46 |
|
iman PRINCESS MONONOKE - PRINCEZA MONONOKE MATRIX: RELOADED SHAWSHANK REDEMPTION |
|
![]() |
|
kudilja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2003 u 02:14 |
|
ovo ja imam od anime ako se zelis mjenjati posalji mail na kudilja@hotmail.com Berserk (1-25) |
|
|
wake up
|
|
![]() |
|
Jonnzy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 304 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2003 u 20:34 |
|
Iman na DVDu: CLOCKWORK ORANGE - PAKLENA NARANČA THE FIFTH ELEMENT - PETI ELEMENT MATRIX OCEAN'S ELEVEN (ovaj novi s Roberts, Clooneyem, Pittom, Damonom...) VIDOCQ Imam na divXu: BLADE RUNNER (ISTREBLJIVAČ) CASABLANCA DARK CITY (GRAD TAME) INSOMNIA (NESANICA) MATRIX: RELOADED RED DWARF SERIES (SERIJAL CRVENI PATULJAK) SHAWSHANK REDEMPTION STAR TREK FILMOVE (sve osim 7. Generations) Od crtica imam: Kenshin Memories of magneric rose Vampire hunter D Guardian of Darkness Corto Maltese Cowboy & Bebop Trigun Hellsing Manga Princes M... Spirited Away Nina Scroll.......... |
|
|
__________________ |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |