|
Kad pocne fax, bit cu u ZG, ali sam tu, vise manje i onda cu bit (doma, u Splitu).
anime mie priority (jknezevicu35, javi se). Ako ko ima Kenshina na dvdu. Trazim masu animea, pa ako ko ima, nek se javi na mailto:mmatijas@hotmail.com - mmatijas@hotmail.com (kao i svi zainteresirani za razmjenu u ST i ZG, imam 100 i nesto divXa). Ma, i kupujem ako ko ima sto sa moje want liste.
Have listu cu upati kad mi se sredi komp na kojemu stoji (kasno navecer kad se vratim iz vanka). Want: Bilo kakav anime, hentai, manga crtani filmovi (japanska grafika), može na DivXu, VHSu, na DVDu preffered, a obavezno sljedeći: AKIRA DVD- IMAM GHOST IN THE SHELL DVD- IMAM LA BLUE GIRL - EPISODE 1,2,3 - IMAM SPIRITED AWAY - IMAM COOL DEVICES, EPISODE 1,2,3,4,5,6,7,8,9 MYSTERY OF THE NECRONOMICON 1,2 NIGHTMARE CAMPUS 1,2,3 TWIN ANGELS 1,2,3,4 OH! MY GOODDESS PRINCESS MONONOKE - PRINCEZA MONONOKE
KUPITI NA DVDu: BRAVEHEART - HRABRO SRCE (Mel Gibson) CLOCKWORK ORANGE - PAKLENA NARANČA DEAD POETS SOCIETY - DRUŠTVO MRTVIH PJESNIKA (Robin Williams) FAMILY MAN - DAJ MI SEBE (2000, Nicolas Cage, Tea Leoni i Don Cheadle) THE FIFTH ELEMENT - PETI ELEMENT THE GAME HABLAR LOS OJOS - OTVORI OČI HACKERS - HAKERI KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU LA VITA E BELLA - ŽIVOT JE LIJEP MAKSIM MRVICA - KONCERT ZA PROMOCIJU "THE PIANO PLAYER" MATRIX OCEAN'S ELEVEN (ovaj novi s Roberts, Clooneyem, Pittom, Damonom...) ODISEJA 2001 - ODISEJA U SVEMIRU PRINCE OF EGYPT - PRINC EGIPTA SEVEN YEARS IN TIBET - SEDAM GODINA TIBETA STAR WARS - 1-5 EPIZODE - RATOVI ZVJEZDA EP. 1-5 VIDOCQ WAR - RAT (Aalijah Woods, Kevin Costner, 1994.)
Imati na divXu: film Gerarda Depardiea gdje je skladatelj koji dodje u NY. botanicarka BLADE RUNNER (ISTREBLJIVAČ) CASABLANCA DARK CITY (GRAD TAME) IMA LI PILOTA U AVIONU? 2 INSOMNIA (NESANICA) THE MAN WITHOUT FACE (ČOVJEK BEZ LICA) MATRIX: RELOADED RED DWARF SERIES (SERIJAL CRVENI PATULJAK) ROGUE TRADER (1999, Ewan McGregor?) SHAWSHANK REDEMPTION STAR TREK FILMOVE (sve osim 7. Generations) TRAINSPOTTING
netstrider
|