Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CRNA LISTA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CRNA LISTA

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Anketno pitanje: Da li ste za pokretanje Crne liste ?
Izbor Glasova Statistika ankete
134 [73,63%]
48 [26,37%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Trigy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CRNA LISTA
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 19:00
Evo Ankete svi koji hoce neka glasuju pa nek se odluci sta ljudi misle na forumu.I koliko ljudi uopce ovo zanima.

Da jos kazem za one koji ne znaju.Crna lista bi bila lista ljudi koji su prevarili nekoga na ovom forumu.

Ažurirao Trigy
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 00:44
normala da sam ZA
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:05
pa naravno, to bi bilo jako korisno
kick-ass
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:07
zajebavaš ćoso
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 14:50
, i ne samo to ,nego da li je i poslao format  kako mu piše u katalogu, a ne ono dvd copy, a pošalje neki rip.pošteno ili nikako.
neznanje ne boli
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 21:34
ako se dobro sijećam to je bilo već jedanput
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 00:22
a valjda će i ovo jednoga dana preći s riječi (postova) na djelo.....

Samo da se zna i ja sam za! 
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 10:03

Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

ako se dobro sijećam to je bilo već jedanput

Dobro se sjećaš,taman negdje u isto vrijeme kad je aktualna bila ona tema na koju je onih par članova nabijalo postove.Dakle izjasnio sam se onda glede toga,tako da isad ostajem dosljedan.

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 21:31

vidim da ljudi citaju ovo pa stavljam kao Sticky (za sad)

pozdrav svima

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2005 u 17:45
i treba eX
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 19:36
izbrisano zbog nedolicnog ponasanja...

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
Spirat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spirat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 09:09
brisem i ovo jer je izazvano prethodnim postom, a i nema mjesto ovdje...

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 10:02
misljenja sam da bi moderatori trebali obrisati  ova dva posta iznad

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 11:25
pi kako su neki ljudi nagli u svojim ispadima ... ja bih ovom snowman-u zabranio da se pojavaljuje na forumu ...
uljudna molba moderatorima da im pobrise postove
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 11:41

ovo nije crna lista ovo je anketa, za da li bi crna lista trebala uopce postojati. a ako se krene sa ovakvim postovima sigurno je nikad nece biti. te probleme rjesavajte medusobno na pm BEZ VRIJEĐANJA

Ažurirao oko-2
kick-ass
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 12:41
Ustvari, ovo je tipičan primjer negativne strane CRNE LISTE, jer nikad neznaš koji će te majmun (ovo se ne odnosi konkretno na ove postove iznad, nego općenito, tako da molim bez uvrede) staviti na crnu listu iz svog nekog hira ili osjećaja "pravde i pravice" ili jednostavno zbog loše komunikacije....

Moderatori, ako mislite da bi postove trebalo izbrisati brišite, ali ja mislim da bi mogli ostati kao primjer.....a svaki slijedeći koji se pojavi na ovu temu lijepo odstraniti.

Na vrh
Spirat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spirat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 14:04

U potpunosti se slažem sa gore navedenim kolegama, ne samo zbog toga što sam sam sudionik ovakve situacije koji je započeo "SNOWMAN",
već i zbog situacije koja je zadesila ovu stranicu zbog sličnih stvari ne tako davno (poznata redovitim kolegama ove stranice).

Što se tiče mog reagiranja, reagirao se kao sam reagirao, jer neznam kako bi drugi reagirao da mu osvane ime u rubrici kako je osvanulo moje ime,
 a da se pri tome druga strana slako smije na podvalu koju je učinila ne razmišljajuči kakvu je nepromišljenu glupost uradila.
Mojim načinom stavio sam tu istu osobu i istu kožu kako se i ja osječam, za kojeg znam da baš nije idealno rješenje,
 ali je rješenje za tu osobu koja je učinila isto i meni.

Što se tiče brisanja postova , u potpunosti se slažem sa kolegama jer je ova dio bio namjenjen za anketu, a ne za objavljivanje osobnih podataka,
 te time apeliram moderatore da uklone navedene postove.

A što se čini ostalog apelirao bi za navedenog gospodina i slične kolege, da kada se mijenjaju sa određenim kolegama u slučaju da je došlo do neke
 greške ili oštećenja CD-a ili DVD-a NEKA NE prvenstveno uspostave odluku DA IH TAJ KOLEGA ŽELI OŠTETITI za navedene CD-e ili DVD-e i da
 pokušaju uspostaviti komunikaciju PM-om ili mailom na način da se ne vrijeđaju jedni druge!

Kaže se da je potrebna jedna budala da napravi glupost, za koju sljedećih 100 pametnih nemože ispraviti!

Na vrh
Rubi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rubi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2005 u 14:04
TKO JE IZBRISAO MOJ POST??
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 16:47

evo... taman kada sam pomislio da mi je prva posiljka izgubljena u posti donio ju je poštar

ali nema broja ulice... nema poštanske marke na njoj nema nikakvih oznaka pošte... kao da mi je netko poslao autobusom u običnoj žutoj kuverti

naravno riječ je o međudržavnoj pošiljci  i opet je došla...doduše sa 2-3 dana zakašnjenja

i onda kad mi kažu da se gubi u pošti

Na vrh
Spirat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spirat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 22:18

Komunjara ovo svati pozitivno!

Koliko vidim tvoja lokacija je "Bosnia Hercegovina" pa prema tome vjerujem kako i pišeš da si iz BIH.

Trebao bi poslati onda ove tvoje poštare i važu poštarsku djelatnost u Hrvatsku pa da nauće svoje kolege kako treba raditi svoj posao. Vidim da kod vas sve ide OK pa bi onda i kod nas bilo bolje!

Ali ovo što pišeš je sjajno, evo treba se ugledati na susjede!

Veliki pozdrav poštarima iz BIH. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.