Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

CRNA LISTA

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=6020
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 05:18
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: CRNA LISTA
Objavio: Trigy
Tema: CRNA LISTA
Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 19:00
Evo Ankete svi koji hoce neka glasuju pa nek se odluci sta ljudi misle na forumu.I koliko ljudi uopce ovo zanima.

Da jos kazem za one koji ne znaju.Crna lista bi bila lista ljudi koji su prevarili nekoga na ovom forumu.

-------------
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?

Odgovori:
Objavio: komunjara
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 00:44
normala da sam ZA

Objavio: oko-2
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:05
pa naravno, to bi bilo jako korisno

-------------
kick-ass

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:07
zajebavaš ćoso

Objavio: zgubidan
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 14:50
, i ne samo to ,nego da li je i poslao format  kako mu piše u katalogu, a ne ono dvd copy, a pošalje neki rip.pošteno ili nikako.

-------------
neznanje ne boli

Objavio: pinkojunior
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 21:34
ako se dobro sijećam to je bilo već jedanput

-------------
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.

Objavio: Dngy
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 00:22
a valjda će i ovo jednoga dana preći s riječi (postova) na djelo.....

Samo da se zna i ja sam za! 

Objavio: žile
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 10:03

Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

ako se dobro sijećam to je bilo već jedanput

Dobro se sjećaš,taman negdje u isto vrijeme kad je aktualna bila ona tema na koju je onih par članova nabijalo postove.Dakle izjasnio sam se onda glede toga,tako da isad ostajem dosljedan.

Objavio: eXecutioner
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 21:31

vidim da ljudi citaju ovo pa stavljam kao Sticky (za sad)

pozdrav svima

Objavio: Ash_
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2005 u 17:45
i treba eX

-------------
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&

Objavio: snowman
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 19:36
izbrisano zbog nedolicnog ponasanja...

Objavio: Spirat
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 09:09
brisem i ovo jer je izazvano prethodnim postom, a i nema mjesto ovdje...

Objavio: duke_of_earl
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 10:02
misljenja sam da bi moderatori trebali obrisati  ova dva posta iznad

-------------
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.

Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 11:25
pi kako su neki ljudi nagli u svojim ispadima ... ja bih ovom snowman-u zabranio da se pojavaljuje na forumu ...
uljudna molba moderatorima da im pobrise postove

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 11:41

ovo nije crna lista ovo je anketa, za da li bi crna lista trebala uopce postojati. a ako se krene sa ovakvim postovima sigurno je nikad nece biti. te probleme rjesavajte medusobno na pm BEZ VRIJEĐANJA

-------------
kick-ass

Objavio: Dngy
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 12:41
Ustvari, ovo je tipičan primjer negativne strane CRNE LISTE, jer nikad neznaš koji će te majmun (ovo se ne odnosi konkretno na ove postove iznad, nego općenito, tako da molim bez uvrede) staviti na crnu listu iz svog nekog hira ili osjećaja "pravde i pravice" ili jednostavno zbog loše komunikacije....

Moderatori, ako mislite da bi postove trebalo izbrisati brišite, ali ja mislim da bi mogli ostati kao primjer.....a svaki slijedeći koji se pojavi na ovu temu lijepo odstraniti.

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 14:04

U potpunosti se slažem sa gore navedenim kolegama, ne samo zbog toga što sam sam sudionik ovakve situacije koji je započeo "SNOWMAN",
već i zbog situacije koja je zadesila ovu stranicu zbog sličnih stvari ne tako davno (poznata redovitim kolegama ove stranice).

Što se tiče mog reagiranja, reagirao se kao sam reagirao, jer neznam kako bi drugi reagirao da mu osvane ime u rubrici kako je osvanulo moje ime,
 a da se pri tome druga strana slako smije na podvalu koju je učinila ne razmišljajuči kakvu je nepromišljenu glupost uradila.
Mojim načinom stavio sam tu istu osobu i istu kožu kako se i ja osječam, za kojeg znam da baš nije idealno rješenje,
 ali je rješenje za tu osobu koja je učinila isto i meni.

Što se tiče brisanja postova , u potpunosti se slažem sa kolegama jer je ova dio bio namjenjen za anketu, a ne za objavljivanje osobnih podataka,
 te time apeliram moderatore da uklone navedene postove.

A što se čini ostalog apelirao bi za navedenog gospodina i slične kolege, da kada se mijenjaju sa određenim kolegama u slučaju da je došlo do neke
 greške ili oštećenja CD-a ili DVD-a NEKA NE prvenstveno uspostave odluku DA IH TAJ KOLEGA ŽELI OŠTETITI za navedene CD-e ili DVD-e i da
 pokušaju uspostaviti komunikaciju PM-om ili mailom na način da se ne vrijeđaju jedni druge!

Kaže se da je potrebna jedna budala da napravi glupost, za koju sljedećih 100 pametnih nemože ispraviti!

Objavio: Rubi
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2005 u 14:04
TKO JE IZBRISAO MOJ POST??

Datum objave: 01.Rujan/Sep.2005 u 16:47

evo... taman kada sam pomislio da mi je prva posiljka izgubljena u posti donio ju je poštar

ali nema broja ulice... nema poštanske marke na njoj nema nikakvih oznaka pošte... kao da mi je netko poslao autobusom u običnoj žutoj kuverti

naravno riječ je o međudržavnoj pošiljci  i opet je došla...doduše sa 2-3 dana zakašnjenja

i onda kad mi kažu da se gubi u pošti

Datum objave: 01.Rujan/Sep.2005 u 22:18

Komunjara ovo svati pozitivno!

Koliko vidim tvoja lokacija je "Bosnia Hercegovina" pa prema tome vjerujem kako i pišeš da si iz BIH.

Trebao bi poslati onda ove tvoje poštare i važu poštarsku djelatnost u Hrvatsku pa da nauće svoje kolege kako treba raditi svoj posao. Vidim da kod vas sve ide OK pa bi onda i kod nas bilo bolje!

Ali ovo što pišeš je sjajno, evo treba se ugledati na susjede!

Veliki pozdrav poštarima iz BIH. 

Datum objave: 01.Rujan/Sep.2005 u 23:01

ne znam zašto bi nas poštar varao... pa majku mu 20 godina nam već donosi poštu...

jeste ikad bili u pošti???? unutra gdje rade...

pa stotine bukvalno istih paketića prođe kroz ruke onima što rade tamo...ljudi crkavaju radeći...gledaju samo da što prije završe... postoji video nadzor... danas se poslovi gube veoma lako... ako je manja posiljka...zašto mazijati... nisu svi navučeni na filmove ko mi  pa da kradu CDove... lopovima su draže pare  

prihvatam mogućnost da se pošiljka ošteti ili da se zagubi ili da malo kasni... neki ljudi dobiju razglednice nakon 30 god jer zapadne iza stola...pa je pronađu kad pomjere stol  i opet je pošalju... ljudi pomrli...države se raspale a oni i dalje isporučuju

moraš zaista biti nesretnik da ti se zagubi pošiljka

nadam se da ovim neću ureknuti svoju sreću i poštare  

Objavio: Kex Doomlich
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2005 u 12:48
Ja imam malo drugačiji prijedlog. Zar ne bi bilo bolje da se napravi good/bad traders lista? Svaki put kad se netko razmjenjuje s nekim, te dvije osobe daju jedna drugoj refove.
Npr. ja se razmjenjujem sa komunjarom i oboje dobijemo svoje pakete onako kako smo se dogovorili.
Onda na Good/bad traders topicu ja napišem post: good ref Komunjara, a on napiše "good ref Kex Doomlich." Ili naprimjer ako nisam primio pošiljku nakon određenog vremena (npr. mjesec dana od dogovora) onda mu dam Bad Ref.

Onda bi se na jednom drugom topicu trebao updateat popis good/bad refova ovako (ovo je samo primjer):

Komunjara
good refs (5): Kex Doomlich, Mirko, Slavko, Darko, Darth Vader, Liliputanac
bad refs (1): Frodo

Kex Doomlich
good refs (4): komunjara, žaba, Frodo, Slavko
bad refs (0):

Tako bi se znalo tko je dao good/bad ref kome i tko je prema tome pouzdan. Ako netko dobije bad ref, trebalo bi mu dat priliku da se obrani i da ispravi učinjeno (paketi se jako rijetko gube, ali događa se) i ako ispravi bad ref se miče.
A ako netko konstantno vara druge trebalo bi na Crnu Listu stavit njegovo ime i adresu da se takve stvari ne ponove.

Evo.

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2005 u 14:44
Ovo je odlicna ideja ...

Objavio: Rodman
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2005 u 15:52
Sta bi s tim, vidim da je 86% ljudi za ali vise se ne raspravlja niti pominje.

Datum objave: 17.Rujan/Sep.2005 u 20:17

U potpunosti se slažem sa Kex Doomlich i ovo bi bila odlična ideja!

A što se tiče ovog glasovanja za CRNU LISTU mislim da nije previše pouzdana jer određeni korisnik može više puta glasovati za DA ili NE pa prema tome mislim da bi trebalo sljedeće bilo kakvo glasanje predvidjeti da se može samo jednom glasati!

Objavio: xlavier
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2005 u 19:49
Smijesno je nesto tako napraviti, mozda se potrefi da se netko ide s nekim prvi put razmjenjivat, tokom slanja posiljke cd, dvd se osteti. I onda, primaoc, sav naku.... pomisli:
Vidi pedera, ja njemu posaljem cd-e a on meni zezne sve cd-e...
I onda taj koji je slao cd-e, bude oznacen, i nitko se s njim ne zeli "dopisivati"...
Ima svakavih ljudi!

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2005 u 21:31
Da meni osoba javi da se CD koji sam mu poslao oštetio, ja bi mu poslao ponovno...neću financijski propasti za kunu i pol.
A osim toga, ako dobro zapakiraš, teško da će ti se išta oštetiti. A ako ostaviš CDe da plešu po paketu onda je očito da će se oštetiti.
Nije CD disketa.

Meni je smiješno zašto bi me itko prevario za par CDa ili mi ih namjerno oštetio.

-------------
Bad Traders: Surtur - ne javlja se radi primopredaje a CDi su isprzeni... :/

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2005 u 21:51
iz jednostavnih razloga, ljudi ima svakakvih...

Datum objave: 19.Rujan/Sep.2005 u 22:35
 CD se može ošeti ali trebaš biti stvarno peh da ti se to desi... meni je od 900 Cdova... možda 10 bilo oštećeno u transportu 1 Fatalno... bio je puko... ostali su se dali spasiti pomoću CD checka

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2005 u 00:43
Originalno postovano od strane xlavier xlavier piše:

iz jednostavnih razloga, ljudi ima svakakvih...

A gledaj, uvijek te netko može shebat, a može se i poštar napit pa mlatit pse sa svojom torbom u kojoj je tvoj paket...pa na kraju od CDa primiš prah, ali po meni, takvi slučajevi su rijetki, kao što vidiš na primjeru Komunjare: od 900 cda samo 10 oštećenih i nije neki bed.

Ako si nepovjerljiv možeš napravit par stvari:

1. Slati male količine CDa...daklem onoliko koliko misliš da ti nije gubitak ako im se nešto desi.

2. Možeš naći TREĆEG ČOVJEKA.
Da objasnim trećeg čovjeka na jednom slikovitom primjeru:
Ja i ti se razmjenjujemo za 20 CDa. Ali ti se bojiš da ću te ja prevariti i zato želiš da ja šaljem prvi. No ja sam isto sumnjičav i ne želim slati prvi.
Zato uvodimo trećeg čovjeka. To je naprimjer netko s kime si se ti razmjenjivao više puta i kome vjeruješ ili netko tko je na forumu prepoznatljiv kao pouzdan.
Uzmimo, da je treći čovjek Komunjara.
Ti pošalješ svoj paket komunjari i ja pošaljem svoj paket komunjari, a komunjara nakon što primi oba paketa šalje ih nama.
No, osim što smo u paket stavili CDe, svatko od nas mora u paket dodati dosta novaca da komunjara može platiti poštarinu kad nam bude slao pakete + nagradu u vidu npr. 10 kuna ili ponekog CDa koji komunjara želi.
Tako ispada da ćeš platiti duplu poštarinu + malu nagradu, ali ćeš biti 100% siguran da te ja neću prevariti.

Jedini problem kod trećeg čovjeka i velikih paketa je razmjena sa inozemstvom i mogući carinski problemi.

3. Da bi se osigurao od stvari tipa:"Tvoj paket mi nije stigao i zato ti ne želim poslati.", šalji preporučeno...mrvicu više košta, a ako osoba ne primi paket, paket se vraća tebi.

Eto, i još jednom napominjem, mislim da bi bilo ok uvesti refove, u najmanju ruku zato da saznamo koji su najpouzdaniji traderi na forumu.

-------------

Datum objave: 20.Rujan/Sep.2005 u 07:50
joj, ok, ok...
popustam uvedite listu za odstrel!

Datum objave: 22.Rujan/Sep.2005 u 22:03

izgleda da zbog onog mamlaza u britanskom veleposlanstvu koji je aktivirao bombu...sve posiljke mi kasne :( fenomenalnih 60 - 70 horora i klasika + neke serije :(

znao sam ja da ću ureknuti nešto čim hvalim poštu

Datum objave: 22.Rujan/Sep.2005 u 23:49
Koje budale nemogu vjerovat...a tip je samo aktivirao ručnu bombu... 

-------------

Objavio: J.U.R.A.
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2005 u 19:34
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

izgleda da zbog onog mamlaza u britanskom veleposlanstvu koji je aktivirao bombu...sve posiljke mi kasne :( fenomenalnih 60 - 70 horora i klasika + neke serije :(

znao sam ja da ću ureknuti nešto čim hvalim poštu

možda su tvoji filmovi platili glavom

Datum objave: 25.Rujan/Sep.2005 u 21:03

najviše stradaju živci  polako odustajem od razmjena putem pošte i prelazim na autobuse i interet

i prije više nisam imao volje da se mijenjam putem pošte ali me je neka inercija održavala  neki dan sam probno sa beogradom razmijenio 30 Cdova... mnogo je bolje

Objavio: OLDBOY
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2005 u 00:23

pazi ovo!

dogovor između mene i baldura: kupim 6 dvda od njega i mijenjamo se za 10 filmova. ok, nađemo se u ZG, obavimo razmjenu, i dobijem 5 dvd koje sam naručio i još 5 dvd koje on prodaje već godinu dana, ja ih nisam odabro a od 10 filmova u razmjeni ništa. šuti ko pička dva dana i sad mi kaže da bi trebo bit sretan jel mi je dao 2-3 dvd više. serem se ja na tvoje dvde jel ti jasno? šta ti vrijede svi ti tvoji filmovi kad si šupak od čovjeka. i to što kažeš da moji cd-ei nevaljaju, to lažeš! reci koji nevaljaju i daj adresu i pošaljem ti ih sutra, da ljudi nemisle da sam isti lažljivac ko ti.

baldura  na crnu listu

Objavio: marik
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2005 u 09:43

čujte ljudi, ja sam jednom popušio-ne tolko u parama nego zbog živciranja i stvarno sam bio bijesn na tipa koji me je zeznuo, majke mi da je bio blizu uzeo bi bejzbol palicu i točno mu pokazao što znači riječ BOL- al kako je on u BiH- ja sam ga lijepo prijavio svima na forumu, ak pogledate moj post pod nazivom UPOZORENJE SVIMA

Zato moramo imat listu na kojoj se vidi da ima varalica da ih se izbjegava i trebalo bi im zabranit i pristup na forum, naravno ne zlopotrebljavati takvu mogućnost- al kako pouzdane zaštite od varanja nema ni od krađe ili lažne prijave bojim se da crna lista neće nikad zaživjet

Mene nije tolko pogodilo da me tip sjebo, koliko je bio bezobrazan glede toga- uopće se ne javlja na mail ili pm i fakat te razbjesni neizvjesnost dok čekaš da se on javi da će ispunit svoj dio dogovora- to je ono što te ljuti, meni ne smeta duže čekanje za trejd ak mi tip se javi kaj nije u redu i i bude pristojan i pokaže neku dozu respekta prema drugome, to je najosnovnija pristojnost u međuljudskim odnosima, a za one druge imam samo riječ- neodgojeni

Objavio: dragulj
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2005 u 11:58

Cao svima!

Nazalost moram i ja da se ukljucim u ovu diskusiju. Prije par mjeseci sam takozvanom "bozi" poslala 20 Eura za filmove, medjutim filmove nikada nisam vidjela. Stalno je izmrdavao da je poslao, ali svaki put kada sam postu nazvala oni su mi rekli da nikakav paket na moju adresu nije napustio Hrvatsku!

Jednostavno nije ferm jer je on od mene posteno dobio novac nakon sedam dana!

Bozo, you're on the list!

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2005 u 12:27
E 20 eurića već je neka para,zapravo nije jer si ti iz švicarske...Zanimljivo kako se stalno uzjebavaju članovi koji su na forumu ~pola godine.Koliko ste razmjena uopće obavili?3-4?I non stop neke pizdarije od vas.Izuzetak je truba,ali vjerujem da njega baš ljudi ne sjebavaju,a isto tako sam uvjeren da božo koji je na forumu skoro treću godinu nije izmrdavao da je poslao.Možda su na carini zadržali cdove?Pa zato nije izašlo iz hrvatske?

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2005 u 12:47
 jel netko tražio Trubu

Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 11:34

Originalno postovano od strane žile žile piše:

E 20 eurića već je neka para,zapravo nije jer si ti iz švicarske...Zanimljivo kako se stalno uzjebavaju članovi koji su na forumu ~pola godine.Koliko ste razmjena uopće obavili?3-4?I non stop neke pizdarije od vas.Izuzetak je truba,ali vjerujem da njega baš ljudi ne sjebavaju,a isto tako sam uvjeren da božo koji je na forumu skoro treću godinu nije izmrdavao da je poslao.Možda su na carini zadržali cdove?Pa zato nije izašlo iz hrvatske?

Ah da, kako sam mogla da zaboravim da ovdje u Svicarskoj pare rastu na drvecu. Koji si ti kreten majko moja! I cuj ti njega, mi koji smo krace na forumu mi se uzjebavamo. Pa ako imas barem nesto u glavi skontao bi da smo mi oni koje iskoristavaju, bas zato sto smo kratko na forumu i ne znamo kako stvari sa nekim pojedincima stoje.

Bozo nije poslao filmove - tacka!

Objavio: male
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 12:56
Sta se tice cjenjenog gospodina Bože predlazem da ga se makne sa foruma jer nije samo tebe zajebao nego i mene i to sam mu  dva puta poslao po 5 dvd-a.

Sjecam se da se pocetkom godine jos neko zalio na njega da ga je prevario pa neznam kako se dopustaju takve stvari neka ga se makne pa neka se mjenja u svome selu.

Ja se ne brinem za svoje jer cu dobiti sta sam trazio samo da mi frend ide u Vukovar pa ce navratiti do Čepina ali kolike je prevario i kolike ce prevariti ako ga ne maknete.

To je takva gnjida od čovjeka da mi ga nece biti ni najmanje žao ostalima preporuka izbjegavajte Čepin-pozdrav poštenima

Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 23:42
mislim da bi se ovaj topic trebao zatvoriti

-------------
kick-ass

Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 23:50

pa primjeti se i po tvom pisanju ko si i što si.

netreba topić izbaciti nego općenito njega

pozz svim dobrim ljudima

Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 23:54

ovdje izgleda jebe lud zbunjenog

sva sreća da sam izvan toga

inače... smrt varalicama

nije mi žao para nego vremena provedenog u natezanju s lopovčinama

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 00:04
pa to sam ja i rekao komunjara

Objavio: Rodman
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 11:06
treba izbaciti ovoga podhitno.

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 11:32

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 11:37
Ovde s'vremena na vreme uvek ispliva po neka budala
Njih ne treba traziti ,same se javljaju ...
Al ja nesto kapiram da posle ovoga se bas i nece nadobijati filmova, bar ne sa ovog foruma ...

Objavio: duke_of_earl
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 12:07
ovaj davez gore sramoti sve nas iz cro.  apeliram na administratore da se njegovi postovi pobrisu te da se ga  izbaci s foruma.

-------------
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 13:45
Potpisujem.Maloumni fanatik.Nikad u više od godinu i po dana nisam čuo za njega,tako da mu očito nije stalo do foruma nego do toga da malo iscenira i privuče pažnje na sebe prije nego bude izbačen.A shvatio je pravi način da dođe do toga.100% sam siguran kako si misliš da si neki patriot i ustaški simpatizer.E sad ću ti reć majmune kretenski,bruka si za nas ovdje,za sve koji te poznaju a pogotovo za ono što misliš da promoviraš ovakvim idijotskim ponašanjem.

@dejan-sl - treba maknuti temu,jer po tisućiti out govorim kako nema svrhe od tih vaših listi,a ovo je vjeran primjer onoga jedinoga do čega one mogu dovesti.Umjesto ovakvih gluposti,obavite par razmjeni i nađite si stalnu klijentelu s kojima možete razmjenjivati stvari,ako pri tom ispušite,eh jebiga stvarno ste pehisti.

Objavio: kosta zulu
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 19:21
SAMO ME ZANIMA DOKLE CE BUDALA DA NAS PSUJE I VREDJA I ISTU TU BUDALU NIKO NE IZBACUJE IZ FORUMA.

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 19:56
Prijavi poruku adminu i uživaj u nacionalističkom uživljenju djeteta od 14-15 godina još malo.

Objavio: administrator
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:14

Baš ti fala.Jel da je ovaj bas dobar decko.Sve nas voli.

Originalno postovano od strane Commando Commando piše:

Ja sam čovjek  i ponosan  sam s tim,a vi ste svi moji prijatelji a posebno administrator. 

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Objavio: Whoopsy
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:47
A jeste razmisljali da se razmjenjujete preko interneta?

Vas 10 date pare kupite neki server i stavljate gore filmove... Razumjem da nemaju svi adsl i to al uvjek se moze skoknut do neke kniznice, skole...

-------------
I 'll strike again

Objavio: božo
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2005 u 01:11
I onda ti naplati po 1 mb 50 lipa

Objavio: Whoopsy
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2005 u 08:36
Originalno postovano od strane božo božo piše:

I onda ti naplati po 1 mb 50 lipa

je k.... malo ljubaznosti i sve je rijeseno

-------------
I 'll strike again

Datum objave: 22.Listopad/Oct.2005 u 09:18
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Baš ti fala.Jel da je ovaj bas dobar decko.Sve nas voli.

Originalno postovano od strane Commando Commando piše:

Ja sam čovjek  i ponosan  sam s tim,a vi ste svi moji prijatelji a posebno administrator. 

paaaa da, a vi tako ruzno pisete o njemu!!! kako ste ZLI ja ne mogu vjerovati.

Svaka cast admine lud si!!!

-------------
kick-ass

Objavio: darije
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2005 u 11:42

-------------

Datum objave: 22.Listopad/Oct.2005 u 12:10

Originalno postovano od strane Whoopsy Whoopsy piše:

A jeste razmisljali da se razmjenjujete preko interneta?

Vas 10 date pare kupite neki server i stavljate gore filmove... Razumjem da nemaju svi adsl i to al uvjek se moze skoknut do neke kniznice, skole...

hm nije ni ovo loše

Objavio: J.U.R.A.
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2005 u 21:46
u knjižnicu se bojim uć a u školi bi se i komodoraca zastidjeli kompjutori 

Objavio: Sineast
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2005 u 10:22
--

Datum objave: 27.Listopad/Oct.2005 u 14:50
Hehe

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2005 u 11:48
Bozo, ti si jos ovdje! Vracaj lovu ili salji filmove!!!

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2005 u 20:10
Stvarno bi te mogli maknuti Božu jer nije samo jednog zajebo mada ja mislim da on nije nikog zajebo nego je on samo jedna obicna gnjida.

Datum objave: 30.Listopad/Oct.2005 u 20:31
a ko će ljudima vratiti izgubljene živce

Objavio: marik
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2005 u 22:05

Pa bozo čini se da si u maloj nevolji-šalji te dvd-e da ne bi nastrado, zar nisi znao da ne valja zajebavat žensku sa pms-om

No glavni razlog ovog posta je da prijavim USPJEŠNU razmjenu sa članom ovog foruma/sitea s nickom Dzigi- momak je poslo dvd-e  iz inozemstva i stigli za tjedan dana, a ja odmah poslo svoje i dobio ih je negdje u istom roku, baš mi je sinoć javio da je sve OK. I njegovi dvdi su bili OK. Dakle razmjena je bila uspješna i očekujemo i ubuduće dobre razmjene i to s povjerenjem. ja znam da ljudi nemaju para za kupovat prazne dvd-e ili od nekog animee, al nekako morate skupit materijal za razmjenu i onda sve ide glatko. Ja sam potrošio dosta para, a i tip po imenu Limo-driver mi je besplatno snimio hrpu animea da kod njeg nastavim kupovat /što i namjeravam/ i tak sam polako u godinu dana stvorio malu hrpicu animea za razmjenu. Tak bi trebalo radit, a ne jebat druge u mozak, jer onda niš nećete dobit besplatno niti će vam tko htjet nešto dat, al kako kažu svake sekunde se rodi jedna budala, tako i varalice. A takve treba prijavit-ne zlonamjerno prijavit poštena čovika zaboga, to zbilja nije fer, no svakakvih ljudi ima. Pa čini se da ćemo ipak morat nastaviti riskirati .

Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2005 u 01:10
Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Evo Ankete svi koji hoce neka glasuju pa nek se odluci sta ljudi misle na forumu.I koliko ljudi uopce ovo zanima.

Da jos kazem za one koji ne znaju.Crna lista bi bila lista ljudi koji su prevarili nekoga na ovom forumu.

zar ovo nismo vec raspravili jednom??

-------------
Fission Maild

Objavio: fLiP
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2005 u 02:52
Originalno postovano od strane marik marik piše:

A takve treba prijavit

najbolje da ga policiji prijaviš da ti nije čoek poslo divxe

-------------
....

Datum objave: 16.Studeni/Nov.2005 u 01:15
Lol ljudovi nema me mjesec dana, vratim se, kad ono - kaos... 

Zar ne bi bilo jednostavnije da kad vas netko prevari, stavite u svoj potpis njegovo ime, prezime i adresu, pa nek si on misli s kim ce se jos razmijenit na ovom forumu.

-------------

Objavio: Dzigi
Datum objave: 17.Studeni/Nov.2005 u 00:40

Najbolje je otici na njegovu adresu i malo popricati sa njim

+  =

Datum objave: 29.Studeni/Nov.2005 u 21:10
Samo obavjest onima koji misle da se doticni nazovi gospodin "BOZO"upristojio i poceo rjesavat svoje dugove nije-proslo je evo 25 dana jos nije poslao ni katalog ali neka si  gurne mami  taj katalog bez obzira jeli ga ima na hardu ili na disketi

Pozdrav  svima

Datum objave: 29.Studeni/Nov.2005 u 23:38

Samo da kazem da sam se do sada uspesno razmenio sa jedno 20-30 likova i da me niko nije zajebao a ni ja njih osim jednog majmuna negde dole iz okoline Nisa u SiCG.Vise puta sam se menjao sa likovima iz HR nego iz SiCG i razmena je uvek prosla odlicno.

Taj majmun me zavlaci vec 4 meseca kako ce mi poslati neke DVD-ove sto mi duguje.Prvo je rekao da nema vremena pa ce za koju nedelju,pa je onda rekao da mu je crko hard,pa onda nema vremena na netu pa nije stigao da mi odgovori i tako sve dok ga nisam poslao u PM ( ne misli se na Private Message ).

Inace lik se zove Nikola Tabas.Ne mogu da se setim adrese inace bi otisao kod njega.Zaboravio sam kako se zove to mesto.Trazio sam po netu na sajtu Telekoma Srbije njegovu adresu i telefon ali nisam mogao da se setim adrese pa nista nisam uradio.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 01:14
Brate , evo ti možda mala pomoć:

Br. tel.PrezimeImeUlicaBrojStanMesto
018/210775 Tabaš Nikola Kosovke Devojke  30   36 Niš

Možda jeste, možda nije.... Proveri pa ga slobodno obiđi... i pozdravi ga u ime svih nas.....

-------------

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 20:49
Nije iz Nisa nego iz nekog mesta oko Nisa.Ne mogu da se setim.Siguran sam da mesto pocinje sa B ali ne znam kako ide dalje.Pogledacu na karti SiCG pa se mozda setim.

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:01

znači zajebao je malo više ljudi

i vi imate svog božu

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:03

ej pajdaš pa čuvaš li mejlove u kojima ti dadne adresu...

joj kad se sjetim i meni se nekad ne da snimati...ustvari teško mi je pronaći filmove jer su u ladicama pa se moram saginjati a soba mi je mala odmah se iznerviram i oznojm i klasika... uvijek ne mogu naći 1 film   koji obično bude na dnu... ali kažem odmah ljudima... ljudi dajte mi više dana da ih nađem i snimim pa onda krećemo u razmjene...ali kad se obeća mora se snimiti  

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:12
Dejane popuši

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:15

Originalno postovano od strane božo božo piše:

Dejane popuši

jel te nisu roditelji naučili kako da se ponašaš prema starijima

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:34

božidare dragi božo

jesi li svjestan da će u budućnosti forumaši svoju djecu plašiti tvojim imenom  

Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 22:39
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

božidare dragi božo

jesi li svjestan da će u budućnosti forumaši svoju djecu plašiti tvojim imenom  

Objavio: mad_smile
Datum objave: 01.Prosinac/Dec.2005 u 23:33

e  BOŽO BOŽO  jesi majmun, u cemu ti je problem poslat covjeku ono oko cega ste se dogovorili

daj razjasni mozda ti ljudi oproste a, mozda si   bolestan

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:35

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:40
Zar nisi mogao malo vise Angry Smile-ija da stavis.

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:42

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 00:43
SAd bolje

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 01:19
Nije bolje al je lepse.

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 01:40
Bolje nemože.

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 01:58
Originalno postovano od strane Dzigi Dzigi piše:

Nije iz Nisa nego iz nekog mesta oko Nisa.Ne mogu da se setim.Siguran sam da mesto pocinje sa B ali ne znam kako ide dalje.Pogledacu na karti SiCG pa se mozda setim.

Proverio sam ti sva mesta oko Niša (pozivni 018), koja počinju sa B i ni u jednom nema TABAŠ kao prezime...

-------------

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2005 u 12:48
Kad slececi put budem isao u postu oni sigurno vode evidenciju pa cu da ih pitam.Valjda ce mi reci kome sam sve slao pakete.

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 00:14
ipak je bolestan taj božo   mozda za Božić ozdravi

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 00:16
dejan-sl  cestitam na 200 tom poustu

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 16:14
mad_smile koji ku**c očeš odmene?

Objavio: BELI
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 17:20
Odakle je bozo?

Iz okoline Nisa ili sam lose razumeo....
Ajd, mozda mogu da nesto iskopam na svojim kartama....

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 18:45
Šta te boli ku**c odakle sam ja!!!!

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 19:06

Bozidare koji ku**c toliko psujes.

Ne osecas se valjda krivim?

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 19:43
Ne zašto bi se osjećao?

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2005 u 23:08

jašta... šta su nečiji živci i malo para u poređenju sa genocidom u ruandi

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2005 u 00:11

Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

dejan-sl  cestitam na 200 tom poustu

hvalaaaa

Objavio: H_a_M
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2005 u 12:11

Alo admine!

Tko god! Bad ref/Good ref lista mora postojati sa time da se good/bed ref daje SAMO ako ste sa tom osobom razmijenili filmove putem pošte. I ako neko pošalje film loše kvalitete, a rekao/la je da je film dobre kavalitete, dajte mu good ref. jer je poslao al naznacite da su filmovi loše kvalitete...

Ljudi će nakon nekog vremene pisati stvari tipa "Šaljem prvi onome tko ima više refova od mene" - i to provjerno radi, vidjeh na drugim furumima gdje se ljudi trejdaju...

I da... Good/Bad Trader Lista mora biti na posebnom Topicu... ne u sklopu DVix filmovi ili sl....

Ajde sad admini.... riješite to... ovo se previše povlači...

and p.s.... ja sam inače nice guy, ko i svi tu, i inače biram riječi - rijetko psujem između ostalog... ali kad lik nekog prevari, i to je očito, i on još ima muda govoriti ružne riječi mjesto da se zavuče u rupu i umre od srama e onda poludim... dobit ću opomenu zbog ovog, i taj dio posta će se brisat (ovaj dole sad dio koji ću ispisat), al molio bi admine da ga prije toga puste par dana da se taj dio "šverca" (kasno ste ga vidjeli ili nešto) samo da ga ljudi pročitaju pa ga onda dilitajte i dajte mi opomenu.... ja se još jednom ipričavam svima zbog ružnih riječi koje mogu dole pročitati, kao i adminima što ovako NAMJERNO KRŠIM "Pravila koja su tu da ih svi poštuju" i što uzimam pravdu u svoje ruke al ako ću dobit i ban, ne samo opomenu - isplatilo se! Evo ide....

božo! (malim slovima b)

STVARNO si nevjerovatan: lopovčina, odvratni majmun, gad, prevarant, lopov, bezobrazan, glup, umišljen da si netko i nešto, smdriš po pokvarenom kretenu kakav ti u biti i jesi, gadiš mi se zajedno sa svim ostalim kretenima i debilima ovoga svijeta koji su neobrazovani baš kao i ti [koji KU*AC nisi završio srednju školu (da ne spominjem fakultet lol zamisli ti tog debila božu kao dio akademskog kruga)], ne mare za osječaje drugih, arogatno bahati u svojoj gluposti koju brane do kraja svog glupog jadnog nikakvog ništ koristi života kojima je zabavno i misle da su jaaaaaaako pametni na postove stavljati nekakve samo njima zabavne smajliće i pri tom misliti da su otkrili Ameriku, a u biti bi i dvogodišnje dijete bilo inventivnije od STVARNO glupih kretena i debila (ruke na srce, debilčina i glupan si prve klase) među kojima si i ti na drugom mjestu. Zašto drugom?! Jer si DEBIL, KRETEN, IDIOT - božo! Jel ti jasno to?!

Mater ti glupu, nadam se da si dobio BAN već odavno....

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk