Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Potražnja prevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sunday Shadowlands Crime
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sunday Shadowlands Crime

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Svetofil View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svetofil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sunday Shadowlands Crime
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 18:01
              Drage kolege forumaši i nedužni posmatrači, 

Ja koliko tražim toliko i nudim prevode za tri filma koji me veoma zanimaju. Potrebni su mi engleski prevodi dva filma na engleskom jeziku kako bih mogao da ih prevedem jer ne mogu kvalitetno to da uradim "na sluh". Radi se o filmu SUNDAY reditelja Jonathana Nossitera iz 1997. god, http://www.imdb.com/title/tt0120244/?ref_=fn_tt_tt_41, ja imam francuski prevod tog filma koji mi ne može pomoći, a nama treba "jugoslovenski". 
           Drugi veoma interesantan film je SHADOWLANDS iz 1985. god. (ne, to NIJE onaj najpoznatiji iz 1993. sa Anthonyjem Hopkinsom i Debrom Winger), imdb link je ovaj: http://www.imdb.com/title/tt0090005/?ref_=fn_al_tt_4, ova verzija je prema mom skromnom mišljenju znatno bolja od te poznatije. 
           Treći, najopskurniji od svih je film koji sam već pomenuo u jednom sličnom postu, čehoslovački film iz 1966. god, ZLOČIN V DÍVČÍ ŠKOLE (Zločin u devojačkoj školi), ponegde se može videti i njegov engleski naziv Crime at the Girls' School, ili Crime at a Girls' School http://www.imdb.com/title/tt0059947/?ref_=fn_al_tt_1, za koji bih voleo da imam i češki i engleski prevod ili bar jedan od ta dva da bih mogao da ga prevedem. Da bih vas zaintrigirao mogu vam reći da je ovo jedan od najboljih filmova koje sam u životu video, nije samo još jedna solidna češka konfekcijska komedija. O prva dva filma imam takođe izuzetno visoko mišljenje, da na to sad ne trošim reči. Ako neko od vas negde nabasa na ove prevode, molim ga da mi se javi i pomogne mi da prevedem te filmove. Svim članovima (pa i nedužnim posmatračima) mogu da dam svoje divx kopije tih filmova, najbolje lično, u Beogradu, jer je prva dva sad teško negde naći na internetu, trećeg ima na nekim češkim sajtovima. Naravno, ako neko želi sâm da prevede neki od ovih filmova, be my guest (u prevodu "budite moj gost"Smile). Veliki pozdrav svima koji rade na održavanju ovog meni dragog i nadasve korisnog sajta i svima koji ga posećuju!  Svetofil

Ažurirao Svetofil - 23.Kolovoz/Aug.2014 u 01:42
Per aspera ad acta
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2014 u 02:39
Postavljen titl za film Sunday.

TITL
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Svetofil View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svetofil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2014 u 22:20
  Veliko hvala kolegi jafforidzi. Svima zainteresovanima samo da potvrdim da ću sigurno prevesti ovaj film, bilo da čekate ovaj prevod ili razmišljate da se sâmi upustite u prevođenje. Malo će se pričekati jer trenutno prevodim jedan film sa mnogo dijaloga, ali prevod ću svakako uraditi. Pozdrav! 
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2014 u 02:44
Češki titl za film Zlocin v dívcí skole.

TITL
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.