| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
15 años y un día Aka 15 Years and One Day (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 15 años y un día Aka 15 Years and One Day (2013)Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2013 u 23:52 |
|
15 años y un día (2013) * 15 Years and One Day * ![]() IMDb Režija: Gracia Querejeta Scenarij: Gracia Querejeta Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 96 min Jesús Castejón Boris Cucalón ... Toni Bernat Grau ... Moi Luis Jaspe ... Aldrin Belén López ... Aledo Peter Nikolas ... Svenco policia ruso Arón Piper ... Jon Pau Poch Susi Sánchez Mikel Tello Tito Valverde ... Max Maribel Verdú ... Margo Priča o odnosu problematičnog tinejdžera Jona i njegovog djeda Maxa, penzioniranog vojnog oficira, koji je službovao u Mostaru za vrijeme rata u Bosni, a sada živi u primorskom selu. Kada Jona ibace iz škole, njegova majka odluči poslati ga daleko da živi kod djeda. Njihov susret izazove puno problema, ali tokom vremena obojica će morati preispitati svoje želje i stavove. N A G R A D E: 2013: Málaga Spanish Film Festival Gracia Querejeta; dobitnik nagrade za najbolji film Gracia Querejeta, Santos Mercer; dobitnici nagrade za najbolji scenarij Film je španski kandidat za Oscara 2014. Prevod je najavio Lepi Dzoni |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2013 u 21:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Lepi Dzoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2013 u 21:26 |
|
Molim, i drugi put.
![]() Izvinjavam se na eksplicitnom rečniku u prevodu na nekim mestima u filmu, ali oduvek sam težio da mi prevod bude pre precizan nego iskazan biranim rečima koje ne odgovaraju tačno onome što su likovi zaista rekli. Tim pre što, mada glavni junak ima 15 godina, po mom mišljenju ovo nije dečiji film. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |