| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bare skyer beveger stjernene (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bare skyer beveger stjernene (1998)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2013 u 21:29 |
|
Bare skyer beveger stjernene (1998) * Only Clouds Move the Stars * ![]() IMDb Režija: Torun Lian Scenarij: Torun Lian Žanr: Drama, Obiteljski Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 98 min Thea Sofie Rusten ... Maria Jan Tore Kristoffersen ... Jakob Anneke von der Lippe ... Mother Anders T. Andersen Eindride Eidsvold ... Uncle Bjorn Jenseg ... Grandfather Helge Jordal ... Clerk Jorgen Langhelle ... Father Jedanaestogodišnjoj Mariji umre mlađi brat, a majka shrvana tugom padne u depresiju, dok se njen otac trudi održati obitelj na površini. Marijina majka obuzeta tugom pošalje Mariju kod bake i djeda u Bergen, gdje ona upozna 11-godišnjeg dječaka Jakoba sa potpuno drugačijim odnosom prema životu. Uskoro postanu dobri prijatelji, provodeći vrijeme u druženju, razgledavanju grada, pričama o životu i smrti. Njihovo prijateljstvo pomogne Mariji da se približi majci te da se zajedno suoče sa gubitkom. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 19:47 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 22:07 |
|
Gaco hvala za prevod, kao i za odlican izbor filmova. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 23:14 |
Nema na čemu za prevode, a za izbor je poprilično "kriv" i elektropionir koji mi je predložio veliki broj filmova. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |