| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
LISTA PROJEKTA: The World At War (1973) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: LISTA PROJEKTA: The World At War (1973)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2013 u 14:38 |
|
Svi zainteresirani mogu se slobodno priključiti realizaciji prevoditeljskih projekata. Teme projekata su izvorno smještene u forumu Translator grupe, koji je vidljiv samo članovima statusa Translator (Prevoditelj) i iznad, te služe dogovoru oko realizacije projekata, u smislu širem od samog najavljivanja prijevoda. Ova tema je informativnog tipa i vidljiva je svima, a u njoj se nalaze isključivo popisi filmova iz pojedinog projekta sa naznakom da li su prevedeni ili najavljeni za prevođenje. Molimo sve zainteresirane za prevođenje, bili vi
početnici ili iskusni prevoditelji sa statusom Translatora, da prije
odabira filma koji biste željeli prevesti
provjerite da li prijevod već postoji na sajtu ili je najavljen na
popisu ispod, odnosno na glavnom popisu za novonajavljene prijevode
koji se nalazi ovdje: Za prevođenje odabranog filma vas molimo da se prijavite u ovoj temi: Titlovi koji će se uskoro pojaviti - opštaUkoliko ste novi u prevoditeljskim vodama, uputstvo za prevođenje po kriterijima koji su poželjni (i potrebni) ćete pronaći ovdje: Kako da prevedem neki film? Hvala na sudjelovanju, znati ćemo to cijeniti. ----------------------------------------------------------------------------- PROJEKAT The World At War (1973)
Prevode za cijelu seriju je najavio fixup Više u TEMI Ažurirao Kneginja - 22.Lipanj/Jun.2013 u 15:02 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2014 u 23:48 |
|
Lista ažurirana: Najave prevoda: Postavljen: The World at War (1973) Sezona1 Epizoda26 - fixup |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |