Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - firewalls
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

firewalls

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
euforia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: firewalls
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:46
Zanima me jel se može više njih odjednom koristiti i jel to pomaže kaj extra. I ak neko ima za preporučit neki dobar. Ja koristim sygate personal firewall.
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:51

Najbolje koristiti jedan jer kad ih imas vise jedan drugog ce blokirati ili cak i neces moci instalirati.

Ja nekad koristim Zone Alarm Pro.

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 09:17
Nikako nemoj koristiti dva (isto vazi i za antiviruse) jer ne samo sto ce te blokirati vec ce ti srusiti sistem. Kada idem na popravke video sam koliko hoces njih koji su radi bolje zasttie stavljali dva firewall-a pa su na kraju ostali bez windows-a. Morao sam da im formatiram disc. Inace ZONE ALARM (bilo koja verzija) je obican KRŠ. Od skora imam SYGATE, i nemam reci hvala kako radi. Ima opciju da ako neki krele pokusa da izvrsi upad u racunar (naravno to se blokira) on uradi feedback i pronadje i adresu i telefon odakle je izvrsen ulaz, i ne samo to ,sa jednim dodatkom mogu ja njega da hakujem i da ga blokiram za neko vreme. Apsolutno bolji od ZA kudi kamo jednostavniji bez onih glupih dodataka. APSOLUTNA PREPORUKA ZA ONE KOJI GA JOS NISU PROBALI !!!
Vladika
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 09:25
dajh neki link za skinuti, pretpostavljam da se moze kreknuti...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:44
Mozes ga skinuti sa sygate.com naravno moraces naci i crack za njega.
Vladika
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 22:07
Ispravka .Do skoro je moglo ali koliko sam video sada ne moze vise. Nista zato video sam pro verziju da moze da se skine sa download.com
Vladika
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 23:28

Evo ovako : Zone alarm Pro , Spywareblaster , Ad-aware SE Pro

Nema šansse da vam neki virus ili spyware uleti (osim ako ih e update-ate) !

Vjerujem da ih možete skinuti sa softpedia.com ili download.com

Za zone alarm pro evo vam reg. key ( verzija 5.5.062.xxx ) f50hw-br8ai-n03m8-aa91iv-3b52e0

Ostali su programi freeware!

NAPOMENA! dobro bi bilo kad bi imali i sp2 te enable-an firewall!

Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 08:43
AKo slucajno imas nesto od ovoga instalirano ,i tvrdis da nece pustiti nijedan virus, sa zadovoljstvom cu te ubediti da ti nece sacuvati racunar od dve nove azdaje koje imam u zatvoru na mom racunaru. CHERNOBIL najnovija verzija prolazi ZA PRO VERZIJU. Probali smo da ga "proturimo" preko mail-a i ZA ga je sa zadovoljstvom pustio. Jos gore na tom racunaru je bio instaliran BIT DEFENDER za koga kazu da je OK antivirus. CHERNOBIL  je inficirao i jedno i drugo. A ovaj drugi  RED STREAK KILLER je jos i gori ,vrlo agresivan virus koji "pojede" pola racunara vec u prvih 5-6 minuta u zavisnosti od velicine hard-a.  Pazi sta stavljas na racunar !!!
Vladika
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 01:02
Zato ja koristim i mcafee ! nisam ga spominjao jer usporava komp. a i već sam čitao onjemu na ovom forumu te su ga samo izgrdili!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 08:19
jeste ga probali pustiti kroz bullguard ili nod32

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 10:47
Nista ne moze da prodje kroz NOD 32. Ako ga imas siguran si. Probali smo i jedani drugi ,pohvatao ih je ko macka miseve. Ima jedna mogucnost kada instaliras program koji je vec zarazen a ne dopustis da ga nod odskenira. Tada ce da ga zarazi ali ce ga nod brzo uhvatiti i zatvoriti u karantin, ali sta je do zatvaranja uradio to je vec pitanje !!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.