Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

firewalls

Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=5099
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:35
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: firewalls
Objavio: euforia
Tema: firewalls
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:46
Zanima me jel se može više njih odjednom koristiti i jel to pomaže kaj extra. I ak neko ima za preporučit neki dobar. Ja koristim sygate personal firewall.

Odgovori:
Objavio: administrator
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2005 u 23:51

Najbolje koristiti jedan jer kad ih imas vise jedan drugog ce blokirati ili cak i neces moci instalirati.

Ja nekad koristim Zone Alarm Pro.

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Objavio: Vladika
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2005 u 09:17
Nikako nemoj koristiti dva (isto vazi i za antiviruse) jer ne samo sto ce te blokirati vec ce ti srusiti sistem. Kada idem na popravke video sam koliko hoces njih koji su radi bolje zasttie stavljali dva firewall-a pa su na kraju ostali bez windows-a. Morao sam da im formatiram disc. Inace ZONE ALARM (bilo koja verzija) je obican KRŠ. Od skora imam SYGATE, i nemam reci hvala kako radi. Ima opciju da ako neki krele pokusa da izvrsi upad u racunar (naravno to se blokira) on uradi feedback i pronadje i adresu i telefon odakle je izvrsen ulaz, i ne samo to ,sa jednim dodatkom mogu ja njega da hakujem i da ga blokiram za neko vreme. Apsolutno bolji od ZA kudi kamo jednostavniji bez onih glupih dodataka. APSOLUTNA PREPORUKA ZA ONE KOJI GA JOS NISU PROBALI !!!

-------------
Vladika

Objavio: eXecutioner
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2005 u 09:25
dajh neki link za skinuti, pretpostavljam da se moze kreknuti...

Datum objave: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:44
Mozes ga skinuti sa sygate.com naravno moraces naci i crack za njega.

-------------
Vladika

Datum objave: 07.Travanj/Apr.2005 u 22:07
Ispravka .Do skoro je moglo ali koliko sam video sada ne moze vise. Nista zato video sam pro verziju da moze da se skine sa download.com

-------------
Vladika

Objavio: Frky
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2005 u 23:28

Evo ovako : Zone alarm Pro , Spywareblaster , Ad-aware SE Pro

Nema šansse da vam neki virus ili spyware uleti (osim ako ih e update-ate) !

Vjerujem da ih možete skinuti sa softpedia.com ili download.com

Za zone alarm pro evo vam reg. key ( verzija 5.5.062.xxx ) f50hw-br8ai-n03m8-aa91iv-3b52e0

Ostali su programi freeware!

NAPOMENA! dobro bi bilo kad bi imali i sp2 te enable-an firewall!

-------------
Krava Milka ima sina Kozlića

Datum objave: 08.Travanj/Apr.2005 u 08:43
AKo slucajno imas nesto od ovoga instalirano ,i tvrdis da nece pustiti nijedan virus, sa zadovoljstvom cu te ubediti da ti nece sacuvati racunar od dve nove azdaje koje imam u zatvoru na mom racunaru. CHERNOBIL najnovija verzija prolazi ZA PRO VERZIJU. Probali smo da ga "proturimo" preko mail-a i ZA ga je sa zadovoljstvom pustio. Jos gore na tom racunaru je bio instaliran BIT DEFENDER za koga kazu da je OK antivirus. CHERNOBIL  je inficirao i jedno i drugo. A ovaj drugi  RED STREAK KILLER je jos i gori ,vrlo agresivan virus koji "pojede" pola racunara vec u prvih 5-6 minuta u zavisnosti od velicine hard-a.  Pazi sta stavljas na racunar !!!

-------------
Vladika

Objavio: Frky
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2005 u 01:02
Zato ja koristim i mcafee ! nisam ga spominjao jer usporava komp. a i već sam čitao onjemu na ovom forumu te su ga samo izgrdili!

-------------
Krava Milka ima sina Kozlića

Objavio: nitrogas
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2005 u 08:19
jeste ga probali pustiti kroz bullguard ili nod32

Datum objave: 10.Travanj/Apr.2005 u 10:47
Nista ne moze da prodje kroz NOD 32. Ako ga imas siguran si. Probali smo i jedani drugi ,pohvatao ih je ko macka miseve. Ima jedna mogucnost kada instaliras program koji je vec zarazen a ne dopustis da ga nod odskenira. Tada ce da ga zarazi ali ce ga nod brzo uhvatiti i zatvoriti u karantin, ali sta je do zatvaranja uradio to je vec pitanje !!!

-------------
Vladika

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk