| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fanny (1961) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Marijana T
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
As time goes by Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 577 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fanny (1961)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2013 u 01:43 |
|
FANNY (1961) Žanr: Romantična drama Reditelj: Joshua Logan Jezik: Engleski Trajanje 134 U glavnim ulogama: Leslie Caron ... Fanny Maurice Chevalier ... Panisse Charles Boyer ... Cesar Horst Buchholz ... Marius Georgette Anys ... Honorine (Fanny's Mother) Salvatore Baccaloni ... Escartifique (Ferryboat Captain) Lionel Jeffries ... Monsieur Brun (The Englishman) Raymond Bussières ... The Admiral (as Raymond Bussieres) Joël Flateau ... Cesario (Fanny's Son) Victor Francen ... Panisse's Elder Brother Paul Bonifas ... The Postman Kratak sadržaj: Devetnaestogodišnji Marijus živi sa ocem u Marseju. Otac mu drži kafanu u marsejskoj luci, a Marijus mu pomaže u poslu. Nije zadovoljan svojim životom i mašta da se istraživačkim jedrenjakom otisne na daleka mora. Veče uoči polaska na petogodišnje putovanje, Fani, devojka s kojom se poznaje od detinjstva, mu priznaje da je zaljubljena u njega, a Marijus spoznaje da i on nju voli. Mora da odluči između uzbudljivog krstarenja morima i monotonog života uz ženu koju voli. Fani takođe mora da odluči da li da zadrži čoveka koga voli ili da ga pusti da živi životom o kome je sanjario. Film je nominovan za pet Oskara a osvojio je dva: Oskar za najbolji film i Oskar za najbolju mušku ulogu (Charles Boyer) Film nema titla ni na jednom jeziku. Prevod radi : Marijana T |
|
|
Kao svitanje i zalazak sunca, pojavljujemo se i nestajemo. Nekome smo toliko važni, a ustvari smo samo u prolazu.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2013 u 02:56 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |