Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kawabunga :D
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kawabunga :D

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bora888 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bora888 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kawabunga :D
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 15:16
Pozdrav svim clanovima foruma i prevodiocima, zovem se Boris, imam 24 god, drzim CS zajednicu  Rapid Community jos malo pa 4 god, trenutno mi je hobi modovanje kucista, onako malo extremnije link trenutnog projekta, studiram racunarstvo, 10ke imam iz engleskog i web dizajna,  volim engleski, photoshop, imam zanimljivu mastu i ideje i tako...regovao sam se na forum da vidim ima li tutorijala za prevodjenje, kad ono, ne znas koji ces pre da pogledas :D razlog za to su nindza kornjace koje su tek izasle, pa rekoh ajde da se oprobam u prevodu posto nema teskih reci i slengova a opet veliki sam fan...takodje sam radio i method man i redman seriju ali je bilo dosta slengova a vrlo malo slobodnog vremena pa sam odustao posle 3 epizode...to bi bilo to ukratko, nadam se lepom druzenju ;)  

Ažurirao bora888 - 30.Rujan/Sep.2012 u 15:17
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 15:30
dobrodosli

Ažurirao Salvador - 30.Rujan/Sep.2012 u 15:32
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 15:44
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 19:46
dobrodoslidobrodosli

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 20:08
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 20:15

dobrodosli dobrodosli dobrodosli dobrodosli

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 21:41
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 21:43
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bora888 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bora888 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 22:54
hvala svima na dobrodoslici, upload sam svoj prvi zvanicni prevod za nindza kornjace 2012, trudio sam se da ispostujem sva pravila, valjda ce sve biti ok...ipak je prvenac, pa ocekujem da se potkrala koja grescica iako sam pregledao jos jednom konacan proizvod...cekam odobrenje prevoda pa ce da vidimo jel sve kako treba ;)
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2012 u 23:50
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2012 u 00:05
dobrodosliZa prvi prevod je odlično.Clap
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2012 u 10:18
welcomedobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslifaithlessmarydobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosliwelcome
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.