Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš titl na .iso film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naš titl na .iso film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lukanino View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lukanino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naš titl na .iso film
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 08:39
Skinuo sam La Dolce Vita (1960) FULL dvd (IS0) i pokušao staviti naš titl za 2 CD-a Xvid za 2 CD-a. Titl se povremeno vidi, ali možda 5% vremena. Kad otvorim.zip dobijem VOB i BUP datoteke a video Ts otvara film.
Ako mi netko može pomoći bit ću mu zahvalan.
PozdravCry
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 12:05

Kako si to pokusao staviti titl na dvd?
Pokusaj reproducirati DVD u BS Player, cini mi se da ima opciju da samo prevuces titl u njega i prikazuje titlove i preko DVD uz VobSub.

Ili zelis ubaciti titlove u DVD za trajno da ostanu u njega?
Jel ti to dupli DVD, na 2 diskova, pa pokusavas da dodas i titl za 2 CD-a?
Ne vidi se titl 5% ili 50% ?

0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
lukanino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lukanino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 12:44
Sve je na PC-u! i na PC-u želim urediti film sa našim titlom, koji se sad javlja samo sporadično ili povremeno. Nikada nisam stavljao titl na .iso film i zato pitam. Film sam skinuo sa torrent site-a IsoHunt. Hvala na reakciji! Molim mišljenje.Cry
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 12:50
Hajd namjesti da ti taj .iso otvori u raru pa vidi ima li unutra film u mkv,avi,mp4 ili u nekom drugom formatu.Imala sam sličan problem.

Edit :

Poslala sam vam linkove na pm.Film je na 2 CD-a,u .avi formatu Smile

Ažurirao Rea - 27.Kolovoz/Aug.2012 u 12:54

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 16:32
Dobijas titlove na ekranu, ali vremena nisu kako treba sa govorom?
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
lukanino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lukanino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 18:51
Točno. Što da radim? Imam file za video: Nero.iso i li Video ts ali ne radi dobro titl. Da li probati druge titlove?
Pozdrav
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 12:57
Za takvu situaciju je potrebno malo posla oko sinhronizacije, no prvo trebas ripovati ili dekompilirati video iz DVD kompilaciju kako bi dobio video format (veci broj video djelova iz dvd-ja da se spoje u jedan video) pogodan za rad u Subtitle Workshop kako bi mogao nastimati vremena za titlove.
Na vrh
lukanino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lukanino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 18:46
Hvala na pomoći. Pokušatiću.
Pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.