Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Playback (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Playback (2012)

Playback

Playback (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Michael A. Nickles

Scenarij:

Michael A. Nickles

Glavne uloge:

Christian Slater
  >  Frank Lyons
Alessandra Torresani
  >  Brianna Baker
Mark Metcalf
  >  Chris Safford
Daryl Mitchell
  >  Wylie (as Daryl 'Chill' Mitchell)
Lisa Jane Todd
  >  Anne Miller
Ambyr Childers
  >  Riley
Johnny Pacar
  >  Julian Miller
Dorien Davies
  >  Ms. Milton
Kenny Stevenson
  >  Co-Worker
Toby Hemingway
  >  Quinn
Jonathan Keltz
  >  Nate
Jennifer Missoni
  >  DeeDee Baker
Jana Veldheer
  >  Susie Diehl
Luke Bonczyk
  >  Harlan Diehl
Bernard McConnell
  >  Cop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Playback (2012)
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 00:45
                                 Playback (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1682940/

Žanr:
Horror,Thriller

Redatelj: Michael A. Nickles

Jezik: Engleski

Država: USA

Datum Izlaska: 09.03.2012

Uloge:
Christian Slater,Ambyr Childers,Johnny Pacar,Alessandra Torresani.

Sadržaj:
Dok kopanje po sramotnoj prošlosti pocinje u svom gradu ,skupina srednjoškolaca ce nesvjesno saznati još mracnije tajne.Zao duh je probuđen i posjetit ce i uništiti svoje žrtve putem video reprodukcije.

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 08.Veljaca/Feb.2012 u 01:10
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 21:27

Prevod najavio sean12Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 15:08
Svaka čast Sean12 Clap

TITL
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:23
Hvala Marko...već se mislio ostaviti prevođenja ako veliki trud niko ne cijeni...stvarno puno vremena utrošio na ovo...
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:49
Originalno postovano od strane sean12 sean12 piše:

Hvala Marko...već se mislio ostaviti prevođenja ako veliki trud niko ne cijeni...stvarno puno vremena utrošio na ovo...

Zbog jednog prevod se ostaviti prevođenja ? Da je tako,ja bih davno odustala LOL Baš me briga što mi niko ne pohvali prevod,ja prevedem film zbog sebe jer me interesuje,ako pri tom još neko skine moj prevod da pogleda film,super . Ne trebaš ni zbog koga da prevodiš sem zbog sebe .

Ne daj se !

P.S. Ja sam skinula tvoj prevod,pa kad pogledam film,ostavit ću ti komentar Wink

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:59
pa nije to lak posao treba  živaca i živaca ja se divim šta nakon izlaska dobre slike filma,brzo se nađe ko će napravit prijevod.....a pogotovo onima koji prijevod rade na sluh....
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2012 u 20:28
Hvala Marko i hvala Rea...a tebi Rea lijepo si odgovorila...prevođenje zbog sebe...a zbog ovog prevoda pokidao sam si živce...već sam jednom kolegi javio da sam zagrizao prevelik zalogaj...ipak sam ga završio...spasio me kad sam bio na 3/4 filma nizozemski prevod...inače bi još par dana...ma 15 sati rada je ipak jako puno posla...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.