Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=45967 Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 00:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Playback (2012)Objavio: marko99119
Tema: Playback (2012)
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2012 u 00:45
Uloge: Christian Slater,Ambyr Childers,Johnny Pacar,Alessandra Torresani.
Sadržaj: Dok kopanje po sramotnoj prošlosti pocinje u svom gradu ,skupina srednjoškolaca ce nesvjesno saznati još mracnije tajne.Zao duh je probuđen i posjetit ce i uništiti svoje žrtve putem video reprodukcije.
Trailer:
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2012 u 21:27
Prevod najavio sean12
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: marko99119
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2012 u 15:08
Objavio: sean12
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:23
Hvala Marko...već se mislio ostaviti prevođenja ako veliki trud niko ne cijeni...stvarno puno vremena utrošio na ovo...
Objavio: Rea
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:49
sean12 piše:
Hvala Marko...već se mislio ostaviti prevođenja ako veliki trud niko ne cijeni...stvarno puno vremena utrošio na ovo...
Zbog jednog prevod se ostaviti prevođenja ? Da je tako,ja bih davno odustala Baš me briga što mi niko ne pohvali prevod,ja prevedem film zbog sebe jer me interesuje,ako pri tom još neko skine moj prevod da pogleda film,super . Ne trebaš ni zbog koga da prevodiš sem zbog sebe .
Ne daj se !
P.S. Ja sam skinula tvoj prevod,pa kad pogledam film,ostavit ću ti komentar
-------------
Objavio: marko99119
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2012 u 19:59
pa nije to lak posao treba živaca i živaca ja se divim šta nakon izlaska dobre slike filma,brzo se nađe ko će napravit prijevod.....a pogotovo onima koji prijevod rade na sluh....
Objavio: sean12
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2012 u 20:28
Hvala Marko i hvala Rea...a tebi Rea lijepo si odgovorila...prevođenje zbog sebe...a zbog ovog prevoda pokidao sam si živce...već sam jednom kolegi javio da sam zagrizao prevelik zalogaj...ipak sam ga završio...spasio me kad sam bio na 3/4 filma nizozemski prevod...inače bi još par dana...ma 15 sati rada je ipak jako puno posla...