Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hodejegerne aka Headhunters (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hodejegerne aka Headhunters (2011)

Hodejegerne

Hodejegerne (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lovci na glave

Godina:

2011

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

96 min

Režija:

Morten Tyldum

Scenarij:

Lars Gudmestad
, Ulf Ryberg
, Jo Nesbø

Glavne uloge:

Nikolaj Coster-Waldau
  >  Clas Greve
Aksel Hennie
  >  Roger
Nils Gunnar Lie
  >  TV-vert
Mats Mogeland
  >  Sunded
Joachim Rafaelsen
  >  Brugd
Kyrre Haugen Sydness
  >  Lander
Reidar Sørensen
  >  Brede Sperre
Eivind Sander
  >  Ove Kjikerud
Julie R. Ølgaard
  >  Lotte
Nils Jørgen Kaalstad
  >  Stig
Synnøve Macody Lund
  >  Diana
Lars Skramstad Johnsen
  >  Monsen 2
Gunnar Skramstad Johnsen
  >  Monsen 1
Signe Tynning
  >  TV-vertinne
Valentina Alexeeva
  >  Natasja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hodejegerne aka Headhunters (2011)
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2011 u 00:47

Hodejegerne (2011)

* Headhunters *

Režija: Morten Tyldum
Scenarij: Lars Gudmestad, Ulf Ryberg
Žanr: Akcija, Krimi, Triler
Država: Norveška
Jezik: Norveški
Trajanje: 98 min

Nikolaj Coster-Waldau ... Clas Greve
Julie R. Ølgaard ... Lotte (as Julie Ølgaard)
Aksel Hennie ... Roger Brown
Synnøve Macody Lund ... Diana Brown
Baard Owe
Joachim Rafaelsen

Eivind Sander ... Ove Kjikerud
Nils Jørgen Kaalstad
Kyrre Haugen Sydness ... Jeremias Lander
Reidar Sørensen ... Police Investigator
Gunnar Skramstad Johnsen ... Monsen 1
Lars Skramstad Johnsen ... Monsen 2
Signe Tynning ... Morning Show Hostess
Nils Gunnar Lie ... Morning Show Host
Torgrim Mellum Stene ... Kunstner
Daniel Bratterud ... Vakt

Roger je bivši pripadnik elitnog vojnog odreda i kadnidat za vrhunski posao
u prestižnoj elektronskoj tvrtki. Ima sve o čemu je sanjao, dobro plaćen posao,
predivnu ženu i luksuznu vilu, ali takav život financira specijalnom strašću;
krađama umetničkih predmeta.
Sve se promijeni kada ukrade dragocjenu Rubensovu sliku.

prevod uradio Filaret

TITL

Ažurirao kvrle - 19.Travanj/Apr.2026 u 12:51
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 22:48
Neobican, a odlican film. Preporucujem ga svima. Akcija, triler, cak malo i humora. Nisam odavno pogledao nesto ovako. Utisci i emocije su jaki mogu cak reci najpriblizniji onima posle odgledane milenijum trilogije (Män som hatar kvinnor aka The Girl with the Dragon Tattoo (2009)). Nadam se da i ostali dele moje misljenje. Pozdrav !
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2014 u 20:14
U pojedinim momentima je scenario delovao inteligentno, dok je u drugim bio razočaravajući. Glavni glumac je bio odličan, ali je Nikolaj aka Kingslayer bio užasan u ulozi. Inače mu je i uloga glupa i motivi njegovog lika besmisleni. Šta znam, pojedine scene su odlično odrađene, ali je film u kumulativu ne tako sjajan.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
znesic34 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj znesic34 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2017 u 20:00
Očekivala sa više. Mada je dobar film i treba ga odgledati pre čitanja knjige. Ocena: 8,5
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2020 u 08:16
Dobar triler. Odličan uvod, fin zaplet, veoma napeta radnja, ali rasplet je malo holivudski. Kraj nimalo ne liči na Skandinavce.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2020 u 16:45
Odlican film
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2020 u 20:56
Prilično dobra ekranizacija romana Ju Nesbea. Krimi komedija koja je na momente, barem meni, bila izuzetno smešna. U glavnoj ulozi briljira Aksel Heni koji preko dana radi kao službenik agencije za zapošljavanje a noću provaljuje u kuće i krade umetnička dela. LOL LOL LOL

“Svaki lopov strpljivo čeka svojih pet minuta kada će pronaći remek-delo.”  LOL

Ažurirao bgvracar - 20.Prosinac/Dec.2020 u 19:15
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2020 u 14:36
Masterpis.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 17:47
Izvanredan.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2022 u 00:09

Odlican film bez i jedne jedine mane.
 Ocena 8/10 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2022 u 00:44
Citao sam knjigu  i gledao film kad su izasli,  i samo su mi korektani. Posto ne dajem ocene  6.7, ili samo odlican, osim za opste poznate filmove, ili kad ne stignem da prokomentarisem, sta mi je korektan film, koji sam odgledao, zanimljiv scenario, neke scene, dakle nije me umorio, tj. drzao mi paznju, ali nakon sto sam pogledao, rekao sam ok , nije mi ostavio neki poseban utisak, nema neki osnov po kome cu ga pamtiti, i kad bih preporucio nekome neki film tog tipa ( da me sad neko ne pita hajde preporuci, kao npr. za madjarski  Kontroll koji sam samo pomenuo a jako slican filmu Subway Luc Beson-a iz 1985, ima jos jedan zaboravio sam naziv, delo Metro 2033 je slican, ili Hunkle i Taxidermia od Palfi-a na svoj nacin, ili Nemes-ove drame, itd.)  preporucio bih mu neki drugi.

Jeste njegova najbolja ekranizacija,  ne vidim  da je remek-delo ili vrhunsko ostvarenje.  To mu je prvi samostalni roman, ni malo mi se ne svidja kako pise, bar Hari Hule serijal, Lovci na glave ok, Sin-onako, Ponocno sunce bez veze, itd. dao sam mu sansu ali radnje su mu predvidive, nepotrebno opsirne, vec pri trecini knjige moze da se provali kako ce teci i kraj, osim sto stalno potencira sta su problemu u Oslu i od toga ne odustaje, i to mi je ok,  a upoznao sam ga u Beogradu 2018, preko veze iako kontradiktorno sto sam prestao da citam bas te godine , a da bila je guzva u SKC-u.

Ažurirao AlexDeLarge - 16.Sijecanj/Jan.2022 u 01:18
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2022 u 01:51
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

nema neki osnov po kome cu ga pamtiti
Kako nema.
Rijetki film koji s kućnim ljubimcima postupi onako kako treba.
Lesi se ne vraća kući.

I to ti je samo jedan primjer.
Tebi možda tu nešto jest predvidljivo, meni je prava blagodat gledati ono što se na ekran ne stavlja često ili nikako.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2022 u 02:06
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

nema neki osnov po kome cu ga pamtiti
Kako nema.
Rijetki film koji s kućnim ljubimcima postupi onako kako treba.
Lesi se ne vraća kući.

I to ti je samo jedan primjer.
Tebi možda tu nešto jest predvidljivo, meni je prava blagodat gledati ono što se na ekran ne stavlja često ili nikako.

Naravno postujem misljenje sadrzano u poslednjoj recenici, mozda i knjige uticu (Skandinavci i Islandjani), negde se slazemo, negde ne, i to je prirodno, vazno da se diskutuje i razmenjuju misljenja, i da ide u pravom smeru.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 16:22
vrlo dobar film. režija i gluma na nivou, no sama radnja ima par teških nelogičnosti. gledanje
Aaa?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 18:45

Sta je ovde nelogicno, film je vrhunski, deluje autenticno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 22:36
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Sta je ovde nelogicno, film je vrhunski, deluje autenticno.

Mozda sam i pitao pre , sta ti znaci napises vrhunski, a pre toga  si napisao bez ijedne mane, a ocena 8/10.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2026 u 00:12

Pa ne mora svaki film koji nema manu obavezno da dobije deset.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.