Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Deer Hunter (1978)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Deer Hunter (1978)

The Deer Hunter

The Deer Hunter (1978)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lovac na jelene

Godina:

1978

Žanr:

drama, ratni

Trajanje:

183 min

Režija:

Michael Cimino

Scenarij:

Meryl Streep
, Michael Cimino
, Louis Garfinkle
, Quinn K. Redeker
, Deric Washburn

Glavne uloge:

Robert De Niro
  >  Michael
Meryl Streep
  >  Linda
Christopher Walken
  >  Nick
John Cazale
  >  Stan
George Dzundza
  >  John
John Savage
  >  Steven
Rutanya Alda
  >  Angela
Chuck Aspegren
  >  Axel
Christopher Colombi Jr.
  >  Wedding Man
Joe Grifasi
  >  Bandleader
Mary Ann Haenel
  >  Stan's Girl
Mady Kaplan
  >  Axel's Girl
Victoria Karnafel
  >  Sad Looking Girl
Richard Kuss
  >  Linda's Father
Jack Scardino
  >  Cold Old Man
Pierre Segui
  >  Julien
Shirley Stoler
  >  Steven's Mother
Amy Wright
  >  Bridesmaid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Deer Hunter (1978)
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 18:40

The Deer Hunter (1978)

Žanr: Drama, Ratni

Režija: Michael Cimino

Jezik: Engleski, Ruski, Vijetnamski, Francuski

Uloge: Robert De Niro, John Cazale, Christopher Walken, Meryl Streep, John Savage

Trajanje: 182 min

Dobitnik 5 Oskara, uključujući i za najbolji film!

Majkl (Robert De Niro), Stiven (John Savage) i Nik (Christopher Walken) su prijatelji iz detinjstva, druga generacija ruskih emigranata. Život provode u malom industrijskom mestu u Pensilvaniji. Još kao srednjoškolci slobodno vreme su provodili u lovu za koji ih vezuju divne uspomene. Pomalo dosadan život ime se menja kada dobiju pozive za odlazak u Vijetnam...

Izvor: http://www.malasrpskaprodavnica.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0077416/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 22:11

"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
alex2017 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alex2017 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 12:39
Imam problem oko podesavanje sinhronizacije prevoda sa audio prikazivanje filma, radi se o filmu u 4k UHD Verziji?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2023 u 13:24
Na povremenom putu kategorije filmova "koje je volela", dakle osobica koja me je odgajila, koje smo gledali zajedno više puta još od mojih dečijih dana, red je ponovo, po ko zna koji put, došao na Lovca na jelene. Što moji lični, što oni motivi samog filma, znaju da me raznesu u komade nostalgijom, no pustim ih, šta da se radi, možda je to jedan od razloga zašto im se i vraćam, ne znajući drugačije. 

Kako bilo, gledah restauriranu verziju, dva puta, prvo sam film, potom ga pustih da ide u pozadini uz audio komentar pokojnog Cimina, šest sati tuge, kakve veze ima, znalo je biti i teže. Van ličnog, uvek mi teško padne, u svoj lepoti prijateljstva, povezanosti, kao i tragičnosti života, rata, promašenosti, raslojavanja jedne komune u vremenu dok se negde drugde slavila sloboda, ljubav, rock'n roll, naši junaci iz radničke klase, ruskog porekla, iz industrijske varošice, susreću se sa košmarom rata čije posledice razaraju svakog od njih ponaosob, njihovu družbu, generaciju. Setne tonove praznine, lepote planinske provincije, rituala, gubitka, oslikava i sjajna muzika Stanley Myersa, sa odličnim glumcima u životnim, tako običnim i znanim likovima. Nesvakidašnje dobar, antiratni film sa minimalno rata u sebi, meni pre svega setan. 

Ažurirao puppet_master - 01.Ožujak/Mar.2023 u 13:29
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2023 u 14:00
Zaboravio si dodati - one hit wonder kakvog scenaristički trojac nije uspio ikada ponoviti.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2023 u 14:36
Istina, mada nisam toliko baš zaboravan Approve
Želeo sam da (mi) post bude lep, ličan, ne mogu se akati sa karijerama holivuđana, suvoparno i dosadno, ne govori išta o meni, filmu, utisku, uz to kome nije već preko glave mita o propasti koju je svima doneo Heaven's Gate potom, nije do manjka talenta ikoga u i oko The Deer Huntera. Nego mora nešto pošto-poto negativno LOL
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 13:31
Baš sinoć ponovo odgledah ovaj film i zaista je dobar, sve pohvale. I Robert De Niro i Christopher Walken i John Savage i ostatak ekipe i naravno, pokojni režiser Michael Cimino ( R.I.P. ) I recimo, ovaj film mi je kad sve skupim bolji nego Once Upon a Time in America jer recimo za taj film, prvi deo filma je baš dobar. zapravo odličan ali taj drugi deo filma je baš loš tj. konfuzan a dok The Deer Hunter ne odstupa. Nema uspona i padova nego ceo runtime od 3 sata i 3 minuta ne odstupa.. I baš mi je nešto palo na pamet sinoć a to je ona večita dilema da li je bolji De Niro ili Pacino dok ja mislim da postoji i neko tamo treći ali poređenje ove dvojice....Pa iskreno, pre sam bio fan od Paćina ali kad vratim malo film unazad, De Niro je imao raznovrsnije uloge jer Paćino je nakon uloga onih kriminalaca kad je ostario prešao da igra po nekim istinitim pričama nekakve kontraverzne likove dok kao što sam rekao, tj. napisao, De Niro je ipak bio raznovrsniji što se tiče uloga u njegovoj karijeri.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 20:41
Bome, deo sa venčanjem mi je bio predug svakog puta kada sam gledao Deer Hunter 😂
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 21:30
Jeste predug, ali meni nije smetalo.

U svakom slučaju, u mojih top 10 svih vremena.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 21:44
Napisah mu iznad već hvalospev, nego se maločas tek nadovezao na ono "ne odstupa, nema uspona i padova" beogradskog. Ne znam da li mi smeta pola sata vražijeg venčanja, ima to svoju ulogu u filmu, tek bi on bio isti i da je venčanje kraće za makar 15 min, ne čini mu nužno išta, osim dužeg.
Voleo je Cimino da se zagubi, za njega je to prikaz likova, to je u redu, i u Heaven's gate je bila kakva igranka ili šta već beše, i to bi se valjalo pogledati nanovo, em je bolji nego li mu je imidž, još je i značajan više negoli se može ovlaš smatrati. Ono što se u Hollywoodu počelo menjati sa Jaws ili pa Star Wars, Heaven's gate je uspeo da zacementira svojim budžetom, pehom, blagajnom, uništio je studio, ostale primorao da prestanu davati zeleno svetlo slobodi reditelja, riziku, vreme lepote "Novog Holivuda" je time završeno, pa smo dobili šta smo dobili u osamdesetim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.