Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crazy, Stupid, Love. (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Crazy, Stupid, Love.

Crazy, Stupid, Love. (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ta luda ljubav

Godina:

2011

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

118 min

Režija:

Glenn Ficarra
, John Requa

Scenarij:

Dan Fogelman

Glavne uloge:

Kevin Bacon
  >  David Lindhagen
Julianne Moore
  >  Emily
Marisa Tomei
  >  Kate
John Carroll Lynch
  >  Bernie
Steve Carell
  >  Cal
Ryan Gosling
  >  Jacob
Liza Lapira
  >  Liz
Beth Littleford
  >  Claire
Josh Groban
  >  Richard
Emma Stone
  >  Hannah
Joey King
  >  Molly
Jonah Bobo
  >  Robbie
Julianna Guill
  >  Madison
Mekia Cox
  >  Hip Hairdresser aka Tiffany
Lio Tipton
  >  Jessica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crazy, Stupid, Love. (2011)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2011 u 21:29

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Žanr: Komedija

Režija: John Requa, Glenn Ficarra

Jezik: Engleski

Uloge: Steve Carell, Julianne Moore, Ryan Gosling, Emma Stone, Marisa Tomei , Kevin Bacon

Premijera: 29. jul

Pošto ga žena prevari i brak mu propadne, Kal (Carell) upoznaje šarmantnog mladića Džejkoba (Gosling) koji pokušava da ga transformiše kako ne bi tugovao za ženom i kako bi bio magnet za žene.

Ono što će Kal shvatiti je da koliko god transformacija velika bila, ljubav za njegovom ženom ne može tako lako prestati.

Da li će uspeti da je vrati? Pogledajmo trejler...

Prezeto sa: http://www.samozamlade.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1570728/

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 26.Srpanj/Jul.2019 u 21:29
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2011 u 02:00

Prevod najavio Igvarr(SRB) Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 20:51
E, ovako treba da izgleda romantična komedija/drama. Inače me Steve Carell pomalo nervira zbog prenaglašenosti, ali ovde je nekako "sveden", da se tako izrazim, i njegov lik mi je baš prirastao srcu. I ima jedna scena, pred kraj filma (ona kad dođe do rasprave u dvorištu), koja je u meni izazvala napad ljubavi prema celokupnom muškom rodu, jer tako dobro oslikava kako su pojedine njihove nesavršenosti upravo razlog zbog kojih umeju biti tako divni.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 22:06
Od ovoga bi mogla solidna serija, jer Ona transformacija mora da bude MNOOOOGOOOO duža. Zaista ima zanimljivih scena ali me nekako ubi američka patetika! UBI ME!!! Mislim, ubiJ te me....

Ažurirao darije - 18.Listopad/Oct.2011 u 22:07
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 22:24
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Od ovoga bi mogla solidna serija, jer Ona transformacija mora da bude MNOOOOGOOOO duža. Zaista ima zanimljivih scena ali me nekako ubi američka patetika! UBI ME!!! Mislim, ubiJ te me....

hahaha stvarno moze da bude serija, ima i naziv deluje ko da je serija, mene sve podseca na ljubav, navika, panika. super je film ali prevod sa kojim sam ja gledao je bio dosta los tako da mi je to dosta pokvarilo dozivljaj
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 21:55
Simpa dramedija (to je sad toliko popularna kovanica da je jednostavno moram upotriyebiti Tongue). Emma Stone=slatkica, Ryan Gosling=lafčina (i ja bi mu dao gole guzice nakon one scene kad skine majicu LOL), Juliane Moore i Marisa Tomei=uvijek mogu proći, Kevin Bacon=OK lik. Ostatak postave odvratan i ljigav. Ona mala dadilja i onaj sin su mi vrh ljigavosti i u jednom trenutku sam htio skočiti na monitor da ga razbijem Dead Ne znam šta ljudi vide u ovom idiotu Steveu Carellu. Čovjek niti je smiješan, niti je zanimljiv, niti... Jednostavno mi je idiot kojeg ne treba stavljati u filmove i to je to Dead Tip ima 2 facijalne ekspresije koje koristi u svim filmovima. Negdje u rangu Stevena Seagala Dead Da su stavili nekog drugog glumca umjesto njega, sve bi bilo puno bolje. Ovako mi film ima manju ocjenu zbog njega, ali i zbog one njihove američke patetike, koju Darije spomenu, bez koje ne mogu ništa napraviti. Trebali su malo više razraditi film, okrenuti se malo i drugim likova, a ne samo onom idiotu Carellu i njegovom kretenskom liku Dead Sve u svemu, film je itekako gledljiv ako zanemarite Carella, dadilju i Carellovog sina kretena Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 09:08
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ryan Gosling=lafčina (i ja bi mu dao gole guzice nakon one scene kad skine majicu LOL)

I nakon ovoga da ti poverujem da nisi gej ? LOLLOLLOL

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 10:17
Rea, mila, ja sam čovjek otvorenih vidika LOL Sve se treba probati jednom u životu, pa i Ryan Gosling LOL Pa, dobro, možda mu ne bih dao guze. Možda bi se samo pofat'o s njim LOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 10:25
bup OMG

Nisam to očekivala od tebe LOL

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 10:27
Manda je kriv. Sve je počelo sa njim LOL

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2019 u 20:28
I posle 8 godina, na drugo gledanje na TV-u sasvim korektan filmić.
Opet nedefinisan žanr. Komedija 0% (nije me nijedanput nasmejao), drama? Sasvim uobičajno. Romansa - sporadično.
Stiv vs. Rajan. Čuvanje porodićnih vrednosti - da. Različit uzrast - da. Uporedivo - ne.
Rajan "želi" da postane Stiv. Stiv (ne) želi da postane Rajan.
Naravoučenije: budi frajer i u braku ali monogamni ofkors.

IMDB: 7,4   Lična: 6,7    

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 12:12
Prilično bljutav, srceparajući, pun klišea, holivudski filmčić.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,231 sekundi.