| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Grown Up Movie Star (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Grown Up Movie Star (2009)Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 15:42 |
|
Grown Up Movie Star (2009)
- ODRASLA FILMSKA ZVIJEZDA -
Režija i scenarij: Adriana Maggs
Žanr: Drama
Država: Kanada Jezik: Engleski
Trajanje: 92 min Shawn Doyle ........ Ray
Tatiana Maslany ... Ruby Jonny Harris ......... Stuart Julia Kennedy ....... Rose Mark O'Brien ......... Will To je prvih pet minuta s prijevodom, a TRAILER možete pogledati OVDJE.
Grown Up Movie Star prikazuje priču o osramoćenoj hokejaškoj zvijezdi Rayu i njegovim kćerima Ruby i Rose.
Nekoć gradski heroj, Ray se vratio kući u Newfoundland iz SAD-a nakon izdržavanja zatvorske kazne povezane s drogom, gdje ga supruga Lillian ostavlja radi svoje neispunjene želje za slavom. Bez Lillian, Ray se okreće raznim ženama tražeći zamjenu, dok sve više i više postaje svjestan vlastite homoseksualnosti. Prepuštena sama sebi, Ruby pokušava ispratiti majčin san za filmskom slavom. Šminkanjem i izraženom seksualnošću te raznim vapajima za pažnjom se izlaže sve većem broju nezgodnih situacija. Ruby sve više vremena provodi s očevim prijateljem, Stuartom, koji je nakon nesreće ostao u invalidskim kolicima. Kad Stuart osvjesti koliko ga Ruby privlači, to ih svo troje odvede teškome kraju. Za svoju je ulogu u filmu Grown Up Movie Star, Tatiana Maslany osvojila nagradu za 'nove nade' na filmskom festivalu u Sundanceu 2010. godine. Tatiana nam je možda svima najpoznatija kao glas silovane i ubijene Ukrajinke iz filma Eastern Promises.
Prijevod možete preuzeti OVDJE.
Ažurirao nitkov - 12.Srpanj/Jul.2011 u 12:49 |
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2011 u 12:29 |
|
Dragi moji!
Ako čitate ovu poruku, pretpostavljam da ste skinuli IGUANA release ovog filma.
Ako još niste skinuli film, preporučio bih da se malo potrudite i pronađete drugi release, eXceSs.
Vrlo popularni (tj. popularniji od onog drugog) IGUANA release ovog filma ima problem sa sinkronizacijom zvuka i slike. Ovdje ću raspisati uputu za rješavanje tog problema.
Kao prvo, trebat će nam VirtualDub. Kolega Movie Master (
Tekst cijele upute možete pročitati ovdje: http://forum.titlovi.com/uputstvo-za-virtual-dub_t37806.html
Je li vam već žao što ste skinuli taj rip?
Nego, pod pretpostavkom da se itko usudio pogledat ovaj film...
OK, a sad drugi dio posla. Na jednostavniji način.
Dakle, upisujemo broj milisekundi za koliko je potrebno pomaknuti zvuk. Zvuk žuri, tako da upisujemo pozitivnu vrijednost. Cijeli je proces izuzetno brz tako da s tim vrijednostima možete eksperimentirati, ako želite. Pokušajte s 460 ms ili manje, pokušajte sa 540 ms ili više i pronađite odgovarajuću mjeru. Ja sam bio zadovoljan s 500 ms, a nešto zadovoljniji s 460 ms pa sam tako ostavio.
OK, još jednom, hvala kolegi Movie Masteru!
A želim se zahvaliti i mojoj ekipi mentora...
To su: Titivillus, Neša, Srkis i Mahoni. Hvala!
Hvala i ostatku ekipe, onima koji su pomogli na temi... Bojana, CSI, Fiko...
ZDRAVSTVUJTE!
Ažurirao nitkov - 12.Srpanj/Jul.2011 u 12:59 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |