Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tema za one koji ne vole Balaševića
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tema za one koji ne vole Balaševića

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tema za one koji ne vole Balaševića
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2011 u 20:17
  Mene fascinira kako neko ko vrti 3 akorda već 35 godina, dobije onakvu temu. 

bojanadj:
Tema je proizvod negativnih komentara u temi DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA.

Član Bobiška nije započeo ovu temu, već je njegov post prvi prebačen, pa samo izgleda da je on tvorac ove "negativne" teme.
Izvinjavam se zbog toga, ali trenutno nemam drugi način da ovo izvedem Wink

Ažurirao bojanadj - 27.Prosinac/Dec.2011 u 09:04
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:49
Tekstovi pesama su mu fantastični. Muzika je previše spora i dosadna za moj ukus, ali to je stvr mog (ne)ukusa. Ono što mi smeta su njegova pametovanja i politički uplivi na TV-u i nastupima.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 04:13
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Tekstovi pesama su mu fantastični. Muzika je previše spora i dosadna za moj ukus, ali to je stvr mog (ne)ukusa. Ono što mi smeta su njegova pametovanja i politički uplivi na TV-u i nastupima.

Gotovo da se slažem u potpunosti. Izrekao je do sada pravu zbirku idiotskih komentara...
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:01

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Mislim da mi ni 5 strana na forumu ne bi bilo dovoljno da opišem kako ja doživljavam ovu pesmu i sve njene slojeve.

Više strana nego nota?!? njanja

Čovek je pogazio desetine svojih nebuloznih pompeznih izjava, od Slovenaca konjušara pa da ne nabrajam dalje. Koliko je tu iskren i dosledan bio, toliko je verovatno i u svojim pesmama, dovoljno da mu ne verujem ništa ni sa "umetničke" strane.

Na kraju uvek ima i ono da se o ukusima ne raspravlja.

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:09
Sve je u pesmi, ne moraju da se trose reci... Dead

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:12
Smradovi...  
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:40
Fala Bogu, pa umem da obrazložim svoj stav ako nije jasan, pošto ga ne štedi text pesme. Dead

On ti za Vojvodinu dođe kao ono ''pijan za plot''... Kad hoće za nešto čovek da se uhvati, uhvati se za njega, što je meni jednako kao kada se uskoro budu nagnojili fanovi za Bokija 13 na ovom prostoru.
 Nisam naišao na živog čoveka koji ''sluša Balaševića'' iz prostog razloga što nije preplavio ovaj prostor balalajkama, pa hvala Bogu na tome. Stoga, naslov pesme mu treba staviti uz podatke lične karte.

Hvala LOL, neću više da ga pominjem.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 14:20
Da postavimo pitanje ljudima: "Šta vam je bliže, neiskreno balavljenje, preletanje, lupetanje, prdež i potpazušni smrad Đorđa Balaševića ili pojava bića koja sebe nazivaju zaklana čeljad", mislim da znam gde bi prevagnulo. Ali ovo nije tema otvorena za širenje mržnje prema bilo kome, i ako se ne nalazite u njoj, šta tražite tu?  
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 16:32
Ovo je stvarno dosta kontraverzna tema, tj. pevač. I danas danju mislim da mu je jedna pesma za antologiju. Znam da su ukusi različiti ali za mene je " Balada o Vasi Ladačkom" pesma za antologiju. I zato mi je još teže da komenarišem njegovo ponašanje ili bilo šta van njegove poezije. Po meni se nije pokazao kao čovek i to je razlog što odavno o njemu ne razmišljam. Javio sam se samo zbog kontre koja se pojavila. Bez obzira što su navodi o njegovom karakteru tačni ne mislim da se komarci trebaju ubijati nuklearkom. Lično mislim da je tema i postavljena iz sumnjivih razloga. Neću višeConfused
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 17:02
Imao sam priliku da upoznam četvoricu muzičara koji rade sa njim prošlog leta, i dosadio sam im pitanjima o njemu. Uglavnom, zaključak je da je Balašević čudan čovek, izuzetno težak za saradnju, jedan je rekao "đubre" a ovaj drugi "ma daj ne seri, što je đubre", pa su počeli da se ga analiziraju, i na kraju došli do toga da je super lik sa lošim menadžmentom. Ali, ne trebaju mi oni da zaključim da je fantastičan tekstopisac, i njegova ličnost me nešto i ne zanima kad čitam njegovu knjigu (što mi je bliže od slušanja snimljenog materijala).
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:02
Bojo neću više da upadam obećavam :) , ali samo da dodam da je Djole sam nametnuo tu svoju ličnost. Da su njegovi koncerti i pojavljivanja koncipirani tako da on samo peva onda bi on bio kao M. Džekson, Erik, Tiesto, ali on sam stalno nameće svoje stvavove i mišljenja, koja su često oprečna, ironična, ponekad čak i blago zajedljiva umesto da peva tu poeziju i da uživamo. I zato mislim da ga neki ne vole tj. njegovu ličnost. E sad odoh polako i pištam fanove da uživaju u Djoletu. 
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:48
ima 4-5 dobrih pjesama, ali ga ne mogu smislit...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:52
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Da li neko zna kakav je čovek bio M. Džekson...

Znam ja, ali Čudak bi me ubio da izrazim svoje mišljenje. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:08
Bio si mali... bilo je hladno... trebao je neko da te zagreje... LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:34
Sad imate svoju negativnu temu i dajte sebi oduška koliko želite.

Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:34
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:41
Samo da se zna...nisam ja pokrenuo ovu temu, iako tako izgleda zbog premeštanja i tumbanja sa one izvorne. Tako nebitnog lika nikada ne bih častio posebnom temom pegla
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:44
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Bio si mali... bilo je hladno... trebao je neko da te zagreje... LOL

Jedna od najduljih i najhladnijih zima u zadnjih 100 godina. LOL

Ima li kakva Đoletova pjesma o hladnoj zimi?
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:50
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Samo da se zna...nisam ja pokrenuo ovu temu, iako tako izgleda zbog premeštanja i tumbanja sa one izvorne. Tako nebitnog lika nikada ne bih častio posebnom temom pegla

+1
Stvarno ko od bede potez LOL

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:53
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ima li kakva Đoletova pjesma o hladnoj zimi?

LOL Kako to da znaju ljudi koji ga mrze?

Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:13
Ne mogu da ga smislim. Niti njegov glas, niti njegovu muziku, niti njegov stil, uopšte.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.