| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
JDownloader i Anti-Recaptcha |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: JDownloader i Anti-RecaptchaObjavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 04:04 |
|
Kako ne bih kršio pravilo o zabrani piraterije, prepustiću vama da isprobate ovo, a ja ću vam reći da radi sa neportabilnom verzijom JDownloadera i na svim "egzotičnim" serverima.: hotfile, fileserve, filesonic... Da se više ne mučite i non stop upisujete reči, evo rešenja:
AntiRecaptchaJdownloader.rar Izvinjavam se što je na španskom, ali sam siguran da ćete se snaći sa instalacijom. ![]() A da, nemojte se demoralisati ako iz prve ne prepozna reči; sam će "vrteti" dok ne nađe dobitnu kombinaciju. ![]() Javljali su se ljudi koji su imali problema. Evo mogućeg uzroka/rešenja:
NOVA VERZIJA: Antirecaptcha1.0.0.rar Provereno radi i sa FS i sa FSC i sa HF... Ažurirao darije - 10.Travanj/Apr.2011 u 21:57 |
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 07:04 |
|
Hvala, hvala, hvala...
![]() ![]() Edit: Čoveče, pa ovo je fenomenalno. Neizmerno hvala tvorcu plugina i tebi što si ga pronašao. Izbegavao sam sve takve servere samo zbog toga. Izluđivali su me, a sada samo piči. Još jednom ![]() Ažurirao Movie Master - 13.Veljaca/Feb.2011 u 07:56 |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 08:39 |
|
E, jbg. Preterao sam sa hvaljenjem i uročih ga. Nije jadan mogao da se izbori sa Fileserve mašinom, skinuo sam dva fajla a kod trećeg piše:"Too many wrong captcha attempts! Wait... minutes." Da im ja
server! Nije strašno čekanje, strašno je što se plugin isključi pa mora da se restartuje JD.Ažurirao Movie Master - 13.Veljaca/Feb.2011 u 10:02 |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 11:06 |
|
Nazalost kod mene se nesto zainatio da ne radi, prijavljuje mi RUNTIME ERROR 53, FILE NOT FOUND!!! Sve probah ali ne ide.
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:05 |
|
^klikni OK i probaj ponovo. Ja noćas skinuh četiri filma sa hotfile, fileserve, bitshare i filesonic. Imao je problema sa fileserve i tim "Too many wrong captcha attempts", ali nakon par minuta je pronašao rešenje...
|
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:30 |
|
Ne vredi, evo vec se dobrih sat vremena bakcem sa ovim, ali ne ide. Svaki put dobijam istu poruku sa svih servera! Da nije do verzije Jdownloadera???
Ažurirao Vladika - 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:32 |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:35 |
|
Čekaj, jel imaš verziju koja se instalira? Ja imam neku verziju 0.9.581 i kažem, lepo radi. Dogodi se da proba par puta pa čak i više minuta, ali krene da skida nakon toga.
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 13:54 |
|
A da probaš jedan restart rutera i JDownloader-a? Evo, primera radi, sad sam ubacio hrpu "egzotičnih" linkova. Najviše pet puta je vrteo captcha tekst i to kod fileserve. Hotfile je "dobio" iz prve...
|
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 14:26 |
|
Jok, vec sam pokusao. Malo sam tumbao po netu i naisao da jos neki imaju isti problem, ali niko nije ponudio resenje. Jos uvek se traga! Vidim da se sprema nova verzija ovog plug-inn-a!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:27 |
|
Evo ja se i dalje bakćem sa Fileserve, doduše, njihov captcha često ume
da bude poptpuno nečitljiv pa ne može ni ručno da se unese, tako da ne
krivim za sada plugin. Plati pa klati, ali kad bih svima plaćao bilo bi
to prilično skupo zadovoljstvo. Umesto toga snalazim se kao umem i znam,
a njima:
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:42 |
|
Baš bez veze što vas zeza
. Kod mene ekstra radi i moram priznati da je sad prava milina skidati nešto, jer ne moram da tražim samo MU i RS linkove...
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:47 |
|
Ček' da pitam pre nego što to uradim: ima li opciju privremenog isključivanja, da ne moram da ga deinstaliram? Pregledao sam ono što znam u JD, ali nisam našao. Zakovao mi je Fileserve sa "Too many wrong captcha attempts" i samo do besvesti vrti po 10 minuta, a bitno mi je da skinem to sa linkova. Ako nema, moraću da ga deinstaliram.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 15:51 |
|
Ugasi JDownloader (iz tray-a) i restartuj ruter (da promeni IP). Nakon paljenja, radiće ko sat - veruj mi.
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 16:48 |
Nope. |
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:18 |
|
Kod mene radi. Fina stvarčica Samo sam prilikom instalacije morao da ga usmerim na odgovarajući folder pošto je po defaultu hteo da se instalira u C:\Program Files\Jdownloader a kod mene JD nije tamo. Ažurirao realpetko - 13.Veljaca/Feb.2011 u 17:22 |
|
|
|
![]() |
|
conja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Paracin Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 01:38 |
bravo majstore,kod mene radi,samo mi je prvi put zezao na fileseve ali posle restarta rutera i programa ucitao i fileserve i hotfile link....
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:39 |
|
Ma i kod mene rade svi ostali serveri, samo FileSERONJE mi prave problem. Na neki volšeban način mi prepoznaju IP iako sam nekoliko puta restartovao i ruter, i kompjuter, i program, i...
Tvrde da sam bot jer je plugin previše puta pogrešno prepoznao captcha, i ne daju mi nikako da skidam, ni preko pretraživača. Sinoć sam stavio Filefactory, Uploaded.to i Hotfile i sve je odrađeno bez problema. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 12:55 |
|
Da nesto pitam.... Kao Free korisnici, da li skida full sa tih servera, ili skida oko 100kb, kao sto je nekad bilo...
U zadnje vreme ne skidam kao free, jer koristim HF premium (400 din), pa ne znam..... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:23 |
|
A sta je to na Fileserve sto nema ni na jednom drugom serveru?
|
|
![]() |
|
raider358
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 14:53 |
|
Nisam probao ovaj plugin jer retko koristim jdownloader, uglavnom sam na torentima.
Elem, možda će u novim verzijma plugina da poboljšaju rad sa fileserve captchom, ako je ovo http://www.antirecaptcha.com/ njihov zvaničan sajt, vidim da je juče izašla nova verzija 1.9 pa je možda i sređen taj bug. Malo je zeznuto provaliti šta je to "new" u novoj verziji jer je sve na španskom ali tu je drugar google translate ![]() //edit: Ako sam dobro skapirao google prevod sa španskog na engleski, u ovoj novoj v1.9 su isključili fileserve do daljnjeg... //edit2: Dobra fora što je ovo portable verzija pa nema instaliranja, samo copy/paste fajlove u JD folder i to je to. Ažurirao raider357 - 14.Veljaca/Feb.2011 u 15:34 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |