Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izlazak Firefoxa 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izlazak Firefoxa 4

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Izlazak Firefoxa 4
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 14:00

Iz kompanije Mozilla stiže vest da se će finalna verzija Firefoxa 4, prvobitno najavljivana za kraj 2010. godine, biti pomerena za početak 2011. godine.

Izvor: BozzaBench

Rad na završetku nove verzije je dramatično inteziviran s obzirom da ima još uvek puno posla kako bi se konačna verzija dovela u željeno stanje. To ujedno znači da ćemo videti još koju beta verziju do kraja ove godine.

Uskoro nas očekuje sedma beta verzija koja stiže početkom idućeg meseca, posle koje sledi izlazak još dve verzije. Početkom decembra izlazi Beta 10 izdanje, dok će nezvanična RC (Release Candidates) debitovati početkom 2011. godine.

Izlazak finalne verzije zavisi od toga kako će se RC pokazati u radu. Firefox u verziji 4.0 bi trebao da donese osetno brzinsko unapređenje, poboljšano radno okruženje, WebGL podršku, hardversku akceleraciju i generalno bolju iskorišćenost hardverskih potencijala PC sistema, kao i multi-touch podršku.

b92.net

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 15:01
Ja koristim poslednju beta verziju na laptopu. Fino radi, za sad sam zadovoljan. Jedino što par "dodataka" nije kompatibilno ali dobro...
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 19:15
I neka su odlozili i treba LOL
Google chrom rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
teaseteaseteaseteasetease
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 19:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja koristim poslednju beta verziju na laptopu. Fino radi, za sad sam zadovoljan. Jedino što par "dodataka" nije kompatibilno ali dobro...

nije mi palo na pamet da probam, ali kad sad vidim da ti fino radi, što da ne Smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 20:05
Realno, ove verzije 3.6 10 i 11 (videćemo 12) su bile bagovite do zla boga... U poređenju sa njima 4 beta radi fenomenalno.
Na vrh
Killjoy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killjoy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 13:35
Firefox 4 beta jeste OK, ali ja koristim brdo dodataka pa malo po malo, pa NIJEDAN nije kompatibilan. Prijavio sam Incompatibility probleme. Videcemo sta ce dalje da bude.

Mene generalno nervira sto sama Mozilla Firefox vuce mnogo memorije.

Chrome je optimizovan bas lepo. Opera je OK.

Ali mozilla, bar meni je bas navika.
I am the one who dwelt within Cain....

I am the one who dwelt within Nero...

I once dwelt within Judas....

And I was with Legion...

I am Belial....

And I am Lucifer, the devil in the flesh...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 23:47

Firefox 4 – munjevito

http://www.bug.hr/vijesti/firefox-4--munjevito/107540.aspx

Firefox 4 je od lansiranja preuzelo preko osam milijuna ljudi (u trenutku pisanja teksta). Za usporedbu, u prva 24 sata Microsoftov Internet Explorer 9 preuzelo je 2,35 milijuna korisnika.

Također, prema podacima StatCountera, Firefox 4 je nadmašio IE9 i po udjelu. Mozillin preglednik u ovom trenutku drži 1,95% svjetskog tržišta dok se IE9 zaustavio na 0,87%. Prema riječima CEO-a StatCountera, lansiranje posljednjeg Firefoxa potpuno je zasjenilo lansiranje IE-a. Ipak, izostanak kompatibilnosti s Windowsima XP za IE9 je hendikep, nadodao je predstavnik te analitičke tvrtke.

Kada se zbroje rezultati svih verzija preglednika, Internet Explorer na globalnom tržištu i dalje uvjerljivo vodi s 45% u usporedbi s Firefoxovih 30%.

BUGONLINE

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 23:51
ma, firefox je zakon..... ostalo je kesa....

- Armin van Buuren

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 00:30
Pa evo,preuzeo sam ga i ja,pa da vidim kako radi i ta 4-ka! Big smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 00:32
I ja sam preuzeo...I evo malo isprobavam, i za sada ide turboooo brzo.....A i izgled mi se sviđa.....Zasada je odlično....Samo da kasnije ne krene štekati sa svojim dodacima...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 00:39
Pa ako ih ne staviš, Vanjski, neće štekati. Ja imam samo par koji mi trebaju i radi ko zmaj. Brže mi se pali od trojke, i brže radi od trojke... Meni je predobra!  Thumbs Up
Za ono što meni treba.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 01:05

Dobro Darije, nisi nam rekao koji ti to addon ne radi.

Radi li IMDB PIRATED skripta? Ako ona radi, da skidamo, ako ne radi....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 01:06
Hmm! To su samo rezultate koje pokazuju da su ljudi jos antimikrosofticni. A praktino da im prosla FF verzija toliko ne valja da su svi letnuli po "konacni" spas od ocajanju.

Ažurirao prijatel-MKD - 25.Ožujak/Mar.2011 u 01:07
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 17:09
Jos uvek koristim 3.0.19 i ne menjam ga ni za zivu glavu. U novije verzije nemas x  da zatvoris jedan otvoreni tab, moras otvarati jos jedan da bi se pojavio X na prethodni da bi zatvorio prethodan, jedina mana za mene i zbog toga ne menjam. Ili moze se i ovo podesiti?
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 17:48
Odlična je četvorka, skinuh je danas, i već vidim razliku u brzini... Thumbs Up Cepaaaaaa LOL
Ja vidim X-eve na svakom otvorenom tabu...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 17:51
Osim kad je samo jedan. Mada ne znam čemu bi.
I meni sve super za sad.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 21:36
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp Alexander Supertramp piše:

Osim kad je samo jedan. Mada ne znam čemu bi.
I meni sve super za sad.
Da, upravo tako, kad imas otvoreno samo jedan tab i zelis da ga ugasis moras ici desni klik pa close, ili trecim klikom da ga ugasis, nema X, jbg, navika LOL.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 21:49
Ja nikad nemam otvoren samo jedan tab  LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 22:55

I niko da kaze radi li skripta IMDB pirated i GREASEMONKEY?

HM......  joj, kakve ste vi to filmadzije, kao da ste sad iz IE-a ispali.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 23:01
Pa neki su izašli iz srednjeg vijeka pa ne koriste to više... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.