Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav iz Banjaluke
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav iz Banjaluke

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bojan5150 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan5150 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav iz Banjaluke
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 19:00
Ukratko, drage moje i dragi moji, prije svega, jedno veliko HVALA za sve prevode koje sam pokupio i još uvijek kupim odavde, i još da se predstavim:
Bojan, 27 godina, Banjaluka, prof. engleskog jezika, lijen.
Okačih za početak, kao znak zahvalnosti, moj prevod za Faster Pussycat! Kill! Kill! jer smatram da uvijek valja početi od početka, pa onda uradih taj prevod u želji da ljudima koji su gledali npr. Death Proof i Bitch Slap pokažem gdje su korijeni... a onda se sjetih da to valja staviti i na net.
Možda bude još nekih prevoda u dogledno vrijeme, možda i ne, ne želim da obećavam, zasad samo imam u planu da pregledam forum da vidim da li je bilo kakvih poduhvata po pitanju prevođenja Russa Meyera i sexploitation filmova iz '60-ih i '70-ih, a možda bude prevoda nekih drugih nepravedno zapostavljenih stvarčica iz naftalina (uradio sam svojevremeno prevod za prvi film Cheecha & Chonga, moram vidjeti gdje mi je to, da pregledam i da okačim)...
U svakom slučaju, još jednom HVALA svima koji ovdje rade, svaka Vam čast za dobru volju, samo nastavite!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 19:14

Dobro nam dosao i hvala za  prevod Smile

dobrodosli

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 19:16
welcome
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 19:41
welcome i od  mene...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 19:57
... i da nam se oženiš nagodinu.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 20:19
dobrodosli
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 20:31
welcome
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 20:36
dobrodosli
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 22:09
dobrodosli i kad god imas vremena pogledaj ovo:
Popis PROJEKATA - Obaveštenje
nacices sigurno nesto zanimljivoWink
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 22:53
dobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.