| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Other Guys (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Other Guys (2010)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 00:26 |
OpisSmešten u Njujorku, film „Rezervni igrači" prati detektive Alena Gembla (Vil Ferel), kancelarijskog forenzičara zainteresovanijeg za papirologiju nego za terenski rad i detektiva Terija Hojca (Mark Volberg), žestokog momka koji je zaglavio sa Alenom kao partnerom još od neprijatnog javnog incidenta sa pozantim sportistom. Alen i Teri žele da budu kao dva legendarna, najbolja policajca grada, Denson i Hajsm (Dvejn Džonson i Semjuel L. Džekson), ali kada se ukaže prilika da se pokažu, stvari ne idu baš kako je planirano. Oni jednostavno nisu heroji, vec samo rezervni igrači.Žanr: Akciona komedija Trajanje: 107 min Režija: Adam McKay Scenario: Adam McKay, Chris Henchy Uloge: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Eva Mendes. gledajonline.info IMDB Prevod radi kolega morph.kuja ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2010 u 00:20 |
|
Hvala morph.kuja i Lenna_mala za prevod filma The Other Guys Titlove mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=THE%20OTHER%20GUYS&jezik= |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
cirilica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 21 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 15:24 |
|
najveci deo prevoda srpskih nema imena ljudi koji su prevodili...obratite paznju na to!
|
|
|
...I put od hiljadu milja zapocinje jednim obicnim korakom...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 22:23 |
|
Film je dehidrirano govance avganistanskog hrta.
0% komedija, 0% gledljivo, 0% zabavno. Lična: 0,5 (nula zarez pet) (samo zbog epizodne uloge Eve Mendez i njenog poprsja)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |