| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi.com vas trebaju (LISTA T.P.P.) |
Odgovori
|
Stranica 123 178> |
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Titlovi.com vas trebaju (LISTA T.P.P.)Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:01 |
![]() Dragi naši članovi, bili vi spameri, translatori, approvalci, extreme članovi ili sve u jednom, TITLOVI.COM TREBAJU VAŠU POMOĆ! Dakle, ljeto se polako blizi kraju, sve nase obveze iz pravog i forumskog života polagano se vraćaju na staro te uz sređivanje baze, pripremanje novih projekata, prevođenje, moderiranje i pomaganje članovima, nemamo dovoljno vremena za jednu stvar od velikog značaja za naš sajt, a to je korištenje rubrike Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju u svrhu koja joj je izvorno namijenjena. Naime, ta rubrika je originalno namijenjena predstavljanju filmova za koje su titlovi najavljeni u temi Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis te za predstavljanje manje poznatih kultnih filmova i serija u kojima možemo uživati zahvaljujući prevoditeljima ovog sajta. Nemojte me krivo shvatiti, predstavljanje novih filmova (koji još nisu ni izašli nit im je prijevod najavljen) kao što je to dosad većinom bila praksa također je dobrodošlo (iako možda više u rubrici Film i filmske zanimljivosti), ali primarno bi se trebali fokusirati na cilj koji smo postavili otvaranjem te rubrike. To je ipak puno korisnije od najava Hollywoodskih hitova koje možemo pročitati na stotinama drugih stranica, a također puno znači našim prevodiocima koji se svojski trude kako bi korisnici uživali u nekom filmskom ostvarenju (novom ili starom) sa titlom na našem jeziku. Dakle, ukoliko imate volje i vremena, zamolili bi vas da nam pomognete u ostvarenju ovog cilja, koji je u velikoj mjeri zanemaren zahvaljujući tome što nemamo dovoljno vremena. Možete se uključiti tako da ovdje najavite pravljenje teme u rubrici tpp za neki od filmova sa liste prijevoda koji će se pojaviti kako se ne bi duplirao posao ili da jednostavno kao dosad ubacite neku od najava za film koji vam je posebno drag i smatrate da bi ga svi trebali pogledati, a poželjno je da je već preveden ili da je prijevod najavljen. Kad radite temu/post, dovoljno je da ubacite par slika, youtube trailer, osnovne podatke o glumcima, redatelju itd. te kraći tekst na nekom od naših jezika koji možete preuzeti i prevesti sa imdb, allmovies itd... Puno hvala na trudu i pomoći, zajedno će nam biti puno lakše ostvariti cilj i znati ćemo to cijeniti! Ažurirao bubba ho-tep - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:05 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:29 |
|
Dodao bih da cudak trenutno priprema najave za:
4. Caesar and Cleopatra (1945) - ByShebo 5. Gojira VS Mekagojira AKA Godzilla vs. Mechagodzilla II (1993) - bubba ho-tep 6. Like It Is (1998) - sasha68 9. Fame (1980) - VileBP 10. Mikey (1992) - Forum Filmovi |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:55 |
|
Samo da napomenem da treba editirati popis - Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis jer ima slučajeva kao npr. za filmove Furry Vengeance i Solitary Man za koje postoje teme već na forumu, ali na popisu nije naznačeno.
To treba riješiti da ne bi došlo do dupliranja posla. ![]() btw. pripremam najavu za Guilty by Suspicion (1991) Ažurirao Buki - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:00 |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:06 |
|
Sredit cemo to, ako ne danas, onda sutra, već me oči bole od kompa za danas...
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:13 |
|
Šefe... ja sam više puta hteo da otvorim teme o filmovima,
ali NEMAM dozvolu da otvaram teme u tom delu foruma... A kad imao dozvolu da otvaram teme, bio bih aktivan u tome
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:23 |
|
Vidjet ćemo šta možemo napravit po tom pitanju onda, uglavnom, najviše bi nam trebao po pitanju filmova za koje su najavljeni prijevodi, ovo ostalo je pokriveno...
Ažurirao bubba ho-tep - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:25 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:31 |
|
Zanima me samo, jesu svi filmovi i serije tamo na popisu povezani s njihovim pripadajućim temama u Titlovi predstavljaju ili još radite na tome?
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:34 |
|
Mislim da fale samo ova dva šta je Buki spomenuo, plus ovih 5 koje Čudak priprema. Svi ostali s popisa koji nemaju hyperlink na temu u tpp su slobodni za rezerviranje
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:35 |
|
Evo i ja se prijavljujem...sutra prepodne mogu da otvorim par tema...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:36 |
|
Dobro, jer vidio sam i Tekken nema link, i još par ovih koji su već prevedeni... Ali to ću već provjeriti s onim popisom tema. Nije frka. Evo sad krenuo raditi za seriju John Doe, pa ću za Frozen napraviti večeras.
Mogu se i serije, zar ne? |
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:40 |
|
I ovaj film koji sam ja maloprije napravio nema hyperlink, samo treba netko srediti i ubaciti i u Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj, da se ljudi ne zbune i ne dupliraju posao.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:49 |
|
Oni koji nemaju mogucnost da urade temu, neka naprave OVDE post i taj post ce biti prebacen u onaj podforum i postace tema.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:52 |
|
Sredit čemo linkove, bez brige
Mogu i serije, al to dogovorite sa Iceom. Hvala svima na reakciji![]() Evo da vas počastim jednim glazbenim brojem ![]() p.s. to je to od spama, ovo je ozbiljna rubrika ![]() Ažurirao bubba ho-tep - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:54 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:27 |
|
Evo napravih za King Lear, za kojeg bojana ja mislim rekla da će ga "jednom" završiti..
![]() ![]() A sad opet na seriju Haven... Večeras sam raspoložen bit će toga dosta... ![]() Sad vidjeh nema ni Friends !!!To se mora napraviti... ![]() Ažurirao nebojsa66 - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:30 |
|
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:31 |
|
Evo ja ću napraviti teme za one svoje najave pa se ne brinite
Ažurirao Nameless One - 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:31 |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:36 |
|
That's the spirit!
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:51 |
|
Odlicno ljudi |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 23:05 |
|
Post Force of Evil (1948) od strane CSInvestigator premjestena u TPP Hvala CSInvestigator |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:11 |
|
Evo mogu i ja da otvorim par tema da stavim stare i nove filmove,jel mogu?
Ažurirao Legend Man 1993 - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:12 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:16 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 178> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |