Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Titlovi.com vas trebaju
Opis foruma: Pomozite svojoj omiljenoj stranici...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=35720 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 05:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titlovi.com vas trebaju (LISTA T.P.P.)Objavio: bubba ho-tep
Tema: Titlovi.com vas trebaju (LISTA T.P.P.)
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:01
Dragi naši članovi, bili vi spameri, translatori, approvalci, extreme članovi ili sve u jednom, TITLOVI.COM TREBAJU VAŠU POMOĆ!
Dakle, ljeto se polako blizi kraju, sve nase obveze iz pravog i forumskog života polagano se vraćaju na staro te uz sređivanje baze, pripremanje novih projekata, prevođenje, moderiranje i pomaganje članovima, nemamo dovoljno vremena za jednu stvar od velikog značaja za naš sajt, a to je korištenje rubrike forum_topics.asp?FID=56&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju u svrhu koja joj je izvorno namijenjena.
Naime, ta rubrika je originalno namijenjena predstavljanju filmova za koje su titlovi najavljeni u temi forum_posts.asp?TID=25417&title=prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis - Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis te za predstavljanje manje poznatih kultnih filmova i serija u kojima možemo uživati zahvaljujući prevoditeljima ovog sajta. Nemojte me krivo shvatiti, predstavljanje novih filmova (koji još nisu ni izašli nit im je prijevod najavljen) kao što je to dosad većinom bila praksa također je dobrodošlo (iako možda više u rubrici Film i filmske zanimljivosti), ali primarno bi se trebali fokusirati na cilj koji smo postavili otvaranjem te rubrike. To je ipak puno korisnije od najava Hollywoodskih hitova koje možemo pročitati na stotinama drugih stranica, a također puno znači našim prevodiocima koji se svojski trude kako bi korisnici uživali u nekom filmskom ostvarenju (novom ili starom) sa titlom na našem jeziku.
Dakle, ukoliko imate volje i vremena, zamolili bi vas da nam pomognete u ostvarenju ovog cilja, koji je u velikoj mjeri zanemaren zahvaljujući tome što nemamo dovoljno vremena. Možete se uključiti tako da ovdje najavite pravljenje teme u rubrici tpp za neki od filmova sa liste prijevoda koji će se pojaviti kako se ne bi duplirao posao ili da jednostavno kao dosad ubacite neku od najava za film koji vam je posebno drag i smatrate da bi ga svi trebali pogledati, a poželjno je da je već preveden ili da je prijevod najavljen.
Kad radite temu/post, dovoljno je da ubacite par slika, youtube trailer, osnovne podatke o glumcima, redatelju itd. te kraći tekst na nekom od naših jezika koji možete preuzeti i prevesti sa imdb, allmovies itd...
Puno hvala na trudu i pomoći, zajedno će nam biti puno lakše ostvariti cilj i znati ćemo to cijeniti!
Odgovori: Objavio: icemaher
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:29
Dodao bih da cudak trenutno priprema najave za:
4. Caesar and Cleopatra (1945) - ByShebo 5. Gojira VS Mekagojira AKA Godzilla vs. Mechagodzilla II (1993) - bubba ho-tep 6. Like It Is (1998) - sasha68 9. Fame (1980) - VileBP 10. Mikey (1992) - Forum Filmovi
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: Buki
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 20:55
Samo da napomenem da treba editirati popis - forum_posts.asp?TID=25417&title=prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis - Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis jer ima slučajeva kao npr. za filmove Furry Vengeance i Solitary Man za koje postoje teme već na forumu, ali na popisu nije naznačeno.
To treba riješiti da ne bi došlo do dupliranja posla.
btw. pripremam najavu za Guilty by Suspicion (1991)
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:06
Sredit cemo to, ako ne danas, onda sutra, već me oči bole od kompa za danas...
Objavio: bagzi94
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:13
Šefe... ja sam više puta hteo da otvorim teme o filmovima,
ali NEMAM dozvolu da otvaram teme u tom delu foruma...
A kad imao dozvolu da otvaram teme, bio bih aktivan u tome
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:23
Vidjet ćemo šta možemo napravit po tom pitanju onda, uglavnom, najviše bi nam trebao po pitanju filmova za koje su najavljeni prijevodi, ovo ostalo je pokriveno...
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:31
Zanima me samo, jesu svi filmovi i serije tamo na popisu povezani s njihovim pripadajućim temama u Titlovi predstavljaju ili još radite na tome?
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:34
Mislim da fale samo ova dva šta je Buki spomenuo, plus ovih 5 koje Čudak priprema. Svi ostali s popisa koji nemaju hyperlink na temu u tpp su slobodni za rezerviranje
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:35
Evo i ja se prijavljujem...sutra prepodne mogu da otvorim par tema...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:36
Dobro, jer vidio sam i Tekken nema link, i još par ovih koji su već prevedeni... Ali to ću već provjeriti s onim popisom tema. Nije frka. Evo sad krenuo raditi za seriju John Doe, pa ću za Frozen napraviti večeras. Mogu se i serije, zar ne?
-------------
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:40
I ovaj film koji sam ja maloprije napravio nema hyperlink, samo treba netko srediti i ubaciti i u forum_posts.asp?TID=27536&title=titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-sadrzaj - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj , da se ljudi ne zbune i ne dupliraju posao.
Objavio: icemaher
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:49
Oni koji nemaju mogucnost da urade temu, neka naprave OVDE post i taj post ce biti prebacen u onaj podforum i postace tema.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 21:52
Sredit čemo linkove, bez brige Mogu i serije, al to dogovorite sa Iceom. Hvala svima na reakciji
Evo da vas počastim jednim glazbenim brojem
p.s. to je to od spama, ovo je ozbiljna rubrika
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:27
Evo napravih za King Lear, za kojeg bojana ja mislim rekla da će ga "jednom" završiti..
A sad opet na seriju Haven... Večeras sam raspoložen bit će toga dosta...
Sad vidjeh nema ni Friends !!!
To se mora napraviti...
-------------
Objavio: Nameless One
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:31
Evo ja ću napraviti teme za one svoje najave pa se ne brinite
------------- What can change the nature of a man?
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:36
That's the spirit!
Objavio: luka0037
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 22:51
bubba ho-tep piše:
That's the spirit!
Odlicno ljudi
-------------
Objavio: Kneginja
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 23:05
Post Force of Evil (1948) od strane CSInvestigator premjestena u TPP
Hvala CSInvestigator
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: NEX
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:11
Evo mogu i ja da otvorim par tema da stavim stare i nove filmove,jel mogu?
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:16
Legend Man 1993 piše:
Evo mogu i ja da otvorim par tema da stavim stare i nove filmove,jel mogu?
procitaj prvi post pa razmisli sta nam treba pa tek onda kreni i nemoj slucajno prepricavati film i spojlerisati kao u filmovi kojima ne znamo ime
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:17
Pročitao sam malopre i razumeo sam i gledao sam postove kako ste vi ubacivali pa ću ja po njima da ubacujem
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:22
I jos nesto najbitnije, ako kojim slucajem neki opis kopirate sa nekog sajta, OBAVEZNO ispod opisa napisite sa kog je sajta prekopiran. I nemojte ni slucajno google translator prevedene opise
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:41
nex, opise radimo SAMO za filmove koji su najavljeni u forum_posts.asp?TID=25417&title=prevodi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-popis - Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 00:53
DA ne bi bilo dupliranja najava kao malo pre next spisak najava mozete proveriti u temi
http://forum.titlovi.com/titlovicom-vam-sa-ponosom-predstavljaju-sadrzaj_t27536.html - Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - sadržaj
koju ce mo azurirati zajedno sa ostalim temama
-------------
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 02:25
Ja bih svakako zeleo pomoci, ali nemam ovlascenja. Ako to nekako dobijem,eto od mene vec veceras poneki
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 02:39
Mandarinan piše:
Ja bih svakako zeleo pomoci, ali nemam ovlascenja. Ako to nekako dobijem,eto od mene vec veceras poneki
napravi post sa najavom i postuj ovde ,bice prebacen kad ga postavis
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 02:42
Fantasticno! Odmah cu to uraditi, i skinuti bar svoj buduci prevod sa spiska, a ako me oci ne izdaju i film cu prevesti do jutra:)
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: Gajtana
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 08:55
Ako je to ono što tražite vrlo rado ću pomoći.
Ako sam krivio skopčala ... sorry ... ipak sam ja plavuša
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 10:05
dodas jos malko texta ,tj par recenica o filmu i u principi to je to
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:03
Svaka čast ljudi, ovim ritmom cijela lista najavljenih prijevoda ce za par dana bit popunjena prebacujem
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:17
Bilo bi najbolje da prije nego što odradite posao, napišete koje filmove trenutno radite da se ne bi dešavale situacije da dvoje ljudi istovremeno obrađuje isti naslov. Primjer je koliko vidim film Center stage... Također, pozeljno je da na kraju svakog posta dodate tko radi prijevod
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:28
bubba ho-tep piše:
Bilo bi najbolje da prije nego što odradite posao, napišete koje filmove trenutno radite da se ne bi dešavale situacije da dvoje ljudi istovremeno obrađuje isti naslov.
Ja idem redom po spisku...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:33
The Big Sky (1952) - faithlessmary Ovo ćem sadek napraviti.
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:34
Necroville (2007) - nesa979
Ja ću ovo
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:38
Danas ću još obraditi:
Love at First Hiccup (2009) The Swarm (1978)
------------- Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:44
Bravo ljudi, svaka vam čast
@Legend man1993: ajd molim te pripazi malo na smisao recenica i gramatiku kod nekih tekstova. Recimo Madhouse sam jedva desifrirao i ispravio. Ostalo je odlično
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:52
Jutro ljudi, radna akcija, ha?
Samo da kavu popijem pa se pridružujem, za početak:
Uzimam The Deadly Mantis (1957) - zkarlov
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:56
nebojsa66 piše:
Ups, sorry, nisam video ovu tvoju poruku!
Uzimam The butcher (2009) - drdamjan
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 11:59
Ja uzimam http://Final%20Fantasy%20VII%20-%20Advent%20Children%20%282005%29 - Final Fantasy VII - Advent Children (2005) - Blacksmith\m/
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:05
Mandarinan piše:
nebojsa66 piše:
Pa gledaj Mandarino jedna!
Možete sad ovaj njegov staviti, ja sam svoj obrisao...
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:07
@Gajtana: kraljice, sve super radis, samo te molim da ubuduće napišeš na kraju posta tko radi prijevod
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:09
Skužila sam, pa sad ispravljam tj dodajem prevodice
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:12
Ajmo dalje, vidim svi su vrijedni moram i ja biti.
Uzimam i The
Fugitive (1947) - ByShebo
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:13
Gajtana piše:
Skužila sam, pa sad ispravljam tj dodajem prevodice
Hvala Za ove stare sam ja već dodao
Ljudi, fenomenalni ste, jedva stignem sve prebacit koliko brzo i kvalitetno dodajete postove
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:15
Uzimam http://Undead%20or%20Alive%20%282007%29%20-%20SAFA75UE - Undead or Alive (2007) - SAFA75UE
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:18
nebojsa66 piše:
Mandarinan piše:
nebojsa66 piše:
Pa gledaj Mandarino jedna!
Možete sad ovaj njegov staviti, ja sam svoj obrisao...
Hajde, hajde oprosti! Nece se ponoviti!
Radim Poligamy (2009) - jovandekab
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:21
Uzimam Witchville 2010
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:26
Gajtana piše:
Witchville
Princ Malachy se nakon smrti oca vraća i zatiče zemlju i stanovništvo u velikoj bijedi. Na prvi pogled krivac za bolest i glad koja mori stanovništvo i zemlju je loša žetva, no pravi razlog ovakvom teškom stanju su zle sile koje uzrokuju bolest.
Pošto sam prilično loša sa engleskim, ovo je moj neki prijevod tj opis filma, ako netko uoči nešto što nije ok u opisu radnje molim i biti ću zahvalna ako ispravi.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:33
Uzimam Scott Pilgrim vs. the World 2010
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:34
Uzimam http://Punishment%20Park%20%281971%29%20-%20morph.kuja - Punishment Park (1971) - morph.kuja
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:35
Bilo bi možda dobro da imamo spisak ovde, i da se brišu filmovi koji su urađeni. Dobili bismo na preglednosti, a svakako bismo izbegli dupliranja, jer je neša duplirao moj post, a ja gajtanin i tako u nedogled
Ne znam koliko bi ti to bilo cimanje bubba?
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:36
Idemo dalje... Slijedeći na redu je - Motel Hell (1980) - Wida
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:37
Mandarinan piše:
Bilo bi možda dobro da imamo spisak ovde, i da se brišu filmovi koji su urađeni. Dobili bismo na preglednosti, a svakako bismo izbegli dupliranja, jer je neša duplirao moj post, a ja gajtanin i tako u nedogled
Ne znam koliko bi ti to bilo cimanje bubba?
Definitivno, treba nam spisak koji će se ažurirati, jer ovako je teško za pratiti, biti će nepotrebnog dupliranja.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:37
@Mandarinian: Poligamy je već obrađen koliko sam shvatio Ljudi, pogledajte u rubriku Titlovi proudly presents prije nego krenete sa novim naslovom, jer nismo jos stigli azurirat listu najavljenih prijevoda. Dakle, pogledate na listu najavljenih prijevoda, pa pogledate ovdje je li tko rezervirao i u rubriku titlovi proudly presents je li tko vec napravio i onda u ovoj temi najavite i to je to pa neće bit zabune i dupliranja. To je najjednostavnije
@Legend man: Ovih zadnjih par naslova si pre šturo obradio. Treba imat najmanje 4-5 rečenica teksta vezanih uz radnju filma, a ne uz to tko je scenarist i šta on kaže o filmuIspravi pa cu postavit
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:38
Uzimam Farewell my lovely
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:45
Dobro, ljudi, nije bitno da ih napravite sto komada u sat vremena. Malo ih dotjerajte. Bojama, možda različite veličine slova, nikud nam se ne žuri.
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:46
bubba ho-tep piše:
@Mandarinian: Poligamy je već obrađen koliko sam shvatio Ljudi, pogledajte u rubriku Titlovi proudly presents prije nego krenete sa novim naslovom, jer nismo jos stigli azurirat listu najavljenih prijevoda. Dakle, pogledate na listu najavljenih prijevoda, pa pogledate ovdje je li tko rezervirao i u rubriku titlovi proudly presents je li tko vec napravio i onda u ovoj temi najavite i to je to pa neće bit zabune i dupliranja. To je najjednostavnije
@Legend man: Ovih zadnjih par naslova si pre šturo obradio. Treba imat najmanje 4-5 rečenica teksta vezanih uz radnju filma, a ne uz to tko je scenarist i šta on kaže o filmuIspravi pa cu postavit
Tako je, moja greška je bila, ali nema veze, bitno je samo da ih sve obradimo!
Samo jedna stvar. Rubrika titlovi proudly presents ce u jednom trenutku postati previše glomazna za stalno pregledanje, te sam iz tog razloga predložio spisak i brisanje sa istog.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:04
Ajmo dalje, slijedeći na redu je -
There Was a Crooked Man (1970)
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:15
Mandarinan piše:
Tako je, moja greška je bila, ali nema veze, bitno je samo da ih sve obradimo!
Samo jedna stvar. Rubrika titlovi proudly presents ce u jednom trenutku postati previše glomazna za stalno pregledanje, te sam iz tog razloga predložio spisak i brisanje sa istog.
Postoji i tema sadrzaj rubrike titlovi proudly presents. Na vrhu stranice tpp se nalazi
nebojsa66 piše:
Dobro, ljudi, nije bitno da ih napravite sto komada u
sat vremena. Malo ih dotjerajte. Bojama, možda različite veličine
slova, nikud nam se ne žuri.
Tako je, ne samo to. Tekst ne treba bit prekratak, treba bit zanimljiv i smislen
Npr. legend_man ili netko drugi umjesto njega bi bilo pozeljno da nesto suvislo baci u adnjih par najava. Ne mogu ih takve odobrit. Njegov Punishment park (btw. meni fenomenalan film) sam odobrio tek nakon sto sam ga temeljito redigirao i dodao tonu suvislog teksta...
Svi ostali dobro radite, ali nema žurbe, nek bude temeljito, zanimljivo i korisno citatelju
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:17
Uzimam: THE AIR UP THERE
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:29
Bravo Legend_Man, tako to treba izgledat, ono ranije je bilo ispod svake kritike:
Dugo
očekivana ekranizacija najpopularnijeg, sedmog nastavka Final Fantasy
RPG franšize je pred nama. Radnja je smještena dvije godine nakon
završetka igre.
Kada se jedna računalna igra proda u gotovo 10
miljuna kopija logično je da se snimi film koji, ma koliko loš bio
jednostavno ne može propasti (što ne znači da ukoliko niste fan igre
film valja preskočiti, naprotiv).
Nakon prvog djela koji se
nakon pompoznih najava pojavio 2001. i, usprkos revolucionarnoj tehnici
animacije, doživio fijasko na kino blagajnama distributeri su odlučili
odigrati na sigurno i usmjeriti daljnje nastavke direktno na video.
Film
se kronološki nastavlja na sedmi nastavak igre, točnije smješten je
dvije godine nakon iste. Glavni negativac Sephiroth je svladan, a oko
ruševina nekada velebnog glavnog grada Midgara razvila se nova kolonija
poznata kao Edge. Glavni heroj Cloud je sa svojim ljudima napustio
herojski posao i bacio se u novi biznis - dostavu (motori i mačevi
uključeni).
Planet zahvaća epidemija, misteriozna bolest zvana
Geostigma koja najviše pogađa djecu. To prisiljava Clouda, kojeg bolest
također pogađa, na povratak starom zanatu odnosno spašavanje stvari.
Ljubitelji
vrhunske animacije i posebice igre progutati će ovaj naslov neovisno o
tome što mi ovdje napišemo no ukoliko ne spadate u niti jednu od ovih
skupina nije na odmet pogledati oko čega se digla tolika prašina.
http://www.filmski.net/ - http://www.filmski.net/
http://prevod%20radi%20blacksmithm/ - Prevod radi Blacksmith\m/
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:38
Gajtana, Nemeless je rekao da će sam odraditi najave za svoje titlove, tako da ne moramo njegove sređivati, treba nam editirani popis, ovako se gubimo.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:42
Imamo već dva popisa! Trebamo samo polako i bez žurbe... Još ejdan popis bi bio samo opterećenje... Prebrzo se rade teme da bi se to uspjelo pratiti...
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:42
Štima legendo, hvala na obavijesti.
Iskreno već sam se polako pogubila
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:43
Nastaviti ću sutra istim entuzijazmom, dok ne vidim što je napravljeno i što još ostaje.
Nije za glavu, bitno je da se ima volje, a ima je se više nego dovoljno od dosta članova.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:45
Pa normalno. Zato smo tu i radimo ovo...
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:49
I ja ću isto da stanem dok se prebace ove teme pa da vidim šta je još ostalo
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:55
Evo završen i There Was a Crooked Man (1970) - yolix83, pauzica dok se popisi i liste ne ažuriraju pa nastavljam.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:02
OSTALO:
32. Root of All Evil? Part 2: The Virus of Faith - ateista 36. Life With Father (1947) 97. I Am a Fugitive from a Chain Gang (1932) - ByShebo 101. Die fliegenden Ärzte von Ostafrika AKA The Flying Doctors of East Africa (1969) - a.žižak I novonajavljeni: Es ist nicht leicht ein Gott zu sein Aka Hard to be a god (1989) - Filaret A Pool Without Water (1982) - GreenTooth Spring on Zarechnaya Street (1956) - DoDo
Izbacila sam urađene teme i najave, i Nameless-ove filmove... Izbaceni i Kampfar-ovi filmovi...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:03
Hvala svima, al ste bili brzi, a ja igrom slučaja sam samcat tu da sve pohvatam, provjerim, dopunim i premjestim. Dobar dio posla koji je dugo bio na čekanju je gotov, od sad nadalje polaganije, temeljitije gdje je moguće, brzina nije više bitna...
Molio bi vas da prije pisanja teksta provjerite jel vec netko na nekoj drugoj stranici strucno recenzirao film pa da to iskoristite uz napomenu odakle ste tekst prenijeli. Također, molio bi vas da održite minimum od 5-6 rečenica o samoj radnji filma, te da dodate neke zanimljivosti vezane uz film ako na njih naletite Ponavljam, brzina nije bitna, bitno je da je tekst suvisao, zanimljiv i kvalitetan...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:03
Križaj The Big Sky (1952), za njega ima.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:08
Buki piše:
Križaj The Big Sky (1952), za njega ima.
Izbačen... Ja uzimam: 25. Thumb Wars: The Phantom Cuticle (1999) - brgljez 27. Harlan County, USA (1976) - Stalke® 28. El Norte (1983) - Johhny Q
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:11
Investigatorice, možeš ih odmah i micati s popisa da se ljudi ne zbune.
Ovaj je vec uradjen, sad cu da ga sklonim...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:20
sredujem popis ;)
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:21
bubba ho-tep piše:
sredujem popis ;)
Sad sam ja htela, ali mozes i ti slobodno
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:24
sredio
Objavio: Kampfar
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:35
Mislim da treba napraviti manju paternu pravljenja reviewa, da se ne nabaca suvoparno ,,slika - tube - imdb'' jer to ništa mnogo ne govori o samom filmu, i da ako neko već kači review za film, prethodno barem da ga odgleda ... Ovako je waste of space kao i naslova.
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:37
Napravi kako misliš da bi volio da izgleda i ok...
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:40
Kampfar, vec sam ti objasnio, imaš pm, pusti ljude da rade kad je vec dobro krenulo...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:41
Ok, apelujem onda da niko ne pravi review za filmove za koje sam ja pravio tit, za ostale slobodno.
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:49
Kampfar piše:
Ok, apelujem onda da niko ne pravi review za filmove za koje sam ja pravio tit, za ostale slobodno.
Izbacicu sa spiska onda te filmove....
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:59
Svaka čast cure, zadnje najave su odlične!
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 14:59
CSInvestigator piše:
Kampfar piše:
Izbacicu sa spiska onda te filmove....
Živ bio. Srećan rad.
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 15:37
Ja rezervisem jos 3 filma: 30. Under solen (1998) - Johhny Q 39. Noriko no shokutaku (2005) - Blank 121. Alien 3 (1992) - igorkrst (makedonski prevod)
Uradicu ih kasnije u toku dana... Obrisacu ih sa spiska...
I samo jedno pitanje, ko radi prevod za ovaj film, ne pise? 36. Life With Father (1947)
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 15:40
Odlično, odo ja na kraći odmor
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 16:23
za life with father je bojana odavno najavila prevod pa nije nasla nikakvu osnovu pa je sve to ostalo do daljnjega nepoznato kad ce biti.
Objavio: zkarlov
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 16:47
Svaka čast ljudi!
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 17:14
Riješena još dva. Hvala kumu koji mi pomaže oko sadržaja filmova.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 18:42
NP, anytime...
-------------
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:27
Ja rezervišem za sutra: 33. Poor Little Rich Girl (1936) - cudak_31177 35. Volshebnaya lampa Aladdina (1966) - cudak_31177 41. Madhouse (1990) - banisa2006
Skloniću ih sa liste...
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:27
Uzimam - 45. The Long Night (1947) - Zkarlov
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:30
Buki piše:
Uzimam - 45. The Long Night (1947) - Zkarlov
Rezervisano specijalno za tebe
Objavio: zkarlov
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:44
Fala ti Buki šta si me podsjetija šta moram prevest.
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 22:58
zkarlov piše:
Fala ti Buki šta si me podsjetija šta moram prevest.
Nema na čemu, i drugi put.
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 08:24
Rezerviram za danas
Armed And Dangerous (1986) Semi-Tough (1977)
Night of the Demons 3 (1997)