Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kakvi smo bez maski?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temakakvi smo bez maski?

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: kakvi smo bez maski?
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 03:44
inspirisala me je ova tema posle jucerasnje rasprave o muzici i jos o koje cemu.
dakle voleo bih da se u ovoj temi raspravlja bez dlake na jeziku (bez uvreda).

ja bih zapoceo sa zapazanjima koja su me odaljila od ovog foruma, konstantna upotreba vlasti od strane administratora koji bez uplitanja u tematiku i razumevanje iste brisu bez ikakvog obrazlozenja, da li im smeta konflikt ili psovke koje se provuku kada se rasprava zahukta? da li mozda imaju potajne planove kako da uz pomoc foruma postave evropske standarde?
cemu to sankcionisanje slobode govora, cemu to licemerno izigravanje finih manira a kladim se da pola od vas se potajno mrze i uz pomoc smajlija pokusavaju da prikriju kontekst poruke upucene osobi sa cijim se stavom ne slaze ali ono kao fora nije to bitno tu je smajli sa osmehom.

zapazam ljude koji se uvlace ama bas svima ne tako prefinjenom slatkorecivoscu, uz to mislim na dvosmislenost komplimenata gde se jasno uocava doza cinizma, u cilju zadobijanja viseg "ranga"

drugi se drze stavova bez pokusaja da sagledaju, porazmisle o drugoj strani koja iznosi svoje stavove, tipa da prelecu preko postova bez zelje da ih procitaju sa razumevanjem.

postoje i takvi koji se ponavljaju do besvesti sa svojim postovima koji nemaju ama bas nikakve veze sa temom, forsiraju nebuloznu duhovitost i redjaju reci bez ikakvog duhovitog koncepta, jer koliko ja shvatam duhovito treba biti i shvatljivo prosecnom coveku sem ako autor misli da je izumeo neku nadinteligentnu vrstu duhovitosti.

e sada sta je svrha ovog posta?
zaista bi zeleo da se malo forum ozivi, previse je ucmao, pickarajte se ako treba, sta je tu lose ako malo nabijemo adrenalina?

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:02
Kad vec skidamo maske evo priznajem, ja sam jedan od tih koji se uvlace, izigravaju finocu, redovno koriste smajlije u prikrivene svrhe, slabo citam postove, uglavnom samo dodam svoj na temu, povremeno se istripujem da sam duhovita i potajno prizeljkujem jos jednu zvezdicu jer mi je to velika satisfakcija Big smile Ups! Omache mi se smajli... faithlessmary Ups, evo ga jos jedan, ali ovaj je moj pa se ne vazi.  p.s. Ovih dana sam nesto dobro raspolozena, pa se izvinjavam ako to nekima bude smetalo lakunoc
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:13
A ti kao čekao 4 ujutru tipa, neće niko budan da bude, pa rano ujutru da svi beče oči Big smile.

Prvo: Uvredljivo je za svakoga na Balkanu (Ili barem ja tako mislim, ipak sam bliži pravima) da se servira izraz ,,Evropski standardi'', kao da smo mi umobolni, i bez istorije, pa će da dođe neko sa strane da me uputi u život i progres.

Ne bi se reklo da ima sankcionisanja govora, jer recimo da ja vodim forum, leteli bi banovi za direktna pljuvanja (kojih je bilo na moj račun), ali sam se ogradio od toga, jer razumem neke ljude. Čarke se skroz mislim ne sankcionišu, dok ne pređu određeni stepen.

Ono što ti je backfire rečenica je ova koja ide ka ,,ubutavanju jedni drugima'' u smislu, kažem ono što ne mislim samo da bih drugog podržao. Tu grešiš, jer ja ako u nešto verujem, nije mi dovoljno samo da verujem u to, već i da umem da obrazložim. Zašto? Zato što mogu da branim svoj stav, imam svoj stav, i širim svoj stav. Ja slušam svoj izbor muzike, ti svoj, ti kažeš zašto je tvoj dobar, ka kažem zašto moj, i ako imam nešto da kažem da ti opovrgnem mišljenje, to (ja lično) ne radim da bi neko ispao kreten, nego da bi ukapirao neke elementarne stvari koje itekako imaju korena u nečemu.

Negde sam pročitao .. da li je Darije rekao ili ne znam ko, da zvezdice i rang ne uzdižu mnogo jedne od drugih. Tako da ako ja krenem da se neprimereno majmunišem, ja sam prvi koji ću da kažem ,,Banuj, hvala na saradnji, doviđenja'' i za to mi ne treba ničija podrška da dokazujem nešto preko drugih, već čvrsto sam uveren u ono što kažem, potkrepljujem sa time i time, i apsolutno nije bitan krajnji rezultat jer ne mogu da se uvredim ako nisam uveren u suprotno.

''drugi se drze stavova bez pokusaja da sagledaju, porazmisle o drugoj strani koja iznosi svoje stavove, tipa da prelecu preko postova bez zelje da ih procitaju sa razumevanjem.''

To češ da izvineš. Znam na šta misliš, i argumenti koje si izneo i klipove koje si puštao su nepovezani. Tvoja priča je imala smisla jedino ako je elektronika donela napredak za zvučne efekte, a ne za muziku. To je jedino što je moglo maksimalno da se izvuče iz onoga ,,izlaganog''.

postoje i takvi koji se ponavljaju do besvesti sa svojim postovima koji nemaju ama bas nikakve veze sa temom, forsiraju nebuloznu duhovitost i redjaju reci bez ikakvog duhovitog koncepta, jer koliko ja shvatam duhovito treba biti i shvatljivo prosecnom coveku sem ako autor misli da je izumeo neku nadinteligentnu vrstu duhovitosti.

Ovo si se ti meni odvalio još znatno ranije, dok mi stojao signature Čuk Norisa, i tada si promašio debelo sa svojim razmišljanjem i konstatacijama. Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš ti koje si nebuloze svestan da izvališ? U igricu za koju normalan čovek nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao ,,oformljena ličnost'' LOL (to mi je i dan danas smešno) ... pazi na besmislena izletanja, jer na nebuloze odgovarati nebulozama ne vodi ničemu. I tamo govoriš kako je sve restriktivno, a da neke teme povuču i poneki vezani spam? Pobijaš samog sebe buraz, jedino što mogu da zaključim je da si ozlojeđen i uvređen, pa na osnovu ,,selektivne'' nepravičnosti, rešio si malo da talasaš.

Tvoj citat koji sam sačuvao pre nego je obrisan:
''E sad kako da ja sad to tako dobro znam, naravno zato sto sam bio okoreli wow ovisnik i jedino sto me odvaja od date opisane licnosti je da sam u wow usao kao oformljena licnost sa makar nekim obrazovanjem i razvijenom kritickom svescu.''

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:20
licemerje na delu, gde je ovde iskrenost?
zar sam postavio ovu temu da bi se sprdala sa mojim sumnjama o ljudima koji se druze na forumu?
ok skini masku i reci sta imas? ili mozda ti je stvarno stalo do jos jedne zvezdice pa sam ja to pogresno svrstao u cinicnost a evo ti i jos jedan smajli da ne shvatis ovo kao da sam ozbiljno mislio Smile.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:29
stvarno mi je stalo do jos jedne zvezdice Cry
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:38
Ono što kažem rođenom bratu, a kažem i tebi. ,,Ako si lud, nisi slep'' a to kažem samo kada je nešto toliko očigledno da mi na kraju još trebaju bojice da obojim.

Lepo ti je sve objašnjeno. A problem je što ti hoćeš da čuješ ,,Ej, troglojtu, ja se ubutavam samo da bi me unapredili'' ili ''Udaram smajlije iako mi nije smešno'' ili šta god da ti osećaj manjine pripoveda.

Govorim sada u svoje ime viđenja kako bih nadam se pojasnio čoveku:
Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično? Jesi primetio to možda kod mene u bilo kom postu? Jedino što radim je što Dr  Dragana sa vremena na vreme opljujem, na drugarski način, a to je recimo prednost foruma koju u RL ne bih (ili vrlo retko) praktikovao jer ja i sada, a i van sobe za starije od sebe imam poštovanja. Vaspitan sam tako. I protiv toga ne mogu, jer stariji treba da bude uzor, a na tebi je da vidiš šta je negativno, a šta pozitivno u tome kako bi i ti sutradan bio neki đavo nekome.
Što se mene lično tiče, nikad nigde nisam ušao formalno i sa previše ljubavi. Od mog prvog posta to možeš da vidiš. Ovde mi za svakoga PRVO važi poštovanje, koje će da se nakupi manje ili više ponaosob od svakoga, a posle ću možda i nekoga manje ili više da volim-gotivim.

Jel ti sad ovo malo razmutilo baru?

ps: Ja u životu ispadam iz takta samo za 2 stvari. Ovo ovde šegačenje sa tvojim nebulozama ne spada u to. Ako imaš još nešto ne razjašnjeno, izvoli, reci.
Prečešljano ti je ono što si izložio, tako da svako dalje ,,tuc muc tupljenje i provokacije'' ja bih brisao ili lock. Jer ponavljanje umišljenih stvari, po meni je samo gomilanje nepotrebne materije.

Na vrh
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:48
o cemu ti pricas?

prva recenica se odnosi da sam izvalio glupost da je prosecnom coveku jasan humor jer postoji za tebe prosek ili je 99% ljudi retardirano pa da shvati tvoje sale? u drygoj pominjes sazrevanje i temu na koju sam pisao pre par meseci vezanu za ne moju nego tvoju sleng terminologiju koja je obelezije mmo igara, i sta tebe buni ako sam ja igrao mmo kao oforljena licnost, jel me ti to svrstavas u sesnestogodisnjaka?

Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš ti koje si nebuloze svestan da izvališ?
U igricu za koju normalan čovek nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao ,,oformljena ličnost''

uvidjas li ti koliko ove dve recenice nemaju smisao?

kampfare preformulisi se malo i ne izigravaj klovna koji zeli da postane komicar.
i da, koji je tebi djavo da pamtis moje postove od pre 3 meseca, da li sam to ja tvoj idol?

Na vrh
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 04:59
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Ono što kažem rođenom bratu, a kažem i tebi. ,,Ako si lud, nisi slep'' a to kažem samo kada je nešto toliko očigledno da mi na kraju još trebaju bojice da obojim.

Lepo ti je sve objašnjeno. A problem je što ti hoćeš da čuješ ,,Ej, troglojtu, ja se ubutavam samo da bi me unapredili'' ili ''Udaram smajlije iako mi nije smešno'' ili šta god da ti osećaj manjine pripoveda.

Govorim sada u svoje ime viđenja kako bih nadam se pojasnio čoveku:
Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično? Jesi primetio to možda kod mene u bilo kom postu? Jedino što radim je što Dr  Dragana sa vremena na vreme opljujem, na drugarski način, a to je recimo prednost foruma koju u RL ne bih (ili vrlo retko) praktikovao jer ja i sada, a i van sobe za starije od sebe imam poštovanja. Vaspitan sam tako. I protiv toga ne mogu, jer stariji treba da bude uzor, a na tebi je da vidiš šta je negativno, a šta pozitivno u tome kako bi i ti sutradan bio neki đavo nekome.
Što se mene lično tiče, nikad nigde nisam ušao formalno i sa previše ljubavi. Od mog prvog posta to možeš da vidiš. Ovde mi za svakoga PRVO važi poštovanje, koje će da se nakupi manje ili više ponaosob od svakoga, a posle ću možda i nekoga manje ili više da volim-gotivim.

Jel ti sad ovo malo razmutilo baru?

ps: Ja u životu ispadam iz takta samo za 2 stvari. Ovo ovde šegačenje sa tvojim nebulozama ne spada u to. Ako imaš još nešto ne razjašnjeno, izvoli, reci.
Prečešljano ti je ono što si izložio, tako da svako dalje ,,tuc muc tupljenje i provokacije'' ja bih brisao ili lock. Jer ponavljanje umišljenih stvari, po meni je samo gomilanje nepotrebne materije.

Ja ne znam kome treba razmutit baru, tebi ili meni, ali ovo sto ti pricas za zvezdice blage veze nema o tome sto sam ja hteo reci. to je bio cinican primer forumasa kojemu je stalo da se nakaci koja zjvezdica i zarad toga se ulaguju svim zivima koji imaju ovlascenja da im ih daju. i ne kontam gdje si se ti nasao u tome da ja govorim o tome da se ti nekom ulagujes.

a ako vec zelis da znas na koga se odnosilo ono da neki ne citaju ni sa pola mozga postove vec jedva cekaju da nesto prokomentarisu si upravo ti.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 10:15

Ovde ti pominješ neki ,,humor'' razuman za prosečnog čoveka? Jel vidiš ti koje si nebuloze svestan da izvališ?
U igricu za koju normalan čovek nema ni vremena a i brate sazri od nekih stvari, ti si ušao kao ,,oformljena ličnost''

uvidjas li ti koliko ove dve recenice nemaju smisao?

Drugar, ja lek za glupost nemam. Očito te neka muka spopala ali nemam ni lek za ,,muka'' (da muka).
Te dve rečenice itekako imaju smisla, jer neko ko razmišlja na nivou ribe, očito da mu ni kompleksnije a ni najprostije stvari nemaju smisla ukoliko mu ne odgovaraju izvrnutoj realnosti koja nema apsolutno nigde i ni u čemu uporište.  Dalje, ne trudim se, niti sam i razmišljao o tome da mi je neophodno da ovde nekome budem smešan, interesantan, zanimljiv,(ne zavisim od virtualne pažnje kao neki besni forumaš) i ni u jednom postu nisam razbijao mozak da kažem nešto nadrealistično kako bih ,,ispao pametan, smešan'' već pišem kako bih i realno rekao itd.
Ti ako u mojim postovima tražiš Zorana Radmilovića, žao mi je, nije humoristička predstava, promašio si mesto. Ukoliko neko ne kapira moje šale, to ne mora da znači da su moje šale loše, već da je neko ili ne naviknut, ili nema osećaja za njih, ili je namerno zadrt zbog ličnih problema sa realnošću, što je mislim ovde slučaj.

A vidiš, ne umeš čak ni ,,na finjaka'' nekoga da zezneš, jer prvo:
kampfare preformulisi se malo i ne izigravaj klovna koji zeli da postane komicar.
i da, koji je tebi djavo da pamtis moje postove od pre 3 meseca, da li sam to ja tvoj idol?

Da ti malo osvežimo pamćenje, nisam ovo zapamtio gore citirano, već sam još data bio udario copy paste kako bih imao nešto na šta se uvek nasmejem kada kod da ga pročitam. Jer ono je jednako kao kada neko kaže ,,ja sam mnogo pametan, pa krene viljuškom u usta i završi mu u nosu''.
Ti si se tada pojavio ko zna odakle, samo si upao u nešto što se pričalo i udario si 100 rečenica moje ,,psihološke analize'' koju si pogodio ko prstom u ... a onda si kao vrhunac napada inteligencije napisao onu šugu za WOW, na koju se i dan danas smejem, jer ono što si napisao je stvarno vrh vrhova provale jednog mozga.
  Znači jedini kome neki ekser fali je otvorio ovu temu, a ja to zovem očiti nedostatak pažnje.

I onde nisam govorio baš lično za sebe, nego svoje viđenje stvari na osnovu onoga što sam čuo, ili znam. Na ovo prethodno rečeno, nema se šta više mnogo ni dodati, čitaj, sve ti piše, ja odgovoram ovde samo zato što neko diže gungulu na tuđ račun, a lično je ''isti'' skroz mutirana ličnost.

1.Ako hoćeš da napraviš neki razdor?
- Ne možeš.

2. Ako te nervira što se neko po tvom mišljenju ubutava radi zvezdica?
 - Jesi bolestan? Pa šta i da dobije? Planiraš da se razbiješ u kilobajte i megabajte pa da se uploaduješ da živiš na forum, šta? Šta tebe to zabole?

3. Ako hoćeš neko određeno mesto?
 - otvoriš topic, pošalješ pm, raspitaš se, itd.

a ako vec zelis da znas na koga se odnosilo ono da neki ne citaju ni sa pola mozga postove vec jedva cekaju da nesto prokomentarisu si upravo ti.
- Ovo samo još jednom potvrđuje da ti nisi ovo otvorio radi nekog razjašnjenja, nego da lečiš frustracije nebulozama.

e sada sta je svrha ovog posta?
zaista bi zeleo da se malo forum ozivi, previse je ucmao, pickarajte se ako treba, sta je tu lose ako malo nabijemo adrenalina?

- Aka, cry for help, aka treba mi pažnja aka you know it, aka get a poodle, aka my life suckz, aka emo, aka home for old people inevitable ... Razumeš ti i bez objašnjavanja neke stvari nego samo presipaš iz šupljeg u prazno.

Stručni savet:
- Ono što kažem gotovo svakome, kome se mozak razdvojio od pameti pa im razumne stvari više ne zadovoljavaju apetite. -->
,,Skineš se go, istrčiš ispred kuće, i laješ na zid od cigli''

Jesi sada ukapirao? Ili ti nema dovoljno adrenalina da povuče?

Ažurirao Kampfar - 21.Kolovoz/Aug.2010 u 10:21

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:15

Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično??

Tvojih 3 i moje 4 zvezdice na forumu mu isto dodje, to sto sam ja tebi rekao i niko me nije kaznio ili sta vec, to je njihova stvar. Niko ne kaze da ti meni kao i drugima moras lepo da odgovoris, da se slazes sa nama, jer mi smo OVDE SVI ISTI! Samo znam da nije bas pametno da jedan od voditelja foruma tako nesto kaze, ali jbg, nije se omaklo, bilo je namerno receno. Nikad nikom tako nesto u mojih 7 godina na forumu nisam rekao (bar se ne secam). Bilo je sukoba misljenje, kao i sto ce uvek biti, ali mene naterati da onako nesto kazem, to je "totalno izbacivanje iz takta u sekundi"....

Ažurirao AcaNDr - 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:03
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:47
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Čoveče ukapiraj jedno, ovde se neki ljudi lično poznaju, neki su se upoznali, neki se ne poznaju ali razmenjuju kontakte. Ako si toliko zinuo za te zvezdice, ja imam 3, AcaNdr 4, i ja jednako sam zadrt da dokažem svoj stav koliko i on. On je sigurno uticajniji od mene (ima više zvezdica jel da) pa na osnovu toga, ja treba da budem ponizan prema njemu, da mu lepo odgovoram, da se slažem sa njim, ako ne želim da budem degradiran i slično??

Tvojih 3 i moje 4 zvezdice na forumu mu isto dodje, to sto sam ja tebi rekao i niko me nije kaznio ili sta vec, to je njihova stvar. Niko ne kaze da ti meni kao i drugima moras lepo da odgovoris, da se slazes sa nama, jer mi smo OVDE SVI ISITI! Samo znam da nije bas pametno da jedan od voditelja foruma tako nesto kaze, ali jbg, nije se omaklo, bilo je namerno receno. Nikad nikom tako nesto u mojih 7 godina na forumu nisam rekao (bar se ne secam). Bilo je sukoba misljenje, kao i sto ce uvek biti, ali mene naterati da onako nesto kazem, to je "totalno izbacivanje iz takta u sekundi"....

Ma čovek se nešto bunio za zvezdice.
I ja se nisam ni u jednom momentu žalio nekome za pretnje, jer ih nisam ni shvatio ozbiljno.

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:01
Monk skida masku LOL
Ne uvlacim se,bez dlake na jeziku,nisam jos dosao u tu situaciju da mi neko od moda brise postove a ako dotle dodje pokazacu svoj bogat vokabular.(ako mi bez razloga obrise post)
Ja sam ovde novajlija polako upoznajem ljude (Jeca-Najbolja osoba na sajtu)
Sto se tice zvezdica-Ebes to,ja sam ovde dosao da vidim i upoznam osobe kao sto su Gaca,Cudak,Sentinel,heller-Jer sam gledao dosta filmova koje su oni preveli pa sam dosao ovde da vidim ko,sta i zasto! i dosao sam da pokupim informacije o filmovima,serijama,kad ce koji prevod da izadje..etc.....Za jednog  filmofila ovaj sajt je zakon.
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:05
@ acan & kampfar & troglodit  http://www.youtube.com/watch?v=HMXXWZE8Ut0

ROFL

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:08
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

ROFL

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:10

ROFL

pupupupupupupupupupupupu

Ti bre, crnac ... nisam ti ja kriv što ti ćale vo ono ... Dead

Ažurirao Kampfar - 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:15

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:18

ROFL

uvek........ LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 19:35

Ja sa maskom

Ja bez maske

Ja (kakav bih želeo da budem)

Nou smajlis for ju.

Samo da se osvrnem na tvoj prvi post u kome kažeš "pickarajte se ako treba". Kako da ti kažem... ne treba. Zabranjeno je pravilima foruma koja te očigledno ne zanimaju. Imam li pravo?

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 19:51
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ja sa maskom

Kinky

To ona tehnika, kada, 2 gusarska šešira, 10 litra ulja i 20 kila jagoda?

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 20:01

Veoma rasprostranjena tehnika... LOL 

Ups, omače mi smajli... 

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 20:04
To je ta perverzija dead

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.