Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropa de Elite 2 AKA Elite Squad 2 (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tropa de Elite 2 AKA Elite Squad 2 (2010)

Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro

Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora é Outro (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

José Padilha

Scenarij:

José Padilha
, Bráulio Mantovani
, Rodrigo Pimentel

Glavne uloge:

Adriano Garib
  >  Guaracy
André Mattos
  >  Fortunato
Wagner Moura
  >  Lt. Colonel Nascimento
Emílio Orciollo Netto
  >  Valmir
Maria Ribeiro
  >  Rosane
Milhem Cortaz
  >  Lieutenant-Colonel Fábio
Seu Jorge
  >  Beirada
Charles Fricks
  >  Vermont
Irandhir Santos
  >  Diogo Fraga
André Ramiro
  >  Captain André Matias
Tainá Müller
  >  Clara
Rodrigo Candelot
  >  Formoso
Sandro Rocha
  >  Major Rocha aka Russo
Julio Adrião
  >  Governador Gelino
Pedro Van-Held
  >  Rafael

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tropa de Elite 2 AKA Elite Squad 2 (2010)
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 18:13
Tropa de Elite 2
AKA Elite Squad 2

IMDb

Release Date: 8 October 2010
Genre: Action

Director: José Padilha
Writer: José Padilha

Cast: Wagner Moura, André Ramiro, Milhem Cortaz, Maria Ribeiro, Rod Carvalho, Seu Jorge, Tainá Müller

"Tropa de Elite", brazilski film iz 2007., bio je veliko iznenađenje mnogim filmofilima diljem svijeta i prometnuo se u najpopularniji brazilski film ikada. Osvojio je i publiku i kritiku, te brojne nagrade na raznim festivalima (između ostaloga i Zlatnog Medvjeda u Berlinu). Film je adaptacija istoimene knjige Andréa Batista, Rodrigoa Pimentela i Luiza Eduardoa Soaresa, a govori o BOPE-i (Batalhão de Operações Policiais Especiais), odnosno Special Policial Operations Battalion. Radi se o specijalnoj postrojbi policije Rio de Janeiroa, postrojbi koja se bavi najgorim kriminalcima i pri tome ponekad koristi i prekomjernu silu.

Kad se pored silnih nagrada i pohvala uzme u obzir da je film na uloženih 4,4 mil$ zaradio 14 mil$, kako to obično biva, nastavak je sigurna stvar. Režiju nastavka potpisuje isti redatelj koji je režirao i prvi film, José Padilha, a ovaj put on je ujedno i jedini potpisnik scenarija. Također, i mnogi glumci iz originala će reprizirati svoje uloge. Tako su tu ponovno Wagner Moura, André Ramiro, Milhem Cortaz, Maria Ribeiro i Rod Carvalho.

U nastavku se Nascimento suočava s novim neprijateljem – paravojskom sastavljenom od narko-dilera. Boreći se protiv sistema koji dominira Rio de Janeirom otkriva da je problem puno veći nego je mogao zamislti. Dok je s jedne strane zaokupljen poslom, s druge mu strane pažnju odvlači briga o sinu tinejdžeru. Kada se njegov profesionalni i privatni život počnu ispreplitati konačni ishod može biti jedino – eksplozivan.

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 19:05
O yeah ClapClapClap Mene možete odmah staviti za prevod Big smile
What can change the nature of a man?

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 19:08
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

O yeah ClapClapClap Mene možete odmah staviti za prevod Big smile

Slazem se LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 19:38

prvi deo je bio odlican  i jedan od mojih omiljenih naslova 

jedva cekam nastavak

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 20:16
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

prvi deo je bio odlican  i jedan od mojih omiljenih naslova 

jedva cekam nastavak

Prvi ne da je odličan već je ekstra kao i City Of God (2002), koji me je isto tako oduševio Thumbs Up Nikako da skinem seriju City Of Men (2007) pa da i nju pogledam Big smile

Na vrh
Montti View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Montti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 04:40
kako napreduje prevodjenje? Zeljno iscekujem prevod Smile
█▀█▀█ ███ █▀█ ▀█▀ ▀█▀ █
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 16:27
Originalno postovano od strane Montti Montti piše:

Koliko ja znam još nema DVD ripa ovog filma. Jedini snimak za skidanje jeste onaj CAM, a s obzirom da je film na portugalskom od prevoda ništa dok ne izađe službeni DVD rip Big smile

Na vrh
savager View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj savager Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 11:03
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Originalno postovano od strane Montti Montti piše:

Koliko ja znam još nema DVD ripa ovog filma. Jedini snimak za skidanje jeste onaj CAM, a s obzirom da je film na portugalskom od prevoda ništa dok ne izađe službeni DVD rip Big smile

Evo izasao je BDRip ovog filma

Prevodi li se?

Ažurirao Dr Dragan - 05.Veljaca/Feb.2011 u 13:28
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 12:54
Originalno postovano od strane savager savager piše:

Evo izasao je BDRip ovog filma: russianroulette 

Prevodi li se?
A ovo?! -> Pravila ponašanja na forumu:

18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Zabranjena je bilo kakva prodaja i distribucija piratskog sadržaja (odn. svih filmova, muzike, programa i sl. koji nisu freeware ili open source, znači zaštićeni su autorskim pravima) izravno preko stranica ovog sajta i njegova foruma, svi postovi takvog sadržaja biti će obrisani!!! Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!! 
Vlasnik sajta, administratori i moderatori (odn. voditelji sajta) ograđuju se od bilo kakve prodaje ili distribucije piratskog materijala.

Ne prevodi se. Nijedan film se ne prevede sam.

Originalno postovano od strane user_zg user_zg piše:

evo, ja sam skinuo danas takoder BDrip ....
Evo, ja nisam...
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 15:12
Kao što možete vidjeti vi koji ste skinuli film, engleski titl ne postoji, a samim tim ne postoji ni mogućnost početak prevođenja. Jedino ako znate brazilski portugalski pa raspalite Dead

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 14:39
Engleski titl se pojavio... ali, Bezimeni, uopšte ti ne zavidim...Unhappy Cca. 2000 linija (160 kb), koje se smenjuju brzinom da ih je teško ispratiti. Plus je titl evidentno izašao iz translatora, pa je onda ručno doterivan... Nije da je neupotrebljiv, ali često zbunjuje... Želim ti svu sreću svetaThumbs Up
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 15:07
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Engleski titl se pojavio... ali, Bezimeni, uopšte ti ne zavidim...Unhappy Cca. 2000 linija (160 kb), koje se smenjuju brzinom da ih je teško ispratiti. Plus je titl evidentno izašao iz translatora, pa je onda ručno doterivan... Nije da je neupotrebljiv, ali često zbunjuje... Želim ti svu sreću svetaThumbs Up

Ma nisu linije problem. Problem je što nije službeni engleski titl, već kako si rekao, neko ga je preveo google translatorom i izbacio. Ja sam provukao portugalski (jedini službeni koji se nalazi na BlueRay izdanju) kroz google translator i dobio isti ovaj "engleski". Ne pada mi na pamet da to prevodim. Trebalo bi za nekoliko dana da izađe službeni release filma pa će biti i službeni engleski titl. Do tada, ne pada mi na pamet da se bavim ovim prevodom Big smile

Na vrh
milosstanoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milosstanoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 20:05
POSTAVIO SAM ODLICAN ENGLESKI PA NEKA NEKO PREVEDE...
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 23:51
Originalno postovano od strane milosstanoje milosstanoje piše:

POSTAVIO SAM ODLICAN ENGLESKI PA NEKA NEKO PREVEDE...

Nije odličan već isti onaj o kojem smo već pričali. Ako ti se već toliko gleda film ONDA GA SAM PREVEDI Dead

Na vrh
waltz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waltz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 12:23
Poslao sam novi, popravljeni engleski titl pa ako vam je od pomoći...
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 16:54
Originalno postovano od strane waltz waltz piše:

Poslao sam novi, popravljeni engleski titl pa ako vam je od pomoći...

Izgleda da ga je neko odlično preradio pa ću se upustiti večeras u ovu avanturu Big smile Očekujte prevod za dva-tri dana (zavisi od obima posla na njemu, a čini mi se da će ga biti i previše Wink)

Na vrh
waltz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waltz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 00:10
@Nameless One
Ja sam krenuo danas da prevodim i završio sam prvu trećinu filma... Ako želiš mogu da nastavim dalje, verujem da bih do sutra uveče mogao da završim. Tj. do danas uveče :)))
Na vrh
Fragnatic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fragnatic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 12:41
To tebra, smo zavrsi sto pre...Bili bi ti svi zahvalni :)
Na vrh
milosstanoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milosstanoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 21:37
kad ce biti
Na vrh
waltz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj waltz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 21:46
Evo kao što sam obećao prevod je gotov.
Ovo mi je bilo prvi put da uploadujem prevod pa izvinite za neke gramatičke greške :)))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.