| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pet kandidata za specijalne efekte .... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pet kandidata za specijalne efekte ....Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 10:52 |
Pet kandidata za specijalne efekte na idućoj dodeli OskaraNa idućoj dodeli Oskara biće pet kandidata za nagradu u kategoriji specijalnih ekefata, umesto dosadašnja tri. ![]() Promena u broju nominovanih doneta je zbog sve veće uloge specijalnih efekata u holivudskim hit filmovima i napretku tehnologije digitalne animacije.Američka filmska akademija saopštila je danas da će biti izmenjena i kategorija posvećena dugometražnim animiranim filmovima, za koju će ubuduće moći da se kandiduju i ostvarenja duža od 40 minuta.Do sada su nominovani animirani filmovi morali da traju duže od 70 minuta.Iduća dodela Oskara, 83. po redu, predviđena je za 27. februar 2011. godine u Los Anđelesu. blic.rs Ažurirao AcaNDr - 09.Srpanj/Jul.2010 u 10:52 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:00 |
|
Iskreno, po meni je ovo skroz pogrešno. Umesto da podstiču poboljšanja u originalnosti priča i glumi, oni samo podstiču razvoj tehnike.
Mislim, podržavam ja tehnički i tehnološki razvoj, ali zar Oskar ne bi trebalo da bude nagrada za filmsku umetnost?! |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:20 |
|
kako stvari stoje oskar ce biti sve, osim nagrada za filmsku umetnost.
Ažurirao AcaNDr - 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:20 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:22 |
|
Već dugo vremena nije nagrada za filmsku umjetnost... Sve je namješteno i jednostavno eto tako da malo troše pare...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:25 |
|
Činjenica je da već duže, bar evropska publika, ne smatra da zaista zaslužni filmovi/priče/glumci dobijaju ovu nagradu, no, očigledno je da njih to baš briga. Američka publika se najviše "pali" na specijalne efekte i oni idu na to.
Sad samo još da uvedu Oskara za film koji je najviše zaradio i imaju sve ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 13:00 |
|
Posto se zna koji je film u toku godine najvise zaradio, onda ne bi bilo zanimljivo jer se vec unapred zna ko je dobio oskara, a ovo drugo se "ne zna". Kao sto tvrdim, Ameri ce od svega da naprave show i napravice pare, mozemo mi njihi voleti ili ne, ali tako je.
ovaj "Katanac za bol" je dobio oskara i pre nego sto mu je i dodeljen. Znalo se da je Iraq glavni problem u Americi i samo je trebalo snimiti film i taj ce dobiti oskara, tako ce i dalje biti. Nista me ne bi cudilo da neki visokobudzetni Sf ili Akcioni film sa gomilom efekata dobije oskara (za film), u bliskoj buducnosti... Ažurirao AcaNDr - 09.Srpanj/Jul.2010 u 13:01 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 13:03 |
|
Ne baš, Akademija ne voli SF i rijetko koji je osvojio nagradu za najbolji film... Prije će osvojiti neki koji prikazuju američke probleme bilo koje tematike nego neki dobar SF
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 13:12 |
|
ali nece doveka ti filmovi dobijati oskara, doce vreme i za nesto novo...a to novo ce biti SF
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 17:45 |
|
Sve mi je manje bitna dodela oskara s obzirom koji je film poslednji put nagradjen,Katanac za bol je film za oskara samo zato sto je to politicki moralno u Americi i kako se muce njihovi jadni vojnici u ratu sa Irakom za ciji su rat i sami krivi
Nerazumno mi je da neki takav film uzme toliko oskara a kod publike ne da je prosao nikako nego je pukao na svim bioskopskim blagajnama
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |