Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film sa najviše grešaka je...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film sa najviše grešaka je...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film sa najviše grešaka je...
    Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:10

Nastavak filma "Iron Man" režisera Džona Favroa proglašen za film sa najviše grešaka u 2010. godini

Internet portal MovieMistakes.com objavio je listu filmova koji su uspeli da se zlatnim slovima upišu u svetsku kinematografiju kao filmovi sa najviše grešaka u 2010. godini.

Na prvom mestu, "uglavnom zbog rekvizita koji spontano menjaju mesta iz scene u scenu", našao se film sa Robertom Daunijem Džuniorom u glavnoj ulozi, "Iron Man 2".

"Stručnjaci" su izbrojali ukupno 45 grešaka u filmu, a osim "šetajućih rekvizita" na listi su i "brljotine u scenama borbe" - tačnije trenutak kada Toni Stark baca aktovku koja je u tom trenutku (trebalo bi da bude), kod nekog drugog u kolima...što u sledećoj sceni i jeste slučaj.

Na drugom mestu je "Shutter island" Martina Skorsezea sa 34 greške, od kojih je jedna "živi mrtvak", tačnije mrtva osoba koja trepće i diše, a druga modrica koja se vidi u jednom kadru, nestaje u drugom i tako krioz ceo film, dok je na trećem "A-Team" sa 31 greškom.

"Kick-Ass" ima samo 15 grešaka, a "Alisa u zemlji čuda" Tima Bartona u kojem Alisa čas trči u baletankama, čas u cipelama sa štiklicom, 12 grešaka.

Kompletnu listu možete pogledati OVDE.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:15
Da, u A-Teamu sam skontao par grešaka, ali za Shutter Island baš i nisam nešto posebno obraćao pažnju... iako sam ga odgledao nekoliko puta, možda nisu toliko uočljive... LOL

P.S. Ali sve je to normalno. Bože dragi, pa od 2 sata filma moralo se naći grešaka... To se u snimanju toliko ne vidi. Naprave oni puno više, ali se u post-produkciji to smanji... No opet ih bude..

Ažurirao nebojsa66 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:17

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:33
Mislim da te "Bau Bau" prave namerno. Jedno vreme sam pratio, ali vise ne, samo znam da sam u alisi primetio one baletanke i cipele...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:41
ma ja nikad nista ne primjetim, previse se uzivim u film
vi koji to skontate ne znate gledat filmove :P

Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:03
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:43
Nije da ne znamo gledat, nego primjećujemo detalje... LOL

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:45

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

ma naravno, tjesi se Tongue

Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:04
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:47
ima jedan horor film ne znam  koji je (kad bi se potrudio setio bi se), tacno se vidi odskocna daska i zombi kako nalece na nju i kako skace nekih 3,4 metra...

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:52
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

ma naravno, tjesi se Tongue

Ma ne tješim se... A koja je to posebna tehnika kojom se uživljavaš u film??
Možda se i mi možemo okušati? LOLLOLLOL

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:53

Ja te greške nikad ne primetim, a posle kad ih prikazuju bude ono "Jebote, kako sam toliko ćorav!?!?!" LOL

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:55

zavalis se lijepo u naslonjac, noge u poviseni polozaj, uz tebe omiljeno picence i laganini...
naravno mrak i osama

Ažurirao luka0037 - 08.Srpanj/Jul.2010 u 02:05
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 00:58
ma ja ne primjetim sve, nego neke onako očite koje mi zapadnu za oko...
Porbat ću Senti ovu tehniku, možda su noge na visokom položaju ključan faktor u ne primjećivanju... LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 07:13
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

ma ja nikad nista ne primjetim, previse se uzivim u film
vi koji to skontate ne znate gledat filmove :P

LOL Ovo i ja mojima redovno govorim

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ja te greške nikad ne primetim, a posle kad ih prikazuju bude ono "Jebote, kako sam toliko ćorav!?!?!" LOL

Sigurno ti nisu išle od ruke one igre "pronađi razlike na slikama" u dečijim časopisima LOLLOLLOL

Sećam se kad sam sa drugom gledala u bioskopu Jedina strast (ne mogu da se setim eng naziva filmaLOL). Kao idemo da gledamo ljubavni film - na kraju je ispala komedija jer je on bolesnik za otkrivanje grešaka i nebuloza u filmu. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 23:32
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Mislim da te "Bau Bau" prave namerno. Jedno vreme sam pratio, ali vise ne, samo znam da sam u alisi primetio one baletanke i cipele...
U filmovima Kill Bill neke greske su namjerno napravljene kao odraz akcionih filmova "B" produkcije iz sedamdesetih godina. U filmu Fight Club zbog stilistickog oblikovanja filma (Glavni lik ima nesanicu), neke greske su cisti izraz reditelja. Ovo su samo neki od slucajeva.

Ažurirao morph.kuja - 30.Srpanj/Jul.2010 u 23:33
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ-
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 16:09
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Ja sam primetio po meni najvecu gresku u istoriji kinematografije u crtanom filmu Dinosaur(2000) kad mali Dinosaur u jednoj sceni odrona kamenja vikne -Jesus Christ-

Ne zezaj. Ovakvo nesto je vrh koji prelazi semu reklamiranja brendova u vreme "filmskih dogadzaja" kad jos te brendove nisu postojale.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 08:36
Citao sam nesto malo o tome i mislim da tu titulu nosi Terminator 2
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 10:54

a u gladijatoru sto se vidi mlaznjak i kod nas u Zoni Zamfirovoj gde se vidi semafor LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2010 u 15:38
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

a u gladijatoru sto se vidi mlaznjak i kod nas u Zoni Zamfirovoj gde se vidi semafor LOL
pu kako nisam skontao taj semafor,ae ako neko ima taj film neka uzme sliku i okaci....loool LOL
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
makspower View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makspower Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2010 u 15:24

Ahaha jel moguce da to kaze!!?
Pa svaka cast u pravu si da je najveca greska!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.