| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Što bi ljudi rekli |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | ||||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Što bi ljudi rekliObjavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 14:59 |
|||||
|
Đavolu malo bilo...
Moj 10.000 post!!!! Ja sam se eto trudila, zalagala, mnogo sna žrtvovala i na kraju ipak uspela . Znam da prvom hiljadom nisam oborila rekord u brzini, ali zato sam se potrudila da to ispravim sa 10kom![]() ![]() ![]() ![]() Sad mi samo preostaje da ili smanjim svoje pojavljivanje na forumu ili nateram šefa da on malo svoje poveća, inače ću za sledećih godinu dana i njega prestići, a svi znate da je moja i moje prema njemu preveliko da bih dozvolila da se to desi. Zato, beloving šefe, ubrzaj malo, molim te ![]() ![]() ![]() Znam da ste čekali moj 10.000 post, da vidite iće, piće i društvo za zabavu, ali ovaj put imam nešto drugo za vas... i p.s. Molim vas ne potežite tehnička pitanja. (dovoljno je što znam da je očaj živi) Program za pravljenje klipova koji sam, na šefovu preporuku( ) skinula pre par dana (srećom, jednostavan- zna me čo'ek ) ima taaako maaaalo mogućnosti , a o samom uploadu na youtube bolje da ne počinjem(7 puta sam menjala melodiju zbog autorskih prava )Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 22:21 |
||||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||||
![]() |
||||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:02 |
|||||
|
Mila moja sve cestitke i svaka cast,SRECAN ti 10-ti rodjendaaaaaaaaaaaaaan...
|
||||||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
||||||
![]() |
||||||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:05 |
|||||
|
cestitke na nespamerskih 10k |
||||||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||||||
![]() |
||||||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:09 |
|||||
|
|
||||||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||||||
![]() |
||||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10 |
|||||
|
Hvala draga
![]()
Mislim da je 9.000 u spamu...moža čak i više ![]() ![]() ![]() Hvala šefice ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10 |
||||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||||
![]() |
||||||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10 |
|||||
|
Svaka čast Bojo!!!
Predobro si to napravila!!!! Fenomenalno! |
||||||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||||||
![]() |
||||||
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:15 |
|||||
|
Prelepo!
![]() Da nam još dugi niz godina mamiš osmehe na licima i usrećuješ ovu porodicu na titlovi.com ![]() |
||||||
|
|
||||||
![]() |
||||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:17 |
|||||
|
Hvala, momci, hvala
...meni je bilo tako zanimljivo (iako sam izluđivala zbog izuzetno malih mogućnosti samog programa) |
||||||
|
|
||||||
![]() |
||||||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:18 |
|||||
|
A pa dobro sad, Bojo, da je bilo više opcija onda bi napravila remek djelo filmske industrije... Obogatila se i napustila naš forum... Ne može to tako...
![]() ![]() ![]()
|
||||||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||||||
![]() |
||||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Online Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:20 |
|||||
|
od mene svaka čast na ovom trudu.Drago mi je što te poznajem i zato što postojiš
|
||||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||||
![]() |
||||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:21 |
|||||
Jesi li ti video poruku? Ne nadajte se tome- lepo sam vam napisala ![]() ![]() ![]() Hvala, nespameru ![]() Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:23 |
||||||
|
|
||||||
![]() |
||||||
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03 |
|||||
za 10kVideo klipovi su super, izvukla si 110% mogućnosti programa. Sve najbolje našoj |
||||||
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
||||||
![]() |
||||||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03 |
|||||
|
Svaka čast seko
|
||||||
![]() |
||||||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:13 |
|||||
|
Bravo carice
|
||||||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||||||
![]() |
||||||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:30 |
|||||
|
Odlično, fenomenalno...prvo sam pomislio neka šala(što li to
) kad ono umetničko delo o čijoj bi široj primeni trebalo najozbiljnije razmisliti. SVAKA ČAST BOJANA...ne znam šta bih drugo rekao
|
||||||
|
live long and prosper
|
||||||
![]() |
||||||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:37 |
|||||
|
Draga srecan rodjossssssss Filmici su zakon i verujem da ce brzo postati hit na youtubu (rezirala si bolje od mnogih profesionalaca tako da sve pohvale i za to) Zelim ti da sto pre postavis novi rekord po broju i brzini objavljenih postova |
||||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:41 |
|||||
|
|
||||||
|
|
||||||
![]() |
||||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:54 |
|||||
|
Hvala, hvala...Ljudi, vi znate da sam i ovako uobražena...lakše sa tim pohvalama
![]() ![]() ![]()
Volela bih da je mogao da mi pruži više Kakve sam samo zamisli imala ![]()
![]()
Mnogi ne znaju (pa ni ti sam verovatno ), ali ti si bio prvi koji mi je poslao pm kad sam stigla na forum i to samoinicijativno, da mi nešto objasniš i pomogneš. Zato si ti "mili moj "
Trebalo je da bude šala i reklama . Klipovi su prošli bezbroj obrada. Problem je bio što kad god napravim neki baš šaljiv i prilagodim uz muziku, youtube mi blokira zvuk zbog AP i onda dok nađem drugu, pa treću...sama muzika je uticala i na promene tekstova i šala....baš sam se nervirala Na kraju sam digla ruke. Shvatila sam da bi mi trebalo još par dana sa mojim dnevnim rasporedom i "super brzim" uploadom da pronađem adekvatnu i "slobodnu" melodiju,a više nisam mogla da ne postujem pa je ispalo kako je ispalo![]() ![]() Što se tiče šire primene - pogotovo zbog klipa titlovi.com- podesila sam da linkovi budu javni .....valjda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hvala, dragi. Što se tiče rekorda- napisala sam u prvom postu. "Šef" mi je granica ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mislim da sam ja prvi spamer u Net istoriji kome upravitelji sajta i foruma govore "čestitamo" za 10.000 post ![]() i ja vas, sve, mnoooogoooo ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:57 |
||||||
|
|
||||||
![]() |
||||||
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 17:35 |
|||||
|
Svaka čast, Bojo, jako dobro napravljeno
. Ne sumnjam da je trebalo puno truda i vremena, ali se isplatilo!"Volela bih da je mogao da mi pruži više "Pretpostavljam da misliš na program? ![]() "Kakve sam samo zamisli imala "Iduće godine ih očekujemo u novom videu . Još jednom, čestitam. |
||||||
![]() |
||||||
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 18:23 |
|||||
|
Kao i uvijek originalna.
![]() Mudri.... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |