Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bijonse i Gaga: Previše "uvrnuto" i seksi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bijonse i Gaga: Previše "uvrnuto" i seksi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bijonse i Gaga: Previše "uvrnuto" i seksi
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2010 u 23:51
Spot za duetsku pesmu Bijonse i Lady Gage "Telephone" zabranjen je za emitovanje na televiziji. Par dana nakon što je zabranjen, spot je na YouTube kanalu pogledalo preko pet miliona ljudi

Previše vulgarno, seksi i uvrnuto, komentari su zbog kojih televizijske stanice u Americi neće emitovati spot za numeru RnB dive i pop pevačice Bijonse i Lady Gage.

Čak i britanski tabloid "Sun" na svom portalu upozorava čitaoce da je spot uvredljiv i da sadrži psovke.

Scene iz zatvora, golo telo umotano samo u traku za obeležavanje mesta zločina, bile su previše čak i za MTV koji je odbio da emituje ovaj devetominutni video.

Spot za numeru "Telephone" režirao je Jonas Akerlung, režiser Gaginog spota za numeru "Paparazzi" u kojem ubija svog dečka.

Bez obzira na zabranu, pet miliona ljudi je za dva dana pogledalo spot.

(MONDO)

Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2010 u 23:56

ja volim sexy i uvrnuto, gaga mi je odvratna,beyonce obozavam

sad sam i spot odgledala, zanimljivo bas bas,b je savrsena, g je gola kao i uvek

Ažurirao asset - 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:08
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:00
svi vole sexy i uvrnuto  posebno kad je beyonce u pitanju

Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:08

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

svi vole sexy i uvrnuto  posebno kad je beyonce u pitanju

naravnoSmile

Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:10
http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY

Ja vidjela da je ovaj dodan prije 3 dana, pregledan preko 13 000 000 puta LOL

Ma spot je ockej... Pa kaj ak ima psovanja? A u filmovima i serijama kao nema?
Onda bi po tim kriterijima trebali zabraniti pol reperskih spotova... je da
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:11
I da, GAGA je zakon... 
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:16
a kakva je to uopće pjesma,od 9 minuta one pjevaju 1minutu,,spot je bezveze,,jedino je beyonce nešto što valja u ovom spotu..
Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:26
dance
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:28

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

I da, GAGA je zakon... 

ja je volim zato sto nije sredila nos 

ostala je ooriginalno ludaClap

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:30
e da i od te 1minute koje pjevaju,pola pjeva kompjutor,,kakav je to uopće glas..,,eee kud ide ta današnja glazba..Unhappy
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:56
Originalno postovano od strane outside outside piše:

e da i od te 1minute koje pjevaju,pola pjeva kompjutor,,kakav je to uopće glas..,,eee kud ide ta današnja glazba..Unhappy

E, pa ne mogu svi pjevat tugaljive sentiše dok vrte golim guzicama i lijepe se trakama za označavanje mjesta zločina...

LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:00
nije stvar u tome,kao prvo joe purdy(vjerujem da si na njega mislio) pjeva country,rock,folk..nisu sentiši,ima preko 100 i nešto pjesama i ti si to zaključio na temelju jedne pjesme,je da je mirnija glazba i ja to volim...ono što sam htio reći vezano uz ove dvije "pjevačice" je da uopće one ne "pjevaju",pola toga je kompjutorizirano i drugi im pišu pjesme,što sve govori...Wink

Ažurirao outside - 17.Travanj/Apr.2010 u 01:07
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:07
E, zaboravio sam da mene uvijek svi ozbiljno shvate. Znam da si mislio na to što je kompjuterizovan glas, ali kad pogledaš u kojem dobu živimo, to je sasvim normalno. Ako se to nekome ne sviđa ili ne poštuje takav tip glazbe ne mora značit da nije dobra...

Što se tiče zaključivanja na osonovu jedne pjesme, znam da to čovjeku nije jedina pjesma, ali zbog fore sam spoemnuo to, zato sam te i citirao i zato smajlići zvani laugh out loud na kraju...

Eto... upropastio si mi foru, jes da nije bila nešto smiješna, al dobro...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:16
naravno,živimo u takvom dobu,većina sluša ovu glazbu...rijetko tko sluša glazbu koju ja slušam(ali meni je posebna) i glazba mi je jako važna u životu,u svim teškim trenucima u životu glazba mi je pomogla da izdržim..i u ovim "mirnijim" pjesmama sam se pronašao,,jer nisam neki tip koji će ludovati na mtv pjesme..nisam ja rekao da je ovo loša glazba,pa njihovi se albumi najviše prodaju,i tko sam ja da sudim i govorim da ti ljudi koji ovo slušaju nemaju ukus, ja sam samo rekao da ne cjenim takvu glazbu u kojoj kompjutor mjenja glasove ovo ono,,a kad dođu uživo pjevat,sramote se...ma sve je cool kolega,eto slijedeći put ti meni upropasti neku moju foru..LOL

Ažurirao outside - 17.Travanj/Apr.2010 u 01:21
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:23
Ma razumijem te u potpuosti. Svatko pronađe sebe u nekoj pjesmi, vrsti glazbe, ali slažem se s tobom da ima dosta pjevača danas koji su samo za playback i ništa drugo...

I ne boj se, slijedeća fora je moja!

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:28
dogovoreno..Wink
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:53
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

ja je volim zato sto nije sredila nos

Samo to nije sredila LOL Uostalom, koji hirug sme da se prihvati takve procedure, komplikovane i zahtevne LOL Sto se komentara za spot tice.. sta sam hteli reci.. a da pegla
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.