Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32010 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 03:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Bijonse i Gaga: Previše "uvrnuto" i seksiObjavio: luka0037
Tema: Bijonse i Gaga: Previše "uvrnuto" i seksi
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2010 u 23:51
Spot za duetsku pesmu Bijonse i Lady Gage "Telephone" zabranjen je za emitovanje na televiziji. Par dana nakon što je zabranjen, spot je na YouTube kanalu pogledalo preko pet miliona ljudi
Previše vulgarno, seksi i uvrnuto, komentari su zbog kojih televizijske stanice u Americi neće emitovati spot za numeru RnB dive i pop pevačice Bijonse i Lady Gage.
Čak i britanski tabloid "Sun" na svom portalu upozorava čitaoce da je spot uvredljiv i da sadrži psovke.
Scene iz zatvora, golo telo umotano samo u traku za obeležavanje mesta zločina, bile su previše čak i za MTV koji je odbio da emituje ovaj devetominutni video.
Spot za numeru "Telephone" režirao je Jonas Akerlung, režiser Gaginog spota za numeru "Paparazzi" u kojem ubija svog dečka.
Bez obzira na zabranu, pet miliona ljudi je za dva dana pogledalo spot.
(MONDO)
-------------
Odgovori: Objavio: asset
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2010 u 23:56
ja volim sexy i uvrnuto, gaga mi je odvratna,beyonce obozavam
sad sam i spot odgledala, zanimljivo bas bas,b je savrsena, g je gola kao i uvek
Objavio: luka0037
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:00
svi vole sexy i uvrnuto posebno kad je beyonce u pitanju
-------------
Objavio: asset
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:08
luka0037 piše:
svi vole sexy i uvrnuto posebno kad je beyonce u pitanju
naravno
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:10
http://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY
Ja vidjela da je ovaj dodan prije 3 dana, pregledan preko 13 000 000 puta
Ma spot je ockej... Pa kaj ak ima psovanja? A u filmovima i serijama kao nema? Onda bi po tim kriterijima trebali zabraniti pol reperskih spotova... je da
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:11
I da, GAGA je zakon...
------------- "Ona lepa, a ja mlad"
Objavio: outside
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:16
a kakva je to uopće pjesma,od 9 minuta one pjevaju 1minutu,,spot je bezveze,,jedino je beyonce nešto što valja u ovom spotu..
Objavio: asset
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:26
Objavio: luka0037
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:28
roNNa_taproot piše:
I da, GAGA je zakon...
ja je volim zato sto nije sredila nos
ostala je ooriginalno luda
-------------
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2010 u 00:30
e da i od te 1minute koje pjevaju,pola pjeva kompjutor,,kakav je to uopće glas..,,eee kud ide ta današnja glazba..
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:56
outside piše:
e da i od te 1minute koje pjevaju,pola pjeva kompjutor,,kakav je to uopće glas..,,eee kud ide ta današnja glazba..
E, pa ne mogu svi pjevat tugaljive sentiše dok vrte golim guzicama i lijepe se trakama za označavanje mjesta zločina...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:00
nije stvar u tome,kao prvo joe purdy(vjerujem da si na njega mislio) pjeva country,rock,folk..nisu sentiši,ima preko 100 i nešto pjesama i ti si to zaključio na temelju jedne pjesme,je da je mirnija glazba i ja to volim...ono što sam htio reći vezano uz ove dvije "pjevačice" je da uopće one ne "pjevaju",pola toga je kompjutorizirano i drugi im pišu pjesme,što sve govori...
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:07
E, zaboravio sam da mene uvijek svi ozbiljno shvate. Znam da si mislio na to što je kompjuterizovan glas, ali kad pogledaš u kojem dobu živimo, to je sasvim normalno. Ako se to nekome ne sviđa ili ne poštuje takav tip glazbe ne mora značit da nije dobra...
Što se tiče zaključivanja na osonovu jedne pjesme, znam da to čovjeku nije jedina pjesma, ali zbog fore sam spoemnuo to, zato sam te i citirao i zato smajlići zvani laugh out loud na kraju...
Eto... upropastio si mi foru, jes da nije bila nešto smiješna, al dobro...
-------------
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:16
naravno,živimo u takvom dobu,većina sluša ovu glazbu...rijetko tko sluša glazbu koju ja slušam(ali meni je posebna) i glazba mi je jako važna u životu,u svim teškim trenucima u životu glazba mi je pomogla da izdržim..i u ovim "mirnijim" pjesmama sam se pronašao,,jer nisam neki tip koji će ludovati na mtv pjesme..nisam ja rekao da je ovo loša glazba,pa njihovi se albumi najviše prodaju,i tko sam ja da sudim i govorim da ti ljudi koji ovo slušaju nemaju ukus, ja sam samo rekao da ne cjenim takvu glazbu u kojoj kompjutor mjenja glasove ovo ono,,a kad dođu uživo pjevat,sramote se...ma sve je cool kolega,eto slijedeći put ti meni upropasti neku moju foru..
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:23
Ma razumijem te u potpuosti. Svatko pronađe sebe u nekoj pjesmi, vrsti glazbe, ali slažem se s tobom da ima dosta pjevača danas koji su samo za playback i ništa drugo...
I ne boj se, slijedeća fora je moja!
-------------
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:28
dogovoreno..
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:53
luka0037 piše:
ja je volim zato sto nije sredila nos
Samo to nije sredila Uostalom, koji hirug sme da se prihvati takve procedure, komplikovane i zahtevne Sto se komentara za spot tice.. sta sam hteli reci.. a da