Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
silovski View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 09:16
Za skidanje preko Firefoxa treba instalirati add-on Greasemonkey https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 a posle za njega treba instalirati skript Rapidshare AutoWait http://userscripts.org/scripts/show/38985 i preskače čekanje 15 min. broji samo ono obavezno 60-120 sec.Dobro rešenje za statičku IP adresu.

Ažurirao silovski - 21.Rujan/Sep.2009 u 09:21
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:00
Hvala za ovo!
Korisno nema govora...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:30
Ako ovo radi, onda svaka čast i hvala ti puno. Thumbs Up Clap
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:51
hvala za ovo,ako stvarno radi onda je to super..pozdrav
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:55
Radi sigurno,tako uvek i skidam sa Rapida
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 12:51
Sad cu da probam. Nadam se da radi!
Vladika
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 13:00
Jok ne radi (bar kod mene)! Preskace samo prvi korak, ali cekanje od 15 minuta jos uvek postoji!
Vladika
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 13:28
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Jok ne radi (bar kod mene)! Preskace samo prvi korak, ali cekanje od 15 minuta jos uvek postoji!

Ako imaš statičku IP adresu onda bude problem ako tog momenta skida još neko sa iste adrese.Kad njemu broji 15 min broji i tebi.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 15:10
Ne vredi, ne ide!
Vladika
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 23:15
Pretpostavio sam da je nemoguće (još uvek) ali sam probao i (kod mene) ne radi. 
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2009 u 09:03
Skidam tako već mesec dana i nemože da neradi.Radi kad se skida preko Firefoxa i kad se skine jedan part odma može da se konektuje za drugi,ne skida se preko nekog managera ili programa za download nego direktno iz brovsera

Ažurirao silovski - 22.Rujan/Sep.2009 u 09:05
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2009 u 19:29
Ja sam probao neki program koji radi otprilike istu stvar, skida bez cekanja, skinuo mi je 5 delova po 100MB ali na zalost ni jedan nisam mogao da otpakujem, za svaki je izbacivao neki ERROR. Skinuo sam posle regularnim putem i fajlovi su bili ok...Ne secam se kako se zvao program,ali nije ni radio. Ako neko pronadje neko funkcionalno resenje neka javi ovde.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2009 u 19:36
Ja ne znam šta se patite s tim programima, RS Premium Account košta 500 dinara mesečno.
Ja evo već 2 godine uplaćujem RS na svaka 3 meseca.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2009 u 20:56
A ja sam negde skinuo neki program, ne mogu da se setim kako se zove i sljaka samo tako....

Ubacis linkove za skidanje, kliknes na start i odes da se zezas dok se stuff skida s neta....

Kao JDOWNLOADER ili koji je vec (nije mi to na ovom kompu).....

Sta fali sledecim stvarima:
Linkovi su code tagovima....

http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/Rapidshare-Auto-Downloader.shtml

http://download.cnet.com/RapidShare-Downloader/3000-2071_4-10913742.html

Inace,  ovu skriptu jos nisam probao...... tako da ne mogu reci da li valja ili ne.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
tmaks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tmaks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2009 u 00:41
Ljudi pomislio sam da su ovi postovi iz ove teme prastari, bez uvrede, ali program za besplatno skidanje sa RS, MU HF, MS, NL, DF je Jdownloader , koristim ga skoro vec 8 meseci i sa njime sam skinuo sa neta vise od 1 Terabajta, linkovi koji se zele skidati se selektuju samo Copy na njih i oni su u ovom programu-skida ih jedan za drugim i usput resetuje modem zbog nove IP adrese.
Sve to radi perfektno, uz to i raspakuje fajlove a i proverava da li su linkovi "ZIVI".
Za one sa statickom IP ne radi, oni moraju da uzmu Akaunt.
ako koga zanima ovaj program i kako da ga podesi neka javi na ovom forumu i dobice sva uputstva za rad sa ovim programom.
Pozdrav
Na vrh
wolfkhan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolfkhan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2009 u 06:19
One could always pay for a premium account too.. lol ;)
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2009 u 07:50

Originalno postovano od strane wolfkhan wolfkhan piše:

One could always pay for a premium account too.. lol ;)

No. They're greedy.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2009 u 10:43
^ahahahaha...
Na vrh
zoorgy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoorgy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 10:01
Originalno postovano od strane tmaks tmaks piše:

Ljudi pomislio sam da su ovi postovi iz ove teme prastari, bez uvrede, ali program za besplatno skidanje sa RS, MU HF, MS, NL, DF je Jdownloader , koristim ga skoro vec 8 meseci i sa njime sam skinuo sa neta vise od 1 Terabajta, linkovi koji se zele skidati se selektuju samo Copy na njih i oni su u ovom programu-skida ih jedan za drugim i usput resetuje modem zbog nove IP adrese.
Sve to radi perfektno, uz to i raspakuje fajlove a i proverava da li su linkovi "ZIVI".
Za one sa statickom IP ne radi, oni moraju da uzmu Akaunt.
ako koga zanima ovaj program i kako da ga podesi neka javi na ovom forumu i dobice sva uputstva za rad sa ovim programom.
Pozdrav
zoorgy
Na vrh
zoorgy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoorgy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 10:02
kako podesiti isti da neceka 15 min izmedju dva fajla?
zoorgy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.