Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27866
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
Objavio: silovski
Tema: Firefox addon skripta za Rapidshare bez čekanja
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 09:16
|
Za skidanje preko Firefoxa treba instalirati add-on Greasemonkey https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 a posle za njega treba instalirati skript Rapidshare AutoWait http://userscripts.org/scripts/show/38985 - http://userscripts.org/scripts/show/38985 i preskače čekanje 15 min. broji samo ono obavezno 60-120 sec.Dobro rešenje za statičku IP adresu.
|
Odgovori:
Objavio: joya
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:00
Hvala za ovo! Korisno nema govora...
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: Buki
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:30
Ako ovo radi, onda svaka čast i hvala ti puno.
|
Objavio: outside
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:51
|
hvala za ovo,ako stvarno radi onda je to super..pozdrav
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 11:55
|
Radi sigurno,tako uvek i skidam sa Rapida
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 12:51
Sad cu da probam. Nadam se da radi!
------------- Vladika
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 13:00
Jok ne radi (bar kod mene)! Preskace samo prvi korak, ali cekanje od 15 minuta jos uvek postoji!
------------- Vladika
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 13:28
Vladika piše:
Jok ne radi (bar kod mene)! Preskace samo prvi korak, ali cekanje od 15 minuta jos uvek postoji!
|
Ako imaš statičku IP adresu onda bude problem ako tog momenta skida još neko sa iste adrese.Kad njemu broji 15 min broji i tebi.
|
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 15:10
Ne vredi, ne ide!
------------- Vladika
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2009 u 23:15
Pretpostavio sam da je nemoguće (još uvek) ali sam probao i (kod mene) ne radi.
-------------
|
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2009 u 09:03
|
Skidam tako već mesec dana i nemože da neradi.Radi kad se skida preko Firefoxa i kad se skine jedan part odma može da se konektuje za drugi,ne skida se preko nekog managera ili programa za download nego direktno iz brovsera
|
Objavio: zenith
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2009 u 19:29
Ja sam probao neki program koji radi otprilike istu stvar, skida bez cekanja, skinuo mi je 5 delova po 100MB ali na zalost ni jedan nisam mogao da otpakujem, za svaki je izbacivao neki ERROR. Skinuo sam posle regularnim putem i fajlovi su bili ok...Ne secam se kako se zvao program,ali nije ni radio. Ako neko pronadje neko funkcionalno resenje neka javi ovde.
|
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2009 u 19:36
|
Ja ne znam šta se patite s tim programima, RS Premium Account košta 500 dinara mesečno. Ja evo već 2 godine uplaćujem RS na svaka 3 meseca.
|
Objavio: BELI
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2009 u 20:56
A ja sam negde skinuo neki program, ne mogu da se setim kako se zove i sljaka samo tako....
Ubacis linkove za skidanje, kliknes na start i odes da se zezas dok se stuff skida s neta....
Kao JDOWNLOADER ili koji je vec (nije mi to na ovom kompu).....
Sta fali sledecim stvarima: Linkovi su code tagovima....
http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/Rapidshare-Auto-Downloader.shtml
http://download.cnet.com/RapidShare-Downloader/3000-2071_4-10913742.html
|
Inace, ovu skriptu jos nisam probao...... tako da ne mogu reci da li valja ili ne.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: tmaks
Datum objave: 24.Rujan/Sep.2009 u 00:41
Ljudi pomislio sam da su ovi postovi iz ove teme prastari, bez uvrede, ali program za besplatno skidanje sa RS, MU HF, MS, NL, DF je Jdownloader , koristim ga skoro vec 8 meseci i sa njime sam skinuo sa neta vise od 1 Terabajta, linkovi koji se zele skidati se selektuju samo Copy na njih i oni su u ovom programu-skida ih jedan za drugim i usput resetuje modem zbog nove IP adrese. Sve to radi perfektno, uz to i raspakuje fajlove a i proverava da li su linkovi "ZIVI". Za one sa statickom IP ne radi, oni moraju da uzmu Akaunt. ako koga zanima ovaj program i kako da ga podesi neka javi na ovom forumu i dobice sva uputstva za rad sa ovim programom. Pozdrav
|
Objavio: wolfkhan
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2009 u 06:19
|
One could always pay for a premium account too.. lol ;)
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2009 u 07:50
|
wolfkhan piše:
One could always pay for a premium account too.. lol ;)
|
No. They're greedy.
-------------
|
Objavio: darije
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2009 u 10:43
^ahahahaha...
-------------
|
Objavio: zoorgy
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 10:01
tmaks piše:
Ljudi pomislio sam da su ovi postovi iz ove teme prastari, bez uvrede, ali program za besplatno skidanje sa RS, MU HF, MS, NL, DF je Jdownloader , koristim ga skoro vec 8 meseci i sa njime sam skinuo sa neta vise od 1 Terabajta, linkovi koji se zele skidati se selektuju samo Copy na njih i oni su u ovom programu-skida ih jedan za drugim i usput resetuje modem zbog nove IP adrese. Sve to radi perfektno, uz to i raspakuje fajlove a i proverava da li su linkovi "ZIVI". Za one sa statickom IP ne radi, oni moraju da uzmu Akaunt. ako koga zanima ovaj program i kako da ga podesi neka javi na ovom forumu i dobice sva uputstva za rad sa ovim programom. Pozdrav
|
------------- zoorgy
|
Objavio: zoorgy
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 10:02
kako podesiti isti da neceka 15 min izmedju dva fajla?
------------- zoorgy
|
Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2009 u 15:54
zoorgy piše:
kako podesiti isti da neceka 15 min izmedju dva fajla? |
Skinuti prvo Jdownloader sa neta, lako je jer je isti free, nadje se preko googla, druga stvar i najbitnija, jer svako moze da skine ovaj program, je tacna oznaka Modema koji se poseduje, jer se mora naci "skripta" za konkretan model modema, sto moze biti manje ili vise tesko. Predlog je da napises tacnu oznaku svog modema ili rutera sta vec imas a ja cu nadam se uspet naci skriptu za njega, odnosno precizno IP Cenger za tvoj model. Nastavicemo sa uputstvom kada oznacis model. Poz
|
Objavio: panmarko
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2009 u 22:06
evo ja skinuo ovaj jdownloader i nista nece da se pokrene u cemu je problem pa probo i onaj free downloader i on nece,pa trazi de se instlira java pa i to skinem i opet nista.jel ovo nemoze da skida posto vec skidam sa ytorenta pa se kolju ili je nesto drugo u pitanju
-------------
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:50
|
Kolju se ali samo pomalo (dele protok, naravno).Na sajtu rapidserbia u podforumu programi imate detaljno razrađena uputstva za jdownloader i cryptload.Stvar je samo u podešavanjima.Probao sam do sada sve programe koji se nude u tu svrhu i meni je najbolji USDownloader Lite.Ne koristim IP changer jer bi kod resetovanja rutera zajeb'o uTorrent.Strpljivo čekam (program čeka, ne ja ) 15 minuta i skinem sve što mi treba, pre ili kasnije, uglavnom preko noći kad je protok najveći.Ne treba biti drčan, 'em badava, 'em im teško da čekaju.Doduše, u poslednje vreme me dodatno zeza rapidshare, valjda zbog mog IP-a jer mnogo skidam, ali ništa im ne vredi, USD završi posao pre ili kasnije. Za skidanje sa megauploada i sličnih servera sa upotrebom "captcha", tj. sa ukucavanjem slova i brojeva da bi se skidalo, koristim dobri stari Firefox.USDownloader neće uopšte da ih skida a Jdownloader mi skine recimo tri od pet linkova sa megauploada i zabudali se, tako da mi je bolje da skidam dok sam pored kompa.Jedan po jedan link, pa kad skinem, ali nema glupiranja.
-------------
|
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2009 u 16:11
Za Jdownloader je potrebno skinut IP cenger koji se skida za konkretan modem koji posedujemo, tako da ako ko zeli da radi sa Jdownloaderom i da kao free korisnik skida stvari bez cekanja na 15 minuta vec samo oko 10 sekundi treba da mi da tacnu oznaku svog modema, da bih mu rekao gde da skine IP cenge, sa njime to radi bez problema, koristim isti vec preko godinu dana i rastura. Poz
|
Objavio: panmarko
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2009 u 23:56
huawei smart ax mt882 eto to pise na modemu,pa ti sad vidi sta mozes da odradis
-------------
|
Objavio: lodra
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2010 u 16:49
Imam jdownloader i odlicno radi, ali sa onim cekanjem od 15 min. na rapidshare. Modem je Motorola SB5101E-CN, kablovska konekcija, ali sa automatskim IP. Ima li rjesenje ili imate bolju preporuku?
|
Objavio: Movie Master
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 00:25
Uradi update na JDownloaderu i dozvoli mu da ubuduće sam radi update. Trenutno je čekanje na Rapidu 4min, na Megauploadu sam prepoznaje Captcha, itd...Postavljaj linkove sa različitih servera kad god možeš i dozvoli mu da istovremeno skida po jedan link sa svakog servera, a u broj istovremenih downloada stavi onoliko - koliko imaš linkova sa različitih servera. Na primer: linkovi sa Rapida za jedan film, sa Megauploada za drugi, sa Hotfile-a za treći (njih izbegavaj kad nisi kraj kompa jer je njihov captcha komplikovan i moraš sam da ga ukucaš za svaki link), sa Mediafire za četvrti. Broj istovremenih downloada staviš 4, prosto zar ne?
-------------
|
Objavio: lodra
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2010 u 11:14
Veliko hvala dobrim ljudima!!!
|
|