Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rear Window (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rear Window (1998)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rear Window (1998)
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 10:15
U potrazi sam za titlovima od ovog filma. našao sam nšto ali ne mogu skinuti. Uspio sam ovaj Dutch titl, ali ne mogu portugalski, treba registracija. ako neko ima šifru, može li mi skinuti titl

http://www.all4divx.com/subtitles/Rear+Window+1998/any/1

i naravno ako slučajno neko naleti na neki engleski titl, nek da i njega
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 10:21
Prevodiš? Koliko ja vidim, ima i jedan hr titl
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 10:26
Prevodiću, nije to taj. ovaj film je remake od filma iz 1954, kojeg je režirao alfred hitckok.

taj prevod je za original, ne za ovu moju verziju (greška u tipkanju).

inače preporučujem ovaj iz 1998, gledao sam ga davno na tv-u i odličan fillm

Ažurirao LEMONZOO - 04.Kolovoz/Aug.2009 u 10:27
Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 11:44
Također, jedna od rijetkih uloga poslije nesreće Christophera Reevea, sjajan film. Makar nikad nisam gledao original 
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 11:46
ovo mu je zadnji film, poslje je se pojavio u dvije serije. bar tako piše na imdb-u
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 11:46
Odgledajte original. Mnogo je bolji, ali ovaj ima Christophera Big smile
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 11:54
imam i original u kolekciji, ali nisam ga još pogledao. mora biti dobar čim James Stewart glumi u njemuSmajli
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 13:51
Original je odličan, ovaj remake sam gledao davno i bio mi je ok, a također je izvrstan i hommage tom filmu pod nazivom Disturbia...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.