Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

povijesni, animirani, obiteljski, komedija, akcija, avantura

Trajanje:

94 min

Režija:

Carlos Saldanha
, Mike Thurmeier

Scenarij:

Peter Ackerman
, Michael Berg
, Mike Reiss
, Yoni Brenner
, Jason Carter Eaton

Glavne uloge:

John Leguizamo
  >  Sid
Queen Latifah
  >  Ellie
Denis Leary
  >  Diego
Karen Disher
  >  Scratte
Maile Flanagan
  >  Aardvark Mom
Bill Hader
  >  Gazelle
Clea Lewis
  >  Start Mom
Jane Lynch
  >  Diatryma Mom
Eunice Cho
  >  Madison (Diatryma Girl)
Joey King
  >  Beaver Girl
Harrison Fahn
  >  Glypto Boy
Jason Fricchione
  >  Adult Molehog Male
Kelly Keaton
  >  Molehog Mom
Kelly Keaton
  >  Shovelmouth Mom
Lucas Leguizamo
  >  Aardvark Boy
Lucas Leguizamo
  >  Beaver Kid #2
Allegra Leguizamo
  >  Aardvark Girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 21:40

Originalni naslov:
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Žanr:
animirani, avantura, komedija

Godina izdanja:
2009.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
20th Century Fox

Uloge:
John Leguizamo, Queen Latifah, Denis Leary, Ray Romano, Simon Pegg, Seann William Scott

Režija:
Carlos Saldanha, Mike Thurmeier

Scenaristi:
Michael Berg, Peter Ackerman

Producenti:
Lori Forte, John C. Donkin

Ledeni junaci iz blokbastera "Ledeno doba" i "Ledeno doba 2: Otapanje" se vracaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije. Skret i dalje pokusava da uhvati oduvek zeljeni zir (a mozda ce pre uspeti da pronadje ljubav svog zivota), Meni i Eli ocekuju rodjene njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokusava da napravi svoju porodicu otimajuci jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previse ’’nezan’’ druzeci se sa svojim drugarima. Na zadatku da spasu bespomocnog Sida, druzina ulece u misteriozni podzemni svet gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima, neprijateljski nastrojenim biljkama i zivotinjama i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka. "Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze", najnoviji je nastavak hit serijala "Ledeno doba", koji je do sada zaradio preko 1.2 milijarde dolara sirom sveta. Film " Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze" rezirao je Karlos Saldana, koji je rezirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zasluzna za naslove kao sto su serijal "Ledeno doba" i "Horton’’.

Ažurirao icemaher - 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:06
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2009 u 22:38

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 11:00
Također čekam s nestrpljenjem, ali strpiti ću se dok se ne pojavi kvalitetna verzija Tongue
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2009 u 15:34
i ja jedva čekam,,ali mislim da ću se strpiti do dvd rip-a,,,,
Na vrh
Ivona View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivona Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:36
pozdrav ekipa... počela sam skidati ovaj film/crtani na preporuku prijatelja.. rekao je da je super pa čim ga pogledam javim... ali vjerujem da će biti super jer su mu prethodila 2 super dijela... 
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:42
pozdrav i tebi,,ja bi ti samo preporučio da pričekaš malu bolju verziju filma,,jer cam je uistinu loša verzija i može ti pokvariti film,,a sada kako ti hoćešWink
Na vrh
Ivona View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivona Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 10:51
nije baš da se razumijem u te stvari koja verzija je bolja ali svakako bi htjela da je bolja slika jer sam gledala film Proročanstvo sa Nicholas Cage-om pa sam odustala... el mi možeš pomoći i reći na što da obratim pažnju kad skidam neki film... trenutno skidam ovako: Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:00
e ovako znači imaš kvalitete filmova:(redoslijed od najgore do najbolje) cam,,telesync,telecine,screener,dvd screener,dvd rip,,
e sad ti skidaš cam verziju Ice_Age_3_Dawn_Of_The_Dinosaurs_ENGLiSH_CAM_XviD_MAXSPEED    što je najgora verzija(to je nekto snimao u kino sa digitalnom kamerom),,ja iskreno ništa neskidam što nije dvd rip,jer loša kvaliteta filma mi jako uništi film i zato to izbjegavam,,ako treba još objasnit,samo pitajWink

Ažurirao outside - 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:02
Na vrh
Ivona View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivona Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:04
hvala puno... bitno mi je da znam kako to sve funkcionira... nikad prije nisam skidala filmove jer nisam imala flat rate... nova sam u tome pa laganini učim... ako još nešto nebudem znala, javim se... još jednom hvala...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2009 u 11:07
ma ništa..Smile
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 16:39
Evo malo lepih slika dok cekamo DVDRip

http://www.filmofilia.com/2009/06/23/ice-age-3-images/

Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2009 u 12:27
Baš su brzo sinhronizovani. I ja takođe čekam DVDRip.
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:07
evo da pitam jel ima neko ledeno doba 1 sinhronizovano ili dal uopste postoji mislim na srpski ili cro
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 22:09
e zaboravi pa verzija  ice age 3 sinhro ima da pricekamo malo izgleda
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2009 u 01:03
odgledao konacno i ovaj nastavak i to 3 D verziju koja je nazalost sinhronizovana (nosam navikao na ove nove sinhronizacije i cisto sumnjam da cu ikad posto sam ja odrastao uz neprecazidjenu sinhronizaciju od pre 20 setak god)
Nego da se vrnemo na filmic
Kao prvo davno se nisam proveo bolje u bioskopu (t.c. Usce) konacno mogu da kazem da mi nije zao kesa za kartu
3D osecaj je stvarno doneo crtac u novom svetlu ( prvo gledanje nove tehnologije ) Veverica i Sid kao i do sad svojim ludostima mame osmeh i vracaju crtac u zivot kad god ga mamut smori svojim papucarenjem i preteranom brigom o bebi. Batalite lose kopije i ostala sranja odvojte dzeparac i pogledajte ovo u bioskopu necete se pokajati ( izuzev sinhronizacije) a na jesen kad izadje dvd obecavam lud prevod koji ce nadmasiti sinhronizaciju i dodati jos malo smeha

Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 00:02
Napravili su i 3D verziju? Baš bih voleo da gledam...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:11
ima i 6d verzija pa uzivaj u delta sitiju

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:22
Slažem se da je film odličan.Odgledao sam ga u solidnoj CAM verziji,nisam mogao da čekam,samo sam morao da isključim prevod jer je prevodioc trabunjao takve gluposti da mi se smučilo.Preporučujem film za gledanje jer je izuzetno zabavan.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2011 u 20:00
Ja sam odgledao u verziji Axxo DVDRip, odlična slika!
Smejao sam se, zababavio, pa pomalo i rastužio.
Najači je... 
Šteta što deca gledaju Pepa Prase a ne ovo. LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.