| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
externa tv karta |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: externa tv kartaObjavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:33 |
|
e ovako zvala me danas drugarica ispizdela ishisterisala sto kupila tv kartu za lap top externu i nezna je poveze
jase ubio od smeha i naravno odem i sad se vrnem popizdaveo i ja jer ima vistu a nema drajvera za karticu i evo cec sat vremena ja i dalje ne mogu da ih nadjem mozda zbog espavanja ili mozda i zbog mozga koji danas nije u najboljem redu ja nisam mogo nista da izguglam sto bi radilo sad na kutiji pise samo super digital video glaring series ,da g aje...... ko je proizvodjac i sta je to ali bi bio zahvalan kad bi me uputili gde da skinem drajvere za vistu i da ono programce sto pusca tv program posto i to nema ,a mozda dolazi uz drajver sve u svemu hvala pa makar i sto procitaste ovo pozzzzz |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 01:53 |
|
A Luka, sto jednostavno ne instalira XP i ne uziva u svim drajverima ovog sveta, nego se zajebava sa budjavom Vistom?
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:29 |
|
ma glupo zensko vista joj lepa i moderna i sarenija od xp-a u kako mi digla hm da je bar al nije nego sta rekoh digla mi pritisak svojih histerisaje
inace koristim xp sp3 i nem za sad nikakvi problema i nece skoro prelaziti na vistu glupavu koja me sto puta pita da li sam sigurno siguran da sam sto posto siguran da zelim da pokrenem datu aplikaciju.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:36 |
|
Pa onda nek' trazi drajvere po celom netu, a usout, zasto kad kupuje nesto lepo ne pita da li ta stvar ima drajvere za Vistu i kraj price...
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:42 |
|
zensko trazilo da bude tv karta crna da joj ide uz lap top i da nema crvebe lampice posto msi svetli plavo
e sad ja razbijam glavu de da izguglam to go.......
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 02:45 |
|
Sta reci...zene...
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 03:51 |
|
za xp bese neki program driver detective, ili driver finder....
http://www.google.com/search?q=driver+detective&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a a sto se tice tv-karte, ja sam imao neku smart tv-fm, i sam vratio za brzo vreme tamo gde sam je kupio, doplatio i nesto drugo uzeo(... jer na kablovsku kad pustim da gledam na tv-u je odlicna slika i zvuk, ali preko tv kartu, joooooj da popizdis, zvuk susti, slika mrezi..... tako nam je kad otides i kazes daj mi tv karticu, neku dobru, a ne znas kakvu tacno, pa ti oni prodaju najvece sranje, pa posle lupas glavu u zid... najbolje googlaj, vidi po forume kakvu bi izabrao, pitaj koja kakva je, pa onda uzimaj... |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 09:57 |
uuuuuu..plave lampice ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 12:24 |
|
to programce nije htelo sinoc na visti nista da pokaze
da da darije plave lampice i jos scetli plavo kad se otvori na sred ekrana kruzno msi ,tako da nema da se tv karta ne uklopi uz to ma ima sve oteram u bipppp i da je posaljem u radnju gde joj uvalili to sr... da se oni zezaju sa vistom |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 13:56 |
|
Jesi li probao program DScaler? Znam da on u sebi ima neke drajvere ili tako nešto...
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |