| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
IN THE CUT - problem sa titlom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
string
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 06.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: IN THE CUT - problem sa titlomObjavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 10:44 |
|
Skinuo sam sa sajta titl za IN THE CUT. Titl je radjen za verziju na jednom CD-u, a ja imam na DVA... Nista to nije problem jer sam do sada podesio titl na bar 150 filmova, ali ovaj nikako ne mogu. TIME ADJUSTER-om sam podesio prvi dijalog i poslednji dijalog. Pocetak i kraj titla mi je OK, ali se u sredini razilazi. :( Tako nesto slicno sam video kod filma PIRATI SA KARIBA gde je titlu nedostajalo 20 sekundi jedne scene. Nije da je coveka mrzelo da prevede, nego je bukvalno iseceno bilo.Da ne davim.....
TRAZIM TITL ZA 'IN THE CUT', skinuto sa www.suprnova.org... na www.dvd.box.sk sam nasao engleski titl koji savrseno odgovara: in.the.cut.unrated.cd1.dvdrip.xvid-dcn.srt in.the.cut.unrated.cd2.dvdrip.xvid-dcn.srt Ako neko ima BILO koji drugi titl neka ga posalje. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |