Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Password?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Password?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dino View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Password?
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 16:15
LJudi pomoc znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali ja cu postaviti.Skinuo sam neki film preko torrenta i trazi mi password a ja ga nemem a mnogo zelim gledati film.Ima li se sta ovdje uraditi.Hajd pomoc......pozzzzzzz.....Big smile
StA dA kAzEm A dA nE lAzEm.JeDNoStAvNo NiStA!!!Ha hA hA
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 17:35
Premestio sam ja po mom misljenju na odgovcarajuce mesto tvoj post ,,,

Kad si znao da ne pripada tamo gde si ispisao, sto si ga postavljao?!

Sto se tice passworda, moja preporuka je da sa SHIFT+DEL obrises to sto si skinuo. Varovatno je za otpakivanje potreban pass koji se dobija registrovanjem na neki sumnjiv sajt ,,,

Obrisi to, i skinu drugi film ,,, i ovaj put obavezno procitaj komentare ispod torenta da vidis sta drugi ljudi kazu o njemu ,,, i samo ako valjaju komentari skidaj ,,,

Ako ne budes mogao naci taj film na drugom mestu, javi pa cu ti ja ili neko od kolega probati da nadjemo drugi link za skidanje.

Pozdrav!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 22:33
U principu može....Ja sam par rar-ova otpakovao iako nisam imao šifru....ali... zavisi koliko je dugačka šifra, tj, od koliko se slova sastoji. Recimo, ako šifra ima 10-tak slova, pa još i par brojeva... pa , trebaće ti jedno tri godine da je provališ.... Ali ako je šifra, recimo "noob" ili "frajk", kao što je pre dva dana meni bilo na nekim rar-ovima, neće trebati više od par sati.... E sad, ti razmisli šta ti se više isplati... Iskreno, Dr Koks ti je dobro rekao: shift+Delete

Program koji sam koristio je: Advanced RAR Password Recovery
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.