Password?
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15299
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 18:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Password?
Objavio: Dino
Tema: Password?
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2007 u 16:15
LJudi pomoc znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali ja cu postaviti.Skinuo sam neki film preko torrenta i trazi mi password a ja ga nemem a mnogo zelim gledati film.Ima li se sta ovdje uraditi.Hajd pomoc......pozzzzzzz.....
------------- StA dA kAzEm A dA nE lAzEm.JeDNoStAvNo NiStA!!!Ha hA hA
|
Odgovori:
Objavio: dr koks
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2007 u 17:35
Premestio sam ja po mom misljenju na odgovcarajuce mesto tvoj post ,,,
Kad si znao da ne pripada tamo gde si ispisao, sto si ga postavljao?!
Sto se tice passworda, moja preporuka je da sa SHIFT+DEL obrises to sto si skinuo. Varovatno je za otpakivanje potreban pass koji se dobija registrovanjem na neki sumnjiv sajt ,,,
Obrisi to, i skinu drugi film ,,, i ovaj put obavezno procitaj komentare ispod torenta da vidis sta drugi ljudi kazu o njemu ,,, i samo ako valjaju komentari skidaj ,,,
Ako ne budes mogao naci taj film na drugom mestu, javi pa cu ti ja ili neko od kolega probati da nadjemo drugi link za skidanje.
Pozdrav!
|
Objavio: darije
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2007 u 22:33
U principu može....Ja sam par rar-ova otpakovao iako nisam imao šifru....ali... zavisi koliko je dugačka šifra, tj, od koliko se slova sastoji. Recimo, ako šifra ima 10-tak slova, pa još i par brojeva... pa , trebaće ti jedno tri godine da je provališ.... Ali ako je šifra, recimo "noob" ili "frajk", kao što je pre dva dana meni bilo na nekim rar-ovima, neće trebati više od par sati.... E sad, ti razmisli šta ti se više isplati... Iskreno, Dr Koks ti je dobro rekao: shift+Delete
Program koji sam koristio je: Advanced RAR Password Recovery
-------------
|
|