| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
nemogu prilagoditi titl |
Odgovori
|
| Korisnik | |
phil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 120 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: nemogu prilagoditi titlObjavljeno: 27.Rujan/Sep.2007 u 13:38 |
|
nemogu nikako prilagoditi titl filmu
radi se o filmu Saving Private Ryan HDTV titl na prvom cd-u mi radi savrseno a drugi rani 118sec (i toliko mi prvoga nedostaje) problem je u tome kada u Subtitle Workshop idem spojiti ta dva titla i razrezati gdje mi zavrasava 1 a pocinje drugi cd sve se pomijesa i vise se nista ne poklapa (za sada sam to rijesio tako da u BSplayer jednostavno ubrzam za 118sec ali sada bih zelio film s kompa snimit na dvd-e pa da to napravim kako treba...) |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2007 u 02:34 |
|
U subtitle workshopu odaberi kompletan titl (sa select all ) za 2. cd,nakon sto si pustio film do trenutka u kojem bi prva linija titla trebala biti izgovorena i stisni alt+m
|
|
![]() |
|
phil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 120 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2007 u 15:05 |
|
napravio sam drugi cd
a kako sada onaj dio titla koji je na drugom cd-u prebaciti u prvi kamo spada bio sam pokusao: spojim 1 i 2 cd, zbrisem ostatak koji spada pod drugi cd i tako spremim ali ne funkcionira - sve je ispremještano |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |