Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ocean's thirteen help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ocean's thirteen help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Fisher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fisher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ocean's thirteen help
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 17:44
Pozdrav svima!
Trebao bi mi ispravan titl za ovaj film. U pitanju je 1cd. Sve titlove koji se nalaze na site-u sam probao i nijedan ne odgovara. Nije u pitanju framerate, titlovi se ni priblizno ne podudaraju sa tekstom u filmu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 18:24
Koju verziju filma imaš?
Na vrh
Fisher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fisher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 20:16
o13tc-coroner.avi

ovo je naslov, ne znam da li pomaze nesto.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 02:58
Ajde ovako: ima par prevoda na sajtu za dva CD-a. Uzmi učitaj prevod za prvi CD i vidi da li odgovara, ako odgovara, spojićemo titlove i srediti ti prevod....
Na vrh
Fisher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fisher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 18:52

Nijedan od titlova sa site-a ne odgovara, pa cak ni oni za dva cd-a. Ovo je jedini titl koji sam uspeo da izgooglam, a da odgovara, samo sto je na engleskom. Gledajuci titlove sa site-a paralelno sa filomom, kao da se radi o dva razlicita filma. Stvarno mi nije jasno u cemu je fora. Podudarnost pocetka filma sa titlovima koji se nalaze na titlovi.net pocinje negde na 58 liniji teksta u titlovima. 

/cgi-bin/uploads/20070716_184424_94943.zip
Na vrh
zzzzzzzzzz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzzzzzzzzz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2007 u 15:26
skini sa neta Subtitle Workshop i preko toga namijesti titl po filmu koji ti imaš, ako neznaš kako pronađi sa netu objašnjenje kako se to radi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.