Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ocu counter strike
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ocu counter strike

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
betmen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj betmen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ocu counter strike
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 13:04
jel ima tko posten i pouzdan tu igru i ako je voljan napraviti trade postom neka se javi.

oprostite mi nisam bio u mogucnosti doci prije na ovaj site.

Ažurirao betmen - 31.Sijecanj/Jan.2007 u 13:05
kung fuu je stvar mašte
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 14:41
country strike? šta je to...?! misliš valjd na Counter Strike...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 14:47
LOLLOLLOL
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 14:56
pa koji tražiš Countrr Strike?

ima ih višeLOL
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 16:47
i jel trazis original il kopiju? :P
eh pa nemos samo doc i rec ocu...

ko mene pita ocu internet?
To sam ja...
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 17:54
ja ću je uskoro dobit, pa vam javimWink
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 17:59
postoji i neka country nešto... obrađivanje zemlje, kao John Deer... heheeh

Na vrh
betmen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj betmen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 20:52
da da da.trazim Counter Strike nisam se mogao sjetiti kako se tocno zove
i kakva orginal ja trazim kopiju i po mogucnosti slanje postom .
kung fuu je stvar mašte
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 22:40
postoji:
counter strike condition zero
counter strike source
counter strike (onaj prvi prvi obicni)
counter strike v1.6 (sto je mozda samo novija verzija obicnog cs)

isto tako postoji i TACTICAL OPS koji je po grafičkom engineu i principima identican CS-u

Na vrh
betmen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj betmen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 19:47
dajte nemoj te me j****
source zelim
nudim battle for middle earth 2
company heroes
reservar dogs
star trek legacy
neverwinters nights2
i šta ja znam šta još samo pitajte

kung fuu je stvar mašte
Na vrh
betmen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj betmen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 20:02
i šta sada svi šutite ?
ajmo ko ima conter strike source ili onaj zero

kung fuu je stvar mašte
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 20:28
pa imam JA oba, sori mora da mi je promakla tema, nisam vidio da si odgovorio.
gle, ja ti trazim samo vojne stvari (knjige, filmove, igre), a vecinu ih imam tak da ne znam za sta bi se mijenjali. jedino za domacu valutu...:)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 20:43
kao dolare.Moze par dolara za igru
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 21:05
cujes betmen... imas par dolara za igru? hehe

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 22:16
Pa ja ne kužim vas ljude ovdje, čovjeka zaje... a on samo hoće igru! Ja da imam tu igru (inače uopće ne igram igre) poslao bi ti besplatno, ko da ću propasti za jedan cd i par kuna za poštarinu.. A ne bi bio ni prvi a ni zadnji kome bi poslao nešto...fakat ne igram igrice i nemam to čudo...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 22:36
sta, pa ja ne zajebavam... kazem da imam igre i evo covjek kad dodje na forum nek mi se javi. al je**** ne mogu besplato <wink>

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 22:44
zašto?

pa jedna igrica
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2007 u 23:14
zato sto bio nda mogao 10 puta narucivat jednu po jednu igricu od mene...

uglavnom, necemo skretat s teme...

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2007 u 10:59
Pa nitko nije skrenuo s teme....
Ma bboy_drax nisam ja rekao da bi mu ti morao poslati, nego samo kažem da nitko neće propasti za jedan pišljivi cd, mislim, pa meni je uvijek bilo glupo nekoga pilit s razmjenom za 1 cd ili dvd, a da ne govorim o prodaji jer nikada nisam niti budem prodavao ovo što imam...a sječam se kad sam došao na ovaj forum bio je jedan lik po imenu honda (ovi stariji šlanovi ga se sječaju, jelda komunjara) i znam da sam tražio sve bondove a to je bilo, sječam se 42 cd-a...u to vrijeme sam ja imao možda 100 divx filmova a taj tip HRPETINU i nisam mu baš ništa mogao ponudit i on mi je rekao da mu pošaljem prazne cd-ove i da će mi to snimit, naravno stavio sam mu u paket i 50 kuna jer mi je bilo glupo da mi to besplatno snima i kad mi se paket vratio sa snimljenim cd-ovima i s mojih 50 kuna, nisam mogao vjerovati da ima takvih ljudi koji bi ti pomogli tj izašli u susret, tako sam i ja poslije toga ljudima znao snimiti po jedan cd i poslati, mislim ko da mi je problem jedan cd, a znam kako je to kad nemaš što ponudit za razmjenu...

Ali sve je to stvar osobnog izbora, nitko ti ništa neće napravit ili prigovorit ako nekome nešto daš for free ili ne daš... I kako bi rekao Balašević "Netko to od gore vidi sve..."Wink
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2007 u 23:38
Ma najbolji je još Counter Strike 1.6
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.