Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima li neko,molim vas
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima li neko,molim vas

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima li neko,molim vas
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 12:33
Ubih se trazeci ovaj titl:The.Departed.TELESYNC.XviD-RPT
Ovi koji su na stranici ne odgovaraju!!!Probao sam i da ih uskladim ali dzaba.Mora na svakoj 5-6 recenici da se tera napred po 2-3 sec. a to me stvarno ubi.Ako ima neko titl za ovu verziju molio bih ga da ga uploaduje ili da mi posalje na mail:jovan.a@sbb.co.yu
Ili ako nema niko,bar mi ostavite onda link gde da skinem verziju tog filma kojoj odgovara titl na stranici.
Hvala unapred.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 12:42
aj proveri mail poslao sam ti INvite za torrentleech najbojli torrent svih vremena
tu imas Departed dvd screener  pozdrav
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 14:12
Originalno postovano od strane batistuta batistuta piše:

aj proveri mail poslao sam ti INvite za torrentleech najbojli torrent svih vremena

A ti si taj.Ok brate puno ti hvala(imas pice od mene kad dodjes u BGD).A kazi mi samo sad jer to sad stalno mogu da downloadujem odatle ili ne.Nije frka ni da uplatim ako treba za mesec ili za 3 meseca,svidja mi se sajt.Samo sto ja imam problem sa uploadovanjem torenata(ne znam to da odradim,skroz sam glup za to)
Hvala jos jednom.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2006 u 14:14
Originalno postovano od strane batistuta batistuta piše:

=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.