Ima li neko,molim vas
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=11281
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 21:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ima li neko,molim vas
Objavio: deathangel
Tema: Ima li neko,molim vas
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2006 u 12:33
Ubih se trazeci ovaj titl:The.Departed.TELESYNC.XviD-RPT Ovi koji su na stranici ne odgovaraju!!!Probao sam i da ih uskladim ali dzaba.Mora na svakoj 5-6 recenici da se tera napred po 2-3 sec. a to me stvarno ubi.Ako ima neko titl za ovu verziju molio bih ga da ga uploaduje ili da mi posalje na mail:jovan.a@sbb.co.yu Ili ako nema niko,bar mi ostavite onda link gde da skinem verziju tog filma kojoj odgovara titl na stranici. Hvala unapred.
------------- =SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
|
Odgovori:
Objavio: batistuta
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2006 u 12:42
aj proveri mail poslao sam ti INvite za torrentleech najbojli torrent svih vremena tu imas Departed dvd screener pozdrav
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2006 u 14:12
batistuta piše:
aj proveri mail poslao sam ti INvite za torrentleech najbojli torrent svih vremena tu imas Departed dvd screener pozdrav
|
A ti si taj.Ok brate puno ti hvala(imas pice od mene kad dodjes u BGD).A kazi mi samo sad jer to sad stalno mogu da downloadujem odatle ili ne.Nije frka ni da uplatim ako treba za mesec ili za 3 meseca,svidja mi se sajt.Samo sto ja imam problem sa uploadovanjem torenata(ne znam to da odradim,skroz sam glup za to) Hvala jos jednom.
Samo vas posmatram!
|
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2006 u 14:14
batistuta piše:
|
Samo vas posmatram!
|
|